Soția bătută îl scapă pe Ilie Năstase de pușcărie! Se teme că i se va întâmpla „ceva rău”, dar refuză un ordin de protecție provizoriu

1
1315
Soții Năstase

Poliția Capitalei a emis un comunicat în care oferă primele informații despre intervenția de la casa lui Ilie Năstase (74 de ani), cel care tocmai își bătuse cea de-a cincea nevastă, Ioana Năstase Simion (45 de ani).

Comunicatul Poliției Capitalei

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări:

În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu.”

„A refuzat să formuleze plângere”

În comunicatul Poliției, bătaia aplicată de Ilie Năstase soției sale, asortată cu amenințări și o scurtă sechestrare, este numită „conflict casnic”.

Informația-cheie din comunicat este următoarea: „Polițiști din cadrul Secției 2 au luat legătura cu persoana care a reclamat situația” (Ioana Năstase Simion), dar „aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”.

Așadar, soția lui Ilie Năstase a luat două decizii importante:

1. „a refuzat să formuleze plângere”

Asta îl scapă de pușcărie pe fostul tenismen! Dacă Ioana formula plângere, se dezvolta rapid un dosar penal care activa condamnarea de 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânare, pronunțată pe 9 mai 2019.

2. „a refuzat punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”

Aici, doamna Năstase Simion se află într-o situație ciudată. Pe de o parte spune că se teme pentru integritatea sa fizică în viitorul apropiat, pe de altă parte refuză un ordin de protecție provizoriu.

După clipele teribile de vineri seară, soția lui Ilie Năstase a spus, printre altele:

  • „Tot ce pot să spun e că el e «încărcat» din alte părți și vine și se răzbună pe mine.”
  • „Cred că are niște probleme pe care trebuie să și le rezolve.”
  • „Voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare, pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată, încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele.”
  • „Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău.”

Așadar, se teme pentru ce ar putea păți la o nouă explozie de furie a lui Ilie Năstase. Și totuși, a refuzat să solicite un ordin de protecție provizoriu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Curva tot curvă ….dacă te bate dă-l dracului de colorat, inseamna că îți place s-o iei la muie….eu ii dădeam un facalet în cap și scăpam țară de un infractor ,dar paraii ….nu si nu .!…rusine cine crezi ca te mai ia dupa ce păcatul asta dă colțul??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here