duminică, aprilie 21, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. Dughin, ideologul lui Putin și idolul lui Puric, a primit o...

VIDEO. Dughin, ideologul lui Putin și idolul lui Puric, a primit o lovitură năprasnică. Fiica sa, putinistă fanatică, a fost aruncată în aer cu mașina tatălui. Nu demult, Daria Dughina se poza pe ruinele combinatului Azovstal, mândră de genocidul făcut de ruși la Mariupol

-

Ideologul fascist al „lumii ruse”, Aleksandr Dughin (60 de ani), numit „noul Rasputin” și renumit pentru instigările sale la crimă, a primit sâmbătă seara o lovitură teribilă. Mașina condusă de fiica sa, Daria Dughina (30 de ani), a fost spulberată pe o autostradă din regiunea Moscova. Rușii spun că ținta atentatului era Dughin-tatăl, căruia îi aparținea limuzina și care s-ar fi decis în ultima clipă să nu mai urce în ea. A urcat în schimb fiica sa, la volan. În scurt timp, limuzina a fost aruncată în aer.

Potrivit informațiilor furnizate de canalele de Telegram rusești Shot, 112 și Baza, citate de site-ul ucrainean Obozrevatel.com, fiica lui Dughin a murit pe loc.

Explozia uriașă, care poate fi urmărită într-un scurt filmuleț, s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, în timp ce autovehiculul condus de Daria Dughina se afla pe traseul Mojaisk din raionul Odințovsk. După explozie, mașina a intrat într-un gard. Resturi din ea au fost împrăștiate pe zeci de metri din șosea.

VIDEO: Arde mașina în care se afla Daria Dughina

Obozrevatel.com: „La început a existat o versiune în care o butelie de gaz a explodat în mașină. Acum, versiunea prioritară este explozia unui dispozitiv exploziv improvizat. Între timp, propagandiștii spun că Dughin ar fi trebuit să circule cu mașina fiicei sale, dar în ultimul moment a urcat într-o altă mașină”.

- Advertisement -

Andrei Krasnov, un cunoscut al Dariei Dughina, a declarat – citat de agenţia oficială de presă TASS – că maşina îi aparţinea lui Aleksandr Dughin şi că probabil că el era ţinta atacului.

Tatăl şi fiica participaseră la un festival în afara Moscovei, iar Dughin s-a hotărât în ultimul moment să ia altă maşină, susține cotidianul guvernamental Rossiskaia Gazeta.

Mica vedetă fanatică a regimului Putin

La 30 de ani, Daria Dughina era o mică vedetă fanatică a regimului Putin. Ea a preluat ideile dezaxate ale tatălui ei, ultranaționalistul Alexandr Dughin, și a făcut propagandă criminală „operațiunii speciale” ordonate de Putin în Ucraina.

- Advertisement -

Cunoscută şi sub numele de Platonova, Daria Dughina susţinea pe larg ororile ideologice ale tatălui său. Ea a apărut la televiziunea de stat pentru a-şi anunţa sprijinul pentru acţiunile Rusiei în Ucraina.

Într-o declaraţie de presă difuzată în martie, Ministerul de Finanţe al SUA a transmis că Daria Dughina, redactor-şef al site-ului United World International – calificat de SUA drept „un mijloc de dezinformare”, după ce sugerase că Ucraina „va pieri” dacă va fi primită în NATO – a fost pusă pe lista de sancţiuni a Statelor Unite.

În primăvara acestui an, Daria Dughina și-a făcut selfie, mândră, pe ruinele combinatului Azovstal din Mariupol, oraș în care armata rusă a comis un genocid.

Daria Dughina, selfie cinic la Azovstal

Ucraina: „Nu suntem un stat criminal ca Federaţia Rusă şi nici nu suntem un stat terorist”

Dinspre tabăra rusă se induce insistent ideea că Daria Dughina a fost asasinată de „regimul fascist de la Kiev”, care l-ar fi țintit în primul rând pe tatăl acesteia, Aleksandr Dughin. Ucraina respinge însă ferm aceste acuzații, subliniind că „nu suntem un stat criminal ca Federaţia Rusă”.

Denis Puşilin, liderul aşa-numitei Republici Populare Doneţk (DNR), autoproclamată de separatiştii pro-ruşi în estul Ucrainei, a acuzat duminică forţele ucrainene că se află în spatele asasinării Dariei Dughina. „Teroriştii regimului ucrainean au încercat să-l lichideze pe Aleksandr Dughin, dar au aruncat-o în aer pe fiica lui”, a scris Puşilin pe reţeaua sa Telegram.

Senatorul rus Andrei Klişas a calificat asasinatul drept „un atac inamic” şi a cerut aducerea în faţa justiţiei a „autorilor materiali şi intelectuali”.

