Silviu Mănăstire, printre variantele de secretar general adjunct al PNL! Fostul moderator de la B1 TV: „Nu infirm și nu confirm”

2
1463
Lucian Bode (stânga) și protejatul său, Silviu Mănăstire, pe care l-a pus anul trecut secretar general adjunct al PNL

Silviu Mănăstire, fost moderator la postul B1 TV, ar putea ajunge secretar general adjunct al PNL, relatează jurnalistul Cristian Pantazi, de la G4Media.ro. Numirea lui Mănăstire stă în pixul lui Lucian Bode, ministrul de Interne al Guvernului Ciucă și, totodată, secretarul general al partidului liberal.

Contactat pentru a-și spune opinia, Mănăstire s-a rezumat la clasicul „nu confirm și nu infirm”. Bode, în schimb, a declarat că „desemnările de secretari generali adjuncți le voi discuta mai întâi în partid și apoi le voi face publice”.

Conform statutului PNL, secretarul general poate numi cei 6 secretari generali adjuncți fără să aibă nevoie de aprobarea vreunei persoane sau a vreunui for din partid.

Silviu Mănăstire a plecat de la postul B1 TV în urmă cu trei luni, pe 21 mai. În urmă cu un deceniu, el fusese consilier al lui Bode pe când acesta din urmă era ministru al Economiei în Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu.

Eventuala venire a lui Mănăstire în PNL pare să fie privită cu neplăcere în PSD. Site-ul Stiripesurse.ro, afiliat social-democraților și deținut de Iosif Bubble, s-a grăbit să-l „tamponeze”, titrând că ideea lui Bode a stârnit „furtună” la liberali. În text, „furtuna” din titlu a dispărut, spunându-se doar că „mai mulți liberali s-au arătat nemulțumiți” pentru că Mănăstire n-are carnet de partid și ar veni direct pe funcție de conducere.

Același lucru s-a întâmplat însă și cu 3 ani în urmă, când Rareș Bogdan a fost „parașutat” direct de pe ecranul Realitatea TV în fruntea listei de candidați la alegerile europarlamentare din 2019.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Dughin, ideologul lui Putin și idolul lui Puric, a primit o lovitură năprasnică. Fiica sa, putinistă fanatică, a fost aruncată în aer cu mașina tatălui. Nu demult, Daria Dughina se poza pe ruinele combinatului Azovstal, mândră de genocidul făcut de ruși la Mariupol

* Moartea Dughinei: „99% e opera FSB-ului rusesc”. Textul „noului Rasputin” pentru care Kremlinul i-ar fi aruncat limuzina în aer, ucigându-i fiica

* DOCUMENT. 17 înalți oficiali americani, scrisoare către Joe Biden: „SUA trebuie să înarmeze Ucraina ACUM, înainte să fie prea târziu. Războiul e într-un punct decisiv. Dacă Putin câștigă în Ucraina, aliații noștri estici sunt în pericol”

* Starea elitei armatei ruse pe frontul din Ucraina: „Militarii mor de foame, fură mâncare din magazine, jefuiesc. Abuzează de alcool și droguri”

* Trădare la vârf: un general ucrainean din GRU a trimis Rusiei informații secrete. Încolțit, a încercat să-i împuște pe anchetatori

* VIDEO. Incredibila corupție din Rusia: plăcile de blindaj reactiv de pe multe tancuri sunt umplute cu cauciuc!

* Încă un disident anti-Putin „s-a aruncat de la etaj”! Dan Rapoport avea 52 de ani și se refugiase în SUA pentru că-l sprijinise pe Navalnîi

* „Segmente prietenoase ale elitei”, aproape exclusiv din PSD, sunt sub controlul Chinei, care vizează să-și sporească „influența malignă” în România, atrage atenția un important think-tank

* Consiliul Fiscal face praf rectificarea bugetară a Guvernului PSD-PNL: deficit uriaș, de 7% din PIB; venituri supraestimate cu 9 miliarde de lei, cheltuieli subestimate cu 6 miliarde

* Nunta lui George Simion – amestec de erezie și populism ieftin. Va reacționa Biserica Ortodoxă Română?

* GRIGORE CARTIANU: Salman Rushdie a fost înjunghiat de un zombi: ayatollahul Khomeini

2 COMENTARII

  1. Prostia e molipsitoare la români!!!..Da nu,e endemică!!..Să mai votați acest partid de hoți, de analfabeți,de cocalari..
    Poate dă Bunul Dumnezeu să dispăreți, să nu mai auzim de voi o mie de ani!!..

  2. Dupa „racolarea” lui Rares Bogdan, PNL-ul se afunda si mai mult in penibil. Orice pasare pe limba ei piere, dar imi pare rau pentru PNL. Niciodata nu mi-a inspirat incredere ca partid si niciodata nu l-am votat, decat in cazul in care s-au bagat in coalitii de partide (ex.: Conventia Democratica sau Alianta DA), dar am crezut sincer ca in 2020 PNL se va schimba, isi va lepada naravul. Din pacate nu a fost asa, l-au indepartat pana si pe Orban (care, din pacate, nu a facut decat sa preia naravurile pesediste, inlocuind oamenii PSD cu cei ai PNL fara sa tina seama de competentele acestora si care in comparatie cu Catu, in opinia mea, este ca o stea pe cerul liberal) si s-au asociat cu UDMR si mai tarziu cu PNL la praduit Romania sub conducerea binecuvantata a presedintelui cotrocenist mincinos si pacalici. PNL poate sa piara impreuna cu Rares Bogdan si Silviu Manastire.
    Asta doar ca sa ne dam seama, daca pana in prezent nu am facut-o, despre „independenta” celor care fac presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here