Clotilde râde de ultima diversiune de la Ghiță TV: “Serviciile secrete franceze au provocat inundație unde au fost depozitați sacii cu voturi!“

7
3540
Clotilde Armand pare să fi câștigat războiul gunoiului cu Romprest. După opt luni de șantaj, presiuni, gunoaie lăsate pe străzi și linșaj mediatic, compania acceptă să presteze serviciile pentru jumătate din suma cerută inițial. FOTO: Inquam Photos

Ridicolul n-are limite în studiourile România TV, televiziunea controlată de fugarul Sebastian Ghiță. Timp de o săptămână, PSD și posturile oligarhilor au dus o campanie furibundă de fake-news, “informându-și” telespectatorii că, de fapt, fostul primar Daniel Tudorache (PSD) ar fi câștigat alegerile de la Sectorul 1.

Era însă o problemă: știrea fiind falsă, trebuia găsită în final o explicație pentru publicul care aștepta să se întâmple ceva. Așa că s-a “descoperit” că “o mână criminală” a udat sacii cu voturi și, deci, nu se mai poate face nimic.

“Analistul” Bogdan Chireac, posesorul site-ului DCNews și apropiat al clanurilor din PSD, a „dezvăluit” în direct că “oficial”, dar “pe surse”, a câștigat prietenul Tudorache, însă s-au udat ultimii 200 de saci cu voturi.

Bogdan Chrieac:Putem bănui, și am avut suspiciuni, că a câștigat Dan Tudorache cu un număr mai mare de voturi. Dealtfel, ne-a anunțat în seara alegerilor că are peste 1.000 de voturi. Doamna Armand furase startul și anunțase că a câștigat. Eu urmăresc cu încredere această renumărare a voturilor. Înțeleg că s-au numărat vreo 85% dintre sacii cu voturi și sunt oficial, mă rog, pe surse, 1.500 de voturi în plus. Am auzit și eu că ar fi totuși vreo 3.000 de voturi și aflu cu mare îngrijorare că ultimii 200 de saci cu voturi sunt umezi și nu mai pot fi renumărați. Ar fi în opinia mea o crimă, iar cei responsabili ar trebui să plătească pentru că am avea un caz extrem de grav și anume că nu mai contează cine votează, ci contează cine numără. Vom avea și alegeri prezidențiale, sunt importante și acestea pentru alegerea primarului, în care poate că a câștigat candidatul Ionescu, dar în funcție a fost numit candidatul Popescu și nu se mai poate face absolut nimic nici dacă dovedim că Ionescu a câștigat alegerile. Deci aici este o situație gravissimă, din punctul meu de vedere, cu un mare pericol pentru democrația încă tânără din țara noastră“.

Clotilde Armand: „Sunt tare agitați patronii acestor televiziuni de când le-am tăiat banii de la primărie. Să-i vedeți ce se întâmplă când vor fi nevoiți să-i returneze!“

Clotilde Armand l-a luat peste picior pe “analistul” care în anii trecuți a înghițit cu lăcomie bani de la Sectorul 1 și de la Primăria Capitalei, punând la schimb DCNews la dispoziția lui Tudorache și a Gabrielei Firea.

Noua primăriță de la Sectorul 1 a comentat ironic, pe Facebook: “Aflu că fostul primar PSD răsplătit de partid cu un post călduț în Parlament pentru a scăpa de procurorii DNA a câștigat de fapt alegerile din Sectorul 1. Câțiva analiști politici abonați în trecut la banii cetățenilor Sectorului 1 au decis asta la televiziunea fugarului. Însă există o problemă. «Serviciile secrete franceze au provocat inundație unde au fost depozitați sacii cu voturi! Sunt sacii umezi și nu mai pot fi numărați», spune unul dintre analiști.

Case closed.

Sunt tare agitați patronii acestor televiziuni de când le-am tăiat banii de la primărie. Să-i vedeți ce se întâmplă când vor fi nevoiți să-i returneze. Agitația acestor infractori e cel mai bun semn pentru mine că fac bine ceea ce fac.

Continuăm!“.

https://www.facebook.com/clotildearmand.ro/posts/303043787853620

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* FOTO. Zâmbetul luminos al doctoriței de 38 de ani care a murit de epuizare la Camera de Gardă

* „Patronul” AUR se alătură forțelor pro-ruse pentru a lovi în Maia Sandu. „Nici ea nu e fecioară! A alungat basarabenii din țară”, minte Lulea

* Reglare de conturi între „locotenenții” lui Ion Iliescu: Mironov îl alungă pe Gelu Voican Voiculescu de la șefia Institutului Revoluției!

* PSD-istul Coarnă a pierdut procesul cu „polițistul #Rezist”! Minciunile împroșcate îl costă 5.000 de euro + 4.120 de lei

* Au cocoșat-o! Șoșoacă se plânge că a luat amenzi de peste 10.000 de euro după scandalurile făcute prin piețe

* VIDEO. Teolog fanatic, anarhist: „Ne-au terfelit sfinții, ni L-au terfelit pe Hristos! Ordinarul ăla de vaccin nu mă interesează!”

* Deputatul cenzurat de Antena 3: „Mi s-a închis telefonul pentru că am îndrăznit să spun un adevăr”

VIDEO. Scene înfiorătoare cu anarhistele rusofile. Cerva: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”. Lovin: „I-am vărsat cafeaua în cap! L-am călcat pe mână!”

* Ambasadorul Rusiei, amenințător: Nu vă implicați „într-o aventură militară concepută de «capetele fierbinți» din sediul NATO”!

* Moment istoric: după 106 ani, America recunoaște genocidul armean! În 1915, turcii otomani au masacrat 1,5 milioane de armeni

7 COMENTARII

   • NU scriem pentru cei de TEAPA (!) dumneavoastra, „d-le” Stefan!

    NU ne interresează părererea celor FĂRĂ ȘCOALĂ!

    Noi scriem pentru cei INTELIGENȚI: dumneavoastră nu sunteți printre cei care ne interesează, așadar NU vă mai băgați în vorbă fără să fiți întrebat!

     • Iar daca vrei sa ne duelam pe aici o putem face. Diplomatic, academic, sau licentios…sau ce-ti mai trece prin cap. Golaneste, marlaneste, toparlaneste, fandaxeshte.

    • Paaaai…am 23 de ani de SCOALA. Nu-i indeajuns ? Plus scoala VETZY. Facuti in vremurile de trista amintire. Cand BANUIESC ca stii CUM erau ADIMITERILE si eXamenele…daca te-ai „bucurat” de ele. Nu ca in HALul de aZi. Altfel…sunt fan Clotilde. Nu stiu ce-ai inteles matale, de-ai luat foc in HALul asta si sa incepi sa te dai bengos cu scoala ta si a altora ca mneatale. PS Auzi tu…m-a facut POSTAC.

 1. Clotilde Armand a ajuns să fie (spreee… DISPERAREA P.N.L.-iștilor!), pentru opinia-publică, o… A DOUA CODRUȚA KOVESI!!!!!

  „ARDE-I” pe ESCROCI, în continuare, franțuzoaico!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.