Servicii secrete americane: nici măcar dezastrul din război nu va duce la căderea lui Putin. Nu-i pasă de pierderea sprijinului popular: „El e propriul lui factor de decizie”

0
2605
Vladimir Putin

Este foarte puțin probabil ca dezastrul din războiul declanșat în Ucraina sau orice alt lucru să ducă la înlăturarea lui Putin de la putere în Rusia, evaluează serviciile de informații americane pentru postul de televiziune CNN. Dictatorul aflat în fruntea statului de 22 de ani s-a consolidat atât de mult, încât a devenit “propriul lui factor de decizie” și nu mai ține cont de absolut nimeni și nimic.

Serviciile secrete americane sunt sceptice că Putin va fi influențat chiar și de eventuala pierdere a sprijinului opiniei publice din Rusia în legătură cu războiul din Ucraina.
Chiar și schimbarea dramatică a percepției publicului rusesc despre invazie nu va avea un efect în a-l convinge pe președintele rus Vladimir Putin să pună capăt conflictului, potrivit mai multor surse familiare cu cele mai recente informații care au vorbit pentru CNN.

Oficialii americani se îndoiesc, de asemenea, că războiul, despre care mulți strategi consideră că a fost un dezastru fără margini pentru armata rusă, este posibil să ducă la înlăturarea lui Putin de la putere, cel puțin pe termen scurt. Această evaluare reflectă măsura în care se consideră că Putin și-a consolidat controlul asupra Rusiei în cele peste două decenii de când se află la putere.

Putin este acum foarte implicat în gestionarea zilnică a conflictului, potrivit a trei surse din serviciile secrete americane și occidentale. Oficialii au declarat pentru CNN că Putin participă direct chiar și la luarea deciziilor care, în majoritatea armatelor occidentale, ar fi rezervate coloneilor sau comandanților de brigadă.

„În mod clar, el este propriul său factor de decizie. Nu pare să se bazeze prea mult nici măcar pe experții din cadrul Guvernului sau pe consilierii săi. Așa că este puțin cam greu de imaginat că opinia populară îl influențează atât de mult”, a declarat un înalt oficial NATO.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Cum arată un violator în serie din armata rusă. Bulat Fassakov (20 de ani) – acasă era „băiatul mamei”, în Ucraina a devenit o bestie care viola fete sub amenințarea armei

* Dezvăluiri-șoc: cancelarul Germaniei era omul Moscovei, marxist fanatic, ataca NATO și SUA ca „militariști iresponsabili”. Olaf Scholz și-a ascuns legăturile cu regimul est-german

* Putin are exact stilul lui Hitler: ia decizii în locul coloneilor și comandă de la Kremlin ce să facă brigăzile din Ucraina – spun serviciile secrete occidentale

* 7 caricaturi devastatoare ale unui artist rus la adresa lui Putin. Moartea l-a luat deja de mână pe tiranul de la Kremlin

* Un deputat rus amenință SUA: „Cenușa nucleară va veni de la voi!” / Finlanda, Suedia și țările baltice „vor trebui zdrobite”, „vrem să le distrugem”

* VIDEO. „Păpușa de fier a lui Putin”, șocată în direct la Rossia 1: un colonel veteran a spus că „mitul ucrainenilor demoralizați e fals, ei pregătesc un milion de soldați; toată planeta e împotriva noastră!”

* Consilierul lui Zelenski: „Putin a chemat ambulanța chiar în toiul nopții. A avut probleme de sănătate foarte mari”

* Demența unui artist genial devenit putinist irecuperabil. Emir Kusturica: „Scopul ultimelor două războaie este acela de a șterge rușii și sârbii de pe fața pământului” / „Acțiunile SUA au dus la nenorocirile din Donbass, și nu introducerea trupelor rusești”

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Iohannis: „Pentru creșterea prețurilor, nu căutați vinovați în clasa politică, Guvern, Parlament! Putin e de vină”

Trompeta rusească George Simion: „Deblocați portul Constanța de navele din Ucraina!”. Contul liderului AUR colcăie de xenofobie, conspirații și ură

* Coaliția PSD-PNL-UDMR a masacrat Codul Rutier. „Au băgat înapoi toate șmecheriile de scăpat cu carnetul pentru cei care încalcă grav regulile de circulație”

* Sorin Oprescu, înșfăcat de o brigadă specială în Grecia. Ofițerii l-au dibuit la Atena. Fugarul așteaptă extrădarea, care în acest stat se face foarte greu

* Cum arată vila din Viena a fiului lui Sorin Oprescu. Mircea Oprescu și soția sa locuiesc într-un cartier select

* STENOGRAME. Mafia de la metrou, condusă de Rădoi (PSD), plănuia lichidarea ministrului Drulă (USR) cu rakeți ucraineni! „Punem preț pe două capete, Drulă și directorul. Şi-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace!”

* RECHIZITORIU. Fiul mafiotului Rădoi închiria spațiu la metrou cu 250 de euro pe lună și îl subînchiria cu 2.800. Profit: 237.600 de euro în 9 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.