Sfârșitul fără glorie al ofițerului-deputat din partidul lui Putin: a plecat pe front ca să braveze, a murit la 24 de ani

0
1130
Pavel Kocianji - deputat și ofițer

Așa-zisa „participare voluntară” a cetățenilor ruși la războiul din Ucraina este în multe situații doar o propagandă ieftină lansată de regimul criminal de la Moscova, cu scopul de a le ridica moralul și de a-i face să nu se sustragă mobilizării. Un tânăr ofițer, proaspăt absolvent al unei școli militare prestigioase din Federația Rusă și deputat de 3 luni, a testat rețeta demagogică, pentru un spor de imagine. Dar, ghinion: sfârșitul i-a fost cumplit.

Născut pe 23 mai 1999, locotenentul Pavel Sergheevici Kocianji a finalizat, în vara anului trecut, cursurile Academiei Militare de Artilerie „Mihailovskaia”, cu specializarea „inginer de sisteme speciale radio”.

În toamnă, pe când mii de ruși de vârsta lui mureau pe frontul ucrainean în „operațiunea militară specială” ordonată de Putin, locotenentul Kocianji a candidat pentru un mandat de deputat în Duma de Stat, din partea partidului Rusia Unită al lui Vladimir Putin, filiala Sankt Petersburg (unde-și are originile și tiranul de la Kremlin).

Locotenentul Kocianji a devenit deputat în urma alegerilor din 11 septembrie 2022, dar asta nu l-a scutit de pericolele frontului. S-a bucurat de privilegiile oferite de cetățenii districtului Nevski doar pentru 3 luni, după care a căutat și bravura militară, care să-i folosească ulterior și în cariera politică. El a ajuns pe front convins fiind că, fiind totuși deputat, va fi repartizat în zone în care nu-l va ajunge vreun glonț ucrainean.

Ghinion: l-a ajuns un obuz, tras de la mare distanță, care i-a curmat ambițiile politico-militare!

Rămas fără niciun fel de imunitate, locotenentul-deputat a rezistat aproape 9 luni pe front, fiind ucis la data de 15 august 2023, în ziua de Sfânta Marie, de un obuz trimis de artileriștii lui Zelenski.

Băiatu’ lu’ tata

E lesne de înțeles că ar fi fost puțin probabil ca „denazificatorul” Kocianji să devină deputat la 24 de ani, imediat după încheierea studiilor, dacă nu ar fi beneficiat de un ajutor substanțial în acest sens. I l-a oferit chiar tatăl său, Serghei Pavlovici Kocianji (49 de ani), nimeni altul decât șeful municipalității din districtul Nevski.

De altfel, pe site-ul oficial al instituției, Kocianji-senior este cap de listă (primul din stânga, partea de sus) între membrii Consiliului Municipal, în vreme ce profilul lui Kocianji-junior apare la finalul ei (partea de jos, cel din mijloc, în uniformă militară). Deși a pierit, locotenentul figurează încă viu la „panoul de onoare”!

Consiliul districtului Nevski

Așadar, locotenentul Pavel Sergheevici Kocianji n-a ajuns deputat întâmplător, ci din poziția de beizadea! Fiul puternicului său tată, Serghei Pavlovici Kocianji, șeful districtului Nevski!

„Un obuz inamic a luat viața unui tip chipeș, deputat al districtului Nevski”

Anunțul morții ofițerului Kocianji a fost făcut la data de 15 august 2023 de către Mihail Romanov, deputat în Duma de Stat, pe pagina sa de VKontakte (echivalentul în rusă al rețelei de socializare Facebook), fiind preluat ulterior și de blogger-ul militar Necro Mancer pe Twitter.

Romanov este și prim-vicepreședinte al Comitetului pentru control al Dumei de Stat.

Postarea patriotardă a deputatului Mihail Romanov: „Un obuz inamic a luat viața unui tip chipeș, deputat al districtului Nevski, Pavel Kocianji, în vârstă de 24 de ani. Era fiul prietenului meu din districtul Nevski, șeful districtului Nevski, Serghei Kocianji. A iubit viața, a iubit oamenii, pe care i-a slujit cu credință, și-a iubit Patria. Fără frică de muncă. A fost un maestru al sportului în diferite tipuri de lupte. Absolvent al Academiei de Artilerie Militară Mihailovskaia. Ca ofițer, Pavel a considerat că este imposibil să se sustragă de la mobilizare și, printre voluntarii contractuali, a mers să-și îndeplinească datoria militară. Aduc cele mai sincere condoleanțe familiei și prietenilor lui. Părinții au crescut un adevărat patriot. Voi face tot ce este necesar pentru a imortaliza numele lui Pavel Kocianji, un erou curajos al Operațiunii Militare Speciale, un curajos apărător al Patriei, în districtul Nevski”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Iohannis, criticat dur de militari pentru lipsa de respect arătată de Ziua Marinei: „Confundă țara cu casa și onorul cu nevasta”. Contrar regulamentului, marinarii au fost puși să dea onorul întregii familii Iohannis!

* Ciolacu și trei miniștri se duc la Bruxelles să cerșească dreptul de a supra-îndatora România, pentru a păstra pensiile speciale și a-și salva clientela nesătulă

* Numărul angajaților la stat a continuat să crească și în lunai mai (+4.395) și în iunie (+490)!

* Încă o pensionare rușinoasă, după cea a șefului DNA: procurorul general „a tras pe dreapta” la 50 de ani, cu o pensie de peste 5.000 de euro!

* Recompensă regească pentru judecătoarea care lua șpagă de la interlopi: pensie specială de 4.000 €/lună + bonus de 200.000 € pentru 5 ani nemunciți + 53.000 € șpagă neconfiscată. A scăpat de judecată prin prescrierea faptelor, după două decizii ale CCR

* A murit deputatul implicat în măcelul de la Sibiu, din 1989, și care frecventa Ambasada Rusiei după invadarea Ucrainei

* Bine-ai venit acasă, hoțule Vâlcov! Hoților din PSD le era dor de tine

* „Vicele” PSD-ist al CJ Buzău a pus să fie montate ilegal limitatoare de viteză la 5 km/oră, în dreptul casei sale! Explicație de parvenit: „Îmi intra praf în piscină!”

* Orlando Teodorovici se gudură grețos pe lângă Șoșoacă: „S.O.S. este un partid frecventabil” / „Doamna Șoșoacă este omul cu care poți să faci echipă” / „Oamenii din S.O.S. vor binele României” / Școala de Vară a S.O.S. România este mediatizată de Nașul TV, oficina clanului Șoșoacă

* Despre gâlceava elitei bogate a Bisericii cu lumea. Studiul de caz nr. 2: Facultatea de Teologie din Constanța, din ograda lui jupân Teodosie Putinistul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here