miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăMainA fugit și Strutinsky! La fel au făcut și "frații" săi Mazăre...

A fugit și Strutinsky! La fel au făcut și „frații” săi Mazăre și Nicușor, dar au fost aduși și întemnițați în România

-

La 18 zile după Daniel Dragomir (ex-colonel SRI), încă un mafiot este de negăsit în ziua condamnării definitive: afaceristul Sorin Strutinsky, om de bază a Mafiei PSD de la Constanța.

Sorin Strutinsky (53 de ani) a fost condamnat luni, definitiv, la 10 ani și 8 luni de închisoare, pentru mai multe fapte penale, printre care trafic de influență. Polițiștii nu l-au găsit însă nicăieri, și nici el nu s-a prezentat pentru încarcerare. Escrocul a fugit din timp, știind că e imposibil să scape de condamnarea la închisoare cu executare.

Poliția din Constanța l-a dat deja în urmărire națională pe Sorin Strutinsky. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale fac cercetări pentru identificarea acestuia.

Mai mult, polițiștii fac formalitățile pentru emiterea unui mandat european de arestare și a cererii de urmărire internațională pe numele lui Strutinsky.

- Advertisement -

În afară de condamnarea definitivă de astăzi (10 ani și 8 luni de închisoare), Sorin Strutinsky mai are o condamnare în primă instanță, de 7 ani și 10 luni, în dosarul ”Polaris”. În același dosar, tot în primă instanță, Radu Mazăre a primit 9 ani și 10 luni, iar Eduard Martin, patronul firmei de salubrizare, a fost condamnat la 5 ani și 6 luni.

Cei trei fugari ai Mafiei de la Constanța

Prin fuga sa, Sorin Strutinsky procedează exact la fel ca tovarășii săi din trioul mafiot care a jefuit Constanța. Există însă și o mică diferență: au furat împreună, au fugit separat!

Radu Mazăre (52 de ani) a fugit în Madagascar (țară africană insulară din Oceanul Indian) înainte de prima sa condamnare definitivă. A fost „împachetat” însă și adus înapoi, în 2019, când ministru al Justiției era Ana Birchall. Este încarcerat la Penitenciarul Slobozia (județul Ialomița). Condamnările sale definitive însumează, până acum, peste 20 de ani.

- Advertisement -

Nicușor Constantinescu (53 de ani) a fugit în SUA, apoi a fost prins în Turcia și adus „pe sus” acasă. Este întemnițat la Penitenciarul Poarta Albă (județul Constanța). Are mai multe condamnări definitive și alte procese în faza de judecată.

Sorin Strutinsky (53 de ani) a fugit într-o direcție necunoscută (deocamdată). Are o condamnare definitivă (10 ani și 8 luni) și una în primă instanță (7 ani și 10 luni). A fost dat în urmărire națională, va fi dat în urmărire internațională, cu un mandat european de arestare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. De vreo săptămână, aici, în Constanța, ne ajunsese la urechi zvonul că Sorin Gabriel Strutinsky („Struțu”, cum îi spuneam noi în redacție, la săptămânalul „Contrast”, apoi la cotidianul „Telegraf” si la S.O.T.I.-„Neptun” TV) ar fi fost, deja (adică înainte de… 1 iulie!), fugit în… UCRAINA (unde ar avea și rude, prin Bucovina-de-Nord…)!!!!!

    NU avem (România sau Uniunea Europeană ca entitate-colectivă) NORME legale reciproce (tratate, convenții, acorduri, înțelegeri, protocoale), cu Republica Ucraina, care să permită EXTRĂDAREA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -