Păzea, Zară îl suspendă pe Iohannis! Și, dacă-și încordează mușchii, îl și demite!

5
6635
Ovidiu Zară - Suspendacul

Ovidiu Zară, o creatură bizară, probabil ziarist, a anunțat duminică, la România TV, că așa nu se mai poate: el personal se va ocupa de suspendarea președintelui Klaus Iohannis!

Zară este un veșnic candidat la diverse dregătorii, dar n-a fost ales niciodată pe nicăieri. În schimb, l-a mai plasat PSD pe ici, pe colo, i-a mai dat câte-o sinecură, câte-un job la stat, că melițatul pe la RTV nu ține de foame.

Astăzi. Zară a anunțat vestea cea mare. „Am luat decizia, în cadrul Partidului Ecologist, de a începe strângerea de semnături pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis”.

Așadar, Zară tot pe la Partidul Ecologist Român (PER) face planuri de salvare a României. Împreună cu Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu, două trompete ale corupției cu care nici măcar coruptul PSD n-a mai putut să se afișeze.

Zară, Pleșoianu, Șerban Nicolae, Rădulescu-„Mitralieră”, plus defunctul Stanoevici, au candidat la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 pe listele PER, dar „au înfrânt”: poporul le-a dat doar 1,12% la Camera Deputaților, 1,33% la Senat. Până la pragul de 5% mai erau niște pâini de mâncat…

În campania din noiembrie-decembrie, PER-iștii s-au lăudat că, dacă vor intra în Parlament, vor declanșa imediat procedura de suspendare și demitere a președintelui Klaus Iohannis, care cu doar un an în urmă fusese ales cu 64%!

De intrat, n-au intrat în Parlament, dar ideea suspendării nu le-a ieșit din cap. Cu Zară în avangardă, vor reuși să-l demită chiar și pe Joe Biden! :)))

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* După ce i-a fraierit pe români, Bănicioiu le ia banii și celor din Malawi, care sunt de 32 de ori mai săraci! E consilier al președintelui Chakwera

* Trei greșeli majore ale lui Vlad Voiculescu la evacuarea Spitalului Foișor

* Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

* Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

* Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here