joi, mai 30, 2024
AcasăMass-mediaȘoc la Pro Arena: Mihai Mironică și Ioana Cosma rămân fără emisiune,...

Șoc la Pro Arena: Mihai Mironică și Ioana Cosma rămân fără emisiune, producătorul e concediat, redactorul-șef demisionează

-

Una dintre cele mai cunoscute emisiuni de sport din România, „Ora exactă în Sport”, difuzată pe Pro Arena (fostă Pro X, fostă Sport.ro), dispare începând cu data de 5 februarie. Șapte angajați au primit preaviz în acest sens, din partea conducerii trustului Pro TV. Printre ei, doi dintre moderatorii emisiunii, Mihai Mironică și Ioana Cosma.

Întreaga echipă care realiza emisiunea „Ora exactă în sport” a fost concediată. E vorba de 7 angajați: Mihai Mironică, Ioana Cosma (prezentatorii emisiunii), Leonard Badea (producător), Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu.

Lor li s-a adăugat și un al 8-lea angajat, Eduard Coandă, Totodată, șeful Departamentului Sport din Pro TV, care în urma acestei decizii şi-a anunțat demisia, în semn de solidaritate cu cei concediați.

Unora dintre cei 7 angajați care au primit preaviz li s-a oferit posibilitatea de a rămâne în trustul Pro TV – Pro Arena, dar având alte responsabilități.

- Advertisement -

Ioana Cosma (48 de ani), care urma să devină editor de jurnal, a refuzat oferta și a decis să părăsească trustul în care a lucrat în ultimii 20 de ani.

Mihai Mironică (49 de ani), solicitat să rămână comentator de evenimente sportive, n-a dat încă un răspuns. El lucrează în trustul Pro TV de la lansarea acestuia, la 1 decembrie 1995, adică de 27 de ani.

Ultima emisiune – de ziua lui Hagi!

Ultima ediţie a emisiunii „Ora exactă în sport” va fi difuzată în data de duminică, 5 februarie 2023 – ziua de naștere a celui mai mare fotbalist român din istorie, Gheorghe Hagi, care va împlini 58 de ani! Din 6 februarie, emisiunea va fi înlocuită de alte programe şi evenimente sportive.

- Advertisement -

„Ora exactă în sport” era difuzată zilnic, pe parcursul a trei ore, în intervalul 9.30 – 12.30. Principalii prezentatori erau Mihai Mironică și Ioana Cosma.

Cel care a anunțat în spațiul public decizia dramatică luată de conducerea Pro TV a fost Leonard Badea, producătorul emisiunii „Ora exactă în sport”. Acesta a comunicat pe contul său de Facebook.

Pro TV a ieșit cu un fel de comunicat, la solicitarea site-ului Fanatik. Conducerea televiziunii n-a spus însă, practic, nimic despre decizia luată, evitând orice explicații.

Anunțul lui Leo Badea: „Nu știm motivul”

„Am fost informaţi că din data de 5 februarie 2023 emisiunea «Ora exactă în sport» se închide. 7 persoane au primit preaviz. Ioana Cosma, Mihăiţă Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiţă, Robert Zamfirescu şi eu am fost daţi afară. Solidar cu noi, Ionuţ Coandă şi-a dat demisia. Era şef departament sport. Ca să nu existe interpretări, am trimis ca să aflaţi de la mine adevărul. 

Financiar eram pe zero. Nu există altă producţie proprie la Pro Arena. Nu ştim motivul.

Eu ţin să vă mulţumesc pentru că am colaborat excelent. Dacă v-am greşit cu ceva îmi cer scuze. Se spune că un şut în fund e un pas înainte. Cu Dumnezeu înainte. Vă iubesc şi vă promit că voi rămâne devotat fenomenului fotbal al cărui fan voi rămâne, indiferent de situaţie.”

„Explicațiile” Pro TV: „Facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica şi reorganizarea unor echipe”

„În continuare, una dintre priorităţile Pro TV este dezvoltarea staţiilor secundare. Aşa cum am anunţat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectorii noştri să se bucure de conţinut de calitate, relevant pentru ei.

În acest sens, pe baza analizelor de performanţă, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica şi reorganizarea unor echipe. Ne dorim ca publicul nostru să se bucure pe toate canalele secundare – Acasă, Acasă Gold, PRO Arena şi PRO Cinema -, de cele mai bune filme, seriale, emisiuni şi competiţii sportive.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Lovitura de palat din PNL. Vîlceanu: „Eu și Cîțu am pierdut funcțiile în urma unui puci organizat de Bode și Ciucă. Bode m-a amenințat direct: «Văd că ții cu tot dinadinsul să intri în rahat»”

* Manipulare și propagandă rusească la RTV și Antena 3 „CNN”. Agenții Rusiei, prezentați de Ciutacu și Gâdea drept „preoți români” persecutați de Ucraina

* Șocant: ministrul Justiției a anunțat deja sentința așteptată pe 7 februarie într-un proces! „Asta a fost convingerea mea din discuţii din afara cadrului statal, de aceea am precizat că e vorba de surse neoficiale“

* Scribul penalilor, Răzvan Savaliuc, a fost plătit de Vanghelie cu 4.800 de euro pe lună pentru campanii anti-justiție. 188.000 de euro de la PSD și doi primari PSD (Vanghelie + Tudorache) în doar doi ani

* Bișnița cu bilete TVR la Mondialul din Qatar avea dimensiuni industriale: 712 bilete, în valoare de 200.000 de euro! Bișnițarul-șef Oprean mințise că a luat „doar” 64. Conducerea TVR i-a făcut plângere penală

* Rețeta toxică „PSD la infrastructură”: o șosea începută în 2011 a fost inaugurată de Cuc deși nu era gata, apoi Guvernul Dăncilă a reziliat contractul. Când firma a fost repusă în drepturi, intrase deja în insolvență

* Măciuca liberală: Silviu Mănăstire, „scula lui Bode”. De la „dosar de politician” la amenințări de tip interlop: „să am timp să mă ocup de niște băieți, ca pe vremuri”, „fără milă și fără regrete”

* Conspiraționistul rusofil Ion Cristoiu e considerat de Ciolacu un candidat pe care PSD l-ar susține cu mândrie la președinția României!

* Un nou kompromat împotriva Emiliei Șercan. Pe Facebook se plătesc reclame care o calomniază pe jurnalistă, promovând un site-fantomă, cu “anchete” nesemnate

Propaganda pro-Putin și cea pro-AUR l-au lăsat pe Robert Turcescu fără emisiune la B1 TV

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. Erată adresată domnului Leo Badea, care a citat: „… se spune că un șut în fund e un pas înainte”.

    Ar fi trebuit să o spuneți direct: „Un șut în cur – un pas înainte!”

    Nimic vulgar în citatul de mai sus, din moment ce România e condusă de cururi. Cururi cu diplome de doctori și cu aere de cunoscători în politică, economie sau orice alt subiect care presupune o minimă cunoaștere a Limbii Române, înainte de orice altceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -