Consilierul lui Zelenski: „Putin a chemat ambulanța chiar în toiul nopții. A avut probleme de sănătate foarte mari”

0
4582
Aleksei Arestovici (Ucraina) - Vladimir Putin (Rusia)

Dictatorul criminal Vladimir Putin (69 de ani) se confruntă cu grave probleme de sănătate. Recent, acesta ar fi fost nevoit să cheme de urgență o ambulanță la reședința sa, după ce i s-ar fi făcut rău chiar în toiul nopții.

Dezvăluirea îi aparține lui Aleksei Arestovici, consilierul președintelui ucrainean Volodimir Zelenski. Oficialul de la Kiev a declarat, în cadrul emisiunii „Feighin Live” de pe canalul YouTube, preluată de site-ul Obozrevatel.com, că fostul șef al KGB a arătat extrem de trist în ultima perioadă.

Aleksei Arestovici: „Avem informații că, în urmă cu aproximativ o săptămână, a fost chemată o ambulanță de urgență pentru Putin. Chiar în toiul nopții. S-a solicitat ajutorul cu asistență directă la pat. Prin urmare, era foarte bolnav. A avut probleme de sănătate foarte mari. Chiar și fără astfel de informații, se poate vedea cum arată. Cum și-a târât piciorul drept la paradă, ținându-și mâna strâmbă”.

VIDEO: Afirmațiile lui Arestovici

Lui Putin i-au fost atribuite mai multe boli: diverse tipuri de cancer (tiroidian, intestinal), Parkinson, metastaze la creier sau la coloana vertebrală. Ziarul „The Times” se referea sâmbătă la o înregistrare audio a unei conversații dintre un oligarh rus și un investitor occidental, obținută de revista americană „New Lines”. Acolo se spunea că Putin ar avea de fapt leucemie în fază terminală.

Și șeful informațiilor militare ucrainene, generalul-maior Kirilo Budanov, mărturisește că teroristul numărul 1 al planetei are o boală oncologică și că oamenii din cele mai înalte eșaloane ale puterii ruse se pregătesc să-l înlăture din funcția de președinte.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* STENOGRAME. Mafia de la metrou, condusă de Rădoi (PSD), plănuia lichidarea ministrului Drulă (USR) cu rakeți ucraineni! „Punem preț pe două capete, Drulă și directorul. Şi-ai să vezi cum ne lasă lumea în pace!”

* RECHIZITORIU. Fiul mafiotului Rădoi închiria spațiu la metrou cu 250 de euro pe lună și îl subînchiria cu 2.800. Profit: 237.600 de euro în 9 ani

* Un deputat rus amenință SUA: „Cenușa nucleară va veni de la voi!” / Finlanda, Suedia și țările baltice „vor trebui zdrobite”, „vrem să le distrugem”

* „Fie Putin a avut un accident vascular cerebral, care i-a cauzat leziuni pe partea dreaptă, fie este o manifestare a metastazei la creier”

* Demența unui artist genial devenit putinist irecuperabil. Emir Kusturica: „Scopul ultimelor două războaie este acela de a șterge rușii și sârbii de pe fața pământului” / „Acțiunile SUA au dus la nenorocirile din Donbass, și nu introducerea trupelor rusești”

Șoc la Moscova: Putin l-ar fi dat afară pe șeful Armatei! Generalul Gherasimov a lipsit de la parada de 9 mai, după ce ar fi fost rănit în regiunea Harkov

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here