„Primii oameni din stat sunt sabotați, pe banii noștri”, de Radioul public, călărit de PSD-istul Georgică Severin

3
2116
Iulian Bulai - Georgică Severin

Deputatul Iulian Bulai (USR-PLUS), președintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaților, invocă acte de cenzură la postul public de radio, care e finanțat de Guvernul României. Cenzura se aplică tocmai unor membri ai Guvernului și unor acțiuni guvernamentale, în condițiile în care Societatea Română de Radiodifuziune este PSD-izată „de sus până jos”.

„Primii oameni din stat sunt sabotați, pe banii noștri, de cei care ar trebui să le pună întrebări critice, să-i ia la rost, să informeze populația, să spună românilor ce se întâmplă în instituțiile centrale din țară. Nimic. Tăcere totală. Așa arată o instituție politizată”, arată deputatul Bulai, după ce întâlnirea miniștrilor PNL cu președintele Klaus Iohannis a fost ignorată complet de Radioul public.

Iulian Bulai amintește și cine conduce Societatea Română de Radiodifuziune: Georgică Severin, parașutat în această funcție direct din cea de senator PSD.

„Din luna februarie, lucrurile trebuie să se schimbe”, mai spune Iulian Bulai, care așteaptă sesiunea parlamentară pentru schimbarea conducerilor TVR (Doina Gradea) și SRR (Georgică Severin).

Anunțul lui Iulian Bulai

„Șeful SRR (Societatea Română de Radiodifuziune) este Georgică Severin, fost senator PDL/PSD timp de 8 ani.

Acuși se fac 24 de ore de când președintele României s-a întâlnit cu toți miniștrii PNL la Cotroceni. Au discutat lucruri importante pentru țară.

Radioul public nu a prezentat niciun material după această întâlnire. Nimic. Pur și simplu, românii nu au aflat de la SRR nimic din ce s-a discutat acolo. Ca și cum nu a fost. Nu s-a întâmplat. Primii oameni din stat sunt sabotați, pe banii noștri, de cei care ar trebui să le pună întrebări critice, să-i ia la rost, să informeze populația, să spună românilor ce se întâmplă în instituțiile centrale din țară. Nimic. Tăcere totală.

Așa arată o instituție politizată.

SRR trebuie să-și recapete independența editorială și să informeze corect populația. Omisiunea este parte a dezinformării. Din luna februarie, lucrurile trebuie să se schimbe.

P. S.: Legea 41/1994, art. 9:

«Serviciile publice de radiodifuziune şi de televiziune sunt obligate sa transmită, cu prioritate şi în mod gratuit, comunicatele sau mesajele de interes public primite de la Parlament, Preşedintele României, Consiliul Suprem de Apărare a Țării sau de la Guvern».”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Golanii si-au instalat in functiile cheie de informare in stat pe cei mai prosti activisti ai lor stiind ca ei sunt si cei mai devotati , in stare sa faca orice pentru a nu-si pierde scaunul .

  2. Golanii si-au instalat in functiile cheie de informare publica din stat pe cei mai prosti activisti ai lor stiind ca ei sunt si cei mai devotati , in stare sa faca orice pentru a nu-si pierde scaunul .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.