Ucraina a reacționat prompt prin Mihailo Podoliak, consilier al preşedintelui Volodimir Zelenski. „Subliniez că Ucraina nu are nimic de-a face cu asta, pentru că nu suntem un stat criminal ca Federaţia Rusă şi nici nu suntem un stat terorist”, a declarat Podoliak.

Site-ul ucrainean Obozrevatel.com: „Presa rusă a raportat că recent influența lui Dughin asupra dictatorului de la Kremlin, Vladimir Putin, a scăzut, așa că versiunea tentativei de asasinat rămâne probabilă. Reamintim că, pe 5 august, propagandiștii ruși au raportat că «șeful administrației regiunii Herson», ocupantul Vladimir Saldo, a fost pus într-o comă indusă medical după o deteriorare bruscă a stării sale. Era conectat la un ventilator. Trădătorul Ucrainei a fost dus cu un avion special la Moscova, la unitatea de terapie intensivă a departamentului toxicologic al Institutului de Cercetare Sklifosovski”.

Prietenii lui Dughin, la București

Daria Dughin activase în mai multe domenii: jurnalism, filosofie și științe politice. Ea a fost inclusă pe listele de sancțiuni impuse Rusiei și de către Marea Britanie (pe lângă cele decise de SUA).

Tatăl ei, Aleksandr Dughin, este un filosof și traducător rus, fondator al mișcării ideologice „neo-eurasianismul” și unul dintre ideologii „lumii ruse”. În 2014, a intrat sub incidența sancțiunilor UE, dar asta nu l-a oprit să vină la București, unde a fost întâmpinat cu căldură de personaje precum Ion Iliescu, Adrian Năstase și Dan Puric, aflate pe infama „Listă a lui Dughin”! Colocviul la care a participat Dughin a fost organizat de RussiaToday.ro, canal de propagandă putinistă care a fost interzis pe teritoriul României în acest an, după startul invaziei ruse în Ucraina.

2014: Aleksandr Dughin alături de Adrian Năstase și Ion Iliescu, la București

Puric despre Dughin: „un sociolog care nu avem în țară așa ceva”

În 2015, Dughin a primit restricții de călătorie în SUA și Canada, din cauza implicării sale în agresiunea militară împotriva Ucrainei.

Tot în 2015, spre sfârșitul lunii februarie, el a participat prin Skype la un colocviu organizat la București, în aula Bibliotecii Centrale Universitare. Printre invitații care au vorbit prin Skype s-a numărat și fiica sa, Daria, care pe atunci avea 23 de ani, dar era deja impregnată cu ideile odioase ale tatălui ei.

Înainte de Crăciunul anului 2014, Dan Puric a fost invitat la RTV, canalul rusofilului fugar Sebastian Ghiță (deputat PSD în mandatul 2012-2016, pe mâna lui Victor Ponta). În dialogul cu Cătălin Striblea, Puric l-a caracterizat pe Dughin, cu care tocmai se întâlnise: „un deștept, își iubea țara în mod absolut, așa cum mi-o iubesc și eu”, „un sociolog care nu avem în țară așa ceva” (până și gramatica e caraghioasă în această afirmație).

Cu aceste vorbe îl îmbracă Puric pe Dughin, cel care în 1998 instiga apăsat la uciderea cetățenilor americani:„Dacă ești împotriva Noii Ordini Mondiale, ia un cuţit şi pune-ți o mască, ieși seara din casă şi omoară măcar un yankeu!”.

VIDEO: Dan Puric la RTV, în decembrie 2014

„Nu vreți să facem o Antantă creștină?”

Dar Dan Puric a mers mai departe cu relatarea întâlnirii sale cu Dughin. El susține că a avut cu satanistul moscovit următorul dialog:

Puric: Domnu’ Dughin, EEEUUU… a venit un băiat de peste Ocean (american – n. red.) și-mi spune să iau cuțitul ăsta și să-l bag în dvs. Și eu nu pot, că sunt creștin. (I-am dat cuțitul lui.) Dvs. puteți?

Dughin: Nu, gaspadar Puric.

Puric: Păi, nu vreți să facem o Antantă creștină?

„Lista lui Dughin” e la Puric!

În cadrul interviului luat de Striblea lui Puric, urmează și o scurtă referire la „Lista lui Dughin”, pe care actorul rusofil figura „în top”.

Puric: Erau mai mulți, dar ăia nu au apărut pe Listă și nu vreau să-i spun, să nu fiu pârâcioasă mică.

