Emil Boc e primul politician român important care anunță că se va vaccina anti-Covid în public

1
440
Emil Boc

Fostul premier Emil Boc, acum primar al Clujului și important pol de putere în PNL, a anunțat că se va vaccina anti-Covid în public, “atunci când îmi va veni rândul”. Cum Boc are 54 de ani, el face parte din categoria a doua de populație care va fi vaccinată.

În prima categorie intră personalul medical, în cea de-a doua persoanele peste 65 de ani și bolnavii cronici, dar și personalul cheie din instituțiile statului (aici se încadrează Boc). În cel de-al treilea val intră populația cu vârste între 16-65 ani.

Emil Boc este primul politician român important care spune că va face acest gest de a se vaccina public, cu speranța că îi va convinge și pe alții că procesul nu e periculos.

Intervievat la Napoca Live, Emil Boc a explicat: “Când ne vine rândul, public, dacă va fi posibil, mă voi vaccina fără niciun fel de echivoc. Mi-am făcut teste PCR și de anticorpi, nu am avut Covid, ne-am ferit cât am putut. Părerea mea, și nu numai a mea, este că vaccinul este cea mai bună soluție. Deci, dacă ar fi să dau un sfat, le-aș spune oamenilor să se vaccineze. E o boală (n.r. – Covid-19) care poate evolua urât, mai ales în cazul celor vulnerabili, care au o vârstă sau au și alte afecțiuni”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here