Șoșoacă nu scapă: așa-zisa mască de protecție din plastic transparent, purtată în bătaie de joc de conspiraționistă în Senat, va fi verificată de autorități

0
12925
Șoșoacă

Senatoarea conspiraționistă Diana Șoșoacă, de la AUR, începe să simtă că regulile sunt pentru toată lumea și că mascarada nu poate fi făcută oriunde și oricând. După ce a fost obligată să-și pună mască atât la întâlnirea de la Cotroceni, cu președintele Klaus Iohannis, cât și la ședințele din Senat, mahalagioaica e verificată în ce privește conformitatea dispozitivului cu care se afișează.

Infantilă și iresponsabilă, Șoșoacă s-a afișat sfidătoare, în prima zi petrecută în Senat, fără mască de protecție, spre nemulțumirea a mai mulți colegi care au menționat că ei suferă de diverse boli, iar individa îi expune inutil la infectarea cu Sars-CoV-2. Șefa Senatului, Anca Dragu, a dat ordin să fie verificată adeverința medicală dubioasă pe care Șoșoacă o flutura fericită că poate face circ. S-a descoperit că respectivul act n-are valoare și senatoarea AUR a fost obligată să vină cu mască.

Noua găselniță a fost afișarea în plen cu o mască de plastic pusă în bătaie de joc, de la bărbie până în dreptul nasului, care nu oferă, în mod evident, niciun fel de protecție nici pentru cei din jur, nici pentru purtătoare. Șoșoacă s-a împăunat pe holuri și în plen de parcă ar fi făcut cine știe ce faptă măreață în sprijinul românilor care, naivi, au votat-o.

Numai că noul teribilism nu e acceptat în Senat. Anca Dragu, președinta camerei, s-a sesizat din nou și a cerut să fie verificată conformitatea așa-zisei măști afișate de Șoșoacă. Șefa Senatului a fost laconică, evitând să intre în conduita de mahala: “Am cerut o analiză la comisia de specialitate și la Direcția de Sănătate Publică dacă tipul de mască purtat de doamna Șoșoacă este conform. Regula este pentru toată lumea. Mă voi asigura ca legea va fi aplicată“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here