Striblea: Deci Lista poate fi completată…

Puric: Lista e la mine!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Moartea Dughinei: „99 % e opera FSB-ului rusesc”. Textul „noului Rasputin” pentru care Kremlinul i-ar fi aruncat limuzina în aer, ucigându-i fiica

* DOCUMENT. 17 înalți oficiali americani, scrisoare către Joe Biden: „SUA trebuie să înarmeze Ucraina ACUM, înainte să fie prea târziu. Războiul e într-un punct decisiv. Dacă Putin câștigă în Ucraina, aliații noștri estici sunt în pericol”

* Starea elitei armatei ruse pe frontul din Ucraina: „Militarii mor de foame, fură mâncare din magazine, jefuiesc. Abuzează de alcool și droguri”

* Trădare la vârf: un general ucrainean din GRU a trimis Rusiei informații secrete. Încolțit, a încercat să-i împuște pe anchetatori

* VIDEO. Incredibila corupție din Rusia: plăcile de blindaj reactiv de pe multe tancuri sunt umplute cu cauciuc!

* Generalul Malomuj: „Armata lui Putin se va preda și va fugi. Punctul de cotitură în acest război este aproape”

* Încă un disident anti-Putin „s-a aruncat de la etaj”! Dan Rapoport avea 52 de ani și se refugiase în SUA pentru că-l sprijinise pe Navalnîi

* „Segmente prietenoase ale elitei”, aproape exclusiv din PSD, sunt sub controlul Chinei, care vizează să-și sporească „influența malignă” în România, atrage atenția un important think-tank

* În plină criză, Guvernul PSD-PNL alocă alte 5 milioane de euro subvenții pentru partide! Suma totală pe 2022 urcă la 52 de milioane de euro

* Drulă: „Ce blestem pe România să-i aibă pe Păcală și Tândală la cârma infrastructurii!“

* Consiliul Fiscal face praf rectificarea bugetară a Guvernului PSD-PNL: deficit uriaș, de 7% din PIB; venituri supraestimate cu 9 miliarde de lei, cheltuieli subestimate cu 6 miliarde

* GRIGORE CARTIANU: Salman Rushdie a fost înjunghiat de un zombi: ayatollahul Khomeini

- Advertisement -

4 COMENTARII

 1. Fiica a platit nebunia tatalui. O dementa care se fotografia mandra in ruinele de la Azovstal. Daca murea derbedeul de tac-su era un impact puternic emotional, insa asa va fi un impact puternic pe tac-su. Un plagiator care lucrand in arhiva KGB a cules ideologii pe care apoi si le-a insusit si le-a vandut publicului. In Romania i-au lins boasele Nastase, Severin, Putin, Teodosie si multi altii. Putin si camarila ar putea sa fie mai atenti la ce va urma caci mortii din Ucraina, indiferent ca sunt rusi sau ucraineni, isi vor cere drepturile. Razboiul nu se va termina la semnarea unui eventual tratat de pace.

 2. Pe cand un nou dosar penal pentru Adrian „Premierul Minune” ? De data asta pentru tradare de tara, desi pentru privatizarea resurselor petroliere ar fi trebuit astfel incadrat. Aducerea in tara a nepotului lui Gromyko (aghiotant a lui Molotov la Potsdam, adjunct al procurorului criminal Visinschi-cel care a trantit usa de la cabinetul regelui Mihai, presedinte al URSS cand Gorbaciov devenise secretar general) acum cativa ani, puparea lui in fund desi acesta a fost extrem de arogant somand Romania sa isi bage mintile in cap si sa isi caute alti aliati-intre timp se pare ca aceasta beizadea impertinenta s-a facut disparut de la Kremlin, unde era consilier, vazand ca gluma se ingroasa; aducerea in tara a propovaduitorului ideii criminale a suprematiei „Lumii Ruse”, Alexey Dughin in cardasie cu agentia de propaganda infect putinista Russia Today, sunt elemente suficiente pentru ca acest individ arogant, teribil de corupt si gol intelectual- a produs doar maculatura- sa compare in fata unui tribunal militar.

 3. Citam din Daria Dughin, neoplatonista, „Ucrainenii sunt sub-oameni”. Bun, dar rusii ce mai sunt? Oamenii cavernelor. Prosti, betivi, puturosi si cu ifose de smecherii planetei. Lasa sa simta si Dughin cu este sa-ti aduni copilul din bucati. Asta simt ucrainenii, ca despre idiotii utili ai lui Putin care isi trimit copiii la moarte pentru Maica Rusia nu am nicio compasiune.

  • Foarte adevarat.

   Ce au simtit oamenii din Mariupol cand si-au vazut copii sfartecati de bombe? Intr-o cladire pe care scria mare „COPII”?

   Pe unde a trecut, si asta de sute de ani, poporul rus a lasat in urma copii violati si sfartecati. Poate ca se apropie si ziua platilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -