luni, februarie 26, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaCum arată un violator în serie din armata rusă. Bulat Fassakov (20...

Cum arată un violator în serie din armata rusă. Bulat Fassakov (20 de ani) – acasă era „băiatul mamei”, în Ucraina a devenit o bestie care viola fete sub amenințarea armei

-

Bulat Fassakov, un tânăr născut pe 20 noiembrie 2001, alintat și cocoloșit acasă, este unul dintre violatorii în serie ai armatei lui Putin. Soldatul rus, identificat dincolo de orice urmă de îndoială de procuratura ucraineană, este acum pus sub acuzare pentru crime de război după ce a violat în martie cel puțin două femei, sub amenințarea armei, în nordul Kievului. Până acum au fost identificați 1.140 de militari ruși care au comis atrocități în zona respectivă.

Violatorul în serie Bulat Fassakov este din republica rusă Tatarstan, regiune cu populație majoritar musulmană, foarte săracă, aflată la est de fluviul Volga, în apropierea graniței cu Kazahstan.

Acasă, Bulat era „băiatul mamei”, iar familia a fost foarte mândră când tânărul a fost admis la școala de transmisioniști din Armată. Pe front, însă, tânărul de 20 de ani s-a transformat într-o bestie care și-a exhibat imediat frustrările sexuale.

Bulat (stânga) acasă, în Tatarstan, la o petrecere cu doi prieteni. Când a ajuns în Ucraina, s-a repezit să violeze fete de vârsta celor cu care acasă se întâlnea la petreceri

Trimis în Ucraina ca operator radio al unei divizii de artilerie, Bulat Fassakov a violat cel puțin două femei în satul Brovari, lângă deja celebra localitate Bucea, după ce le-a sechestrat familiile și le-a amenințat pe victime că le împușcă.

- Advertisement -

În spatele frontului, profitând de faptul că avea armă și putea abuza de civilii neînarmați, Bulat a violat fete mai mici sau de vârsta celor cu care acasă, în Tatarstan, mergea la petreceri.

Bulat Fassakov a fost inculpat în lipsă (el este în continuare cu unitatea sa pe câmpul de luptă în Ucraina, dar în altă parte) și, dacă va fi găsit vinovat și prins vreodată, riscă 12 ani de pușcărie.

- Advertisement -

Comunicatul biroului procurorului general al Ucrainei, Irina Venediktova, cu privire la Bulat Fassakov

Violul ca armă de război – a fost identificat un alt suspect în violență asupra femeilor din regiunea Kievului. Acesta este deja al doilea violator rus identificat – Bulat Fassakhov în vârstă de 20 de ani – operator radio al diviziei de obuziere a brigăzii 30 Motorizate Independente a Armatei a 2-a de Gardă a districtului militar central al Federației Ruse. Procuratura regională Kiev, împreună cu Serviciul de Securitate al Ucrainei, l-au identificat și informat cu privire la suspiciunea de încălcare a legilor și obiceiurilor de război.
Am strâns suficiente dovezi că, în martie 2022, el și colegul său au intrat într-o casă privată din satul Brovari. Bulat i-a ordonat acolitului să închidă toți locatarii casei în subsol, cu excepția unei femei. Intimidând victima cu o armă și amenințând că-i omoară familia, el a violat-o.

După câteva zile, crima de război s-a repetat. Același soldat al Federației Ruse împreună cu alți trei au intrat în altă casă. Familia a fost scoasă în stradă, iar în urmă a fost reținută doar o femeie care la rândul ei a fost violată, sub amenințarea cu moartea.

Investigarea autorilor acestor infracțiuni este în curs de desfășurare. Dacă recunoașteți un suspect sau dacă aveți informații despre implicarea acestuia în alte crime de război sau despre asociații săi, vă rugăm să vă prezentați la centrul nostru unificat de probe“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin are exact stilul lui Hitler: ia decizii în locul coloneilor și comandă de la Kremlin ce să facă brigăzile din Ucraina – spun serviciile secrete occidentale

* Un deputat rus amenință SUA: „Cenușa nucleară va veni de la voi!” / Finlanda, Suedia și țările baltice „vor trebui zdrobite”, „vrem să le distrugem”

* VIDEO. „Păpușa de fier a lui Putin”, șocată în direct la Rossia 1: un colonel veteran a spus că „mitul ucrainenilor demoralizați e fals, ei pregătesc un milion de soldați; toată planeta e împotriva noastră!”

* Consilierul lui Zelenski: „Putin a chemat ambulanța chiar în toiul nopții. A avut probleme de sănătate foarte mari”

* Demența unui artist genial devenit putinist irecuperabil. Emir Kusturica: „Scopul ultimelor două războaie este acela de a șterge rușii și sârbii de pe fața pământului” / „Acțiunile SUA au dus la nenorocirile din Donbass, și nu introducerea trupelor rusești”

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Iohannis: „Pentru creșterea prețurilor, nu căutați vinovați în clasa politică, Guvern, Parlament! Putin e de vină”

Trompeta rusească George Simion: „Deblocați portul Constanța de navele din Ucraina!”. Contul liderului AUR colcăie de xenofobie, conspirații și ură

* Sorin Oprescu, înșfăcat de o brigadă specială în Grecia. Ofițerii l-au dibuit la Atena. Fugarul așteaptă extrădarea, care în acest stat se face foarte greu

* Cum arată vila din Viena a fiului lui Sorin Oprescu. Mircea Oprescu și soția sa locuiesc într-un cartier select

* STENOGRAME. Mafia de la metrou, condusă de Rădoi (PSD), plănuia lichidarea ministrului Drulă (USR) cu rakeți ucraineni! „Punem preț pe două capete, Drulă și directorul. Şi-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace!”

* RECHIZITORIU. Fiul mafiotului Rădoi închiria spațiu la metrou cu 250 de euro pe lună și îl subînchiria cu 2.800. Profit: 237.600 de euro în 9 ani

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. ” frustrări sexuale „… un adevărat bărbat, care a crezut că va descoperi America… își va da seama că America de fapt a fost deja descoperită de alții mult înaintea lui în momentul în care numele și prenumele lui vor da înconjurul lumii.
    Kutya fasza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -