Șeful Poliției despre instigatorul din Rahova: „Ne-a chemat, ne-am dus și l-am luat. I-am îndeplinit dorința”

5
40134
Borfașul-șef din Rahova a fost "împachetat" de Poliția condusă de chestorul Liviu Vasilescu

Șeful Poliției Române, chestorul principal Liviu Vasilescu, a avut o explicație spectaculoasă la adresa instigatorului nr. 1 de la violențele din cartierul bucureștean Rahova, de duminică seara.

„În legătură cu individul care ne-a chemat: ne-am dus și l-am luat. I-am îndeplinit dorința”, l-a ironizat tăios șeful Poliției Române pe borfașul care proferase amenințări și îi instigase pe romii din gașca sa împotriva forțelor de ordine.

Individul respectiv se filmase și pusese pe Facebook provocări de genul:

 • „Să vină Poliția, să mor io că-i răstorn! Așteptăm Poliția!”
 • „Revoluție! Revoluție!”
 • „Să vină militarii! Să vină Iohannis!”
 • „Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm! M-am jurat pe copii mei. Eu cu frații mei și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm.”

24.000 de amenzi în 3 zile

Chestorul Vasilescu le dă asigurări cetățenilor că lucrurile sunt sub control, după ce în ultimele zile au apărut imagini cu polițiști agresați de romi, dar și alungați cu pietre.

„În ultimele 72 de ore, Poliţia a fost la datorie. Au acţionat 72.000 de ofiţeri din structuri. Pentru menţinerea climatului de ordine publică, poliţiştii au efectuat 848 de acţiuni. Au fost 24.000 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 14.000 pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Obiectivul nostru este de a fi alături de oameni. Tuturor ne este greu. Pentru cei care nu respectă legea, manifestăm toleranţă zero. Politia Română a gestionat bine situaţiile apărute”.

23 de reținuți sau arestați la București, Săcele și Hunedoara

Șeful Poliției Române a explicat că în trei cazuri de violență au fost operate rețineri sau dispuse arestări preventive pentru 23 de persoane (4 la Hunedoara, 8 la Săcele-Brașov, 11 în cartierul Rahova din București).

 • „La Hunedoara s-a dispus măsura arestării preventive față de 4 persoane.”
 • „La Săcele au fost reţinute 8 persoane.”
 • „La Bucureşti, 11 persoane au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând propunerea de arestare preventivă”
 • „În toate aceste cazuri continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

 1. in fiecare zi traiata in romania asta de cacat e o aventura !!!…ia auzi aici ce zice dr.Mangele cercel.””
  CORONAVIRUS ROMÂNIA. „Despărțirea obligatorie a bătrânilor de familiile lor” – proiectul lui Streinu Cercel, …indiferent ca sunt infectati sau nu!!!….”.voi astia din lumea presei nu ziceti nimic???..vine acasa si-i vi ia pe tac-tu si ma-ta si-i duce la dracu’ la sapun !!!…asta-i tara ba nenorocitilor??>.e un lagar al mortii,unde un sudor isi bate joc de populatie ,,cum sa categorisesti un om care a cumparat Drone sa -si urmareasca concetatenii ??>…acum urmaza lagarele!!!..si dupa…

 2. Perfect pentru rasa asta subordonata doar bulibasei!Iar pentru ala de mai jos care se da de ceasul mortii ca nu mai poate trai aici:CARA-TE IN RUSIA,ACOLO PUTIN TE LASA LIBER PE STRAZI,TROLL IDIOT!

 3. A inceput razboiul cu ciorile? Sau incepe dictatura ciorilor? Se tot vorbeste de romanii sclavi la nemti, dar romanii sint sclavii tiganilor.Se pare ca politia si jandarmii au pierdut batalia. Acum sa arate politia si jandarmeria cit de bine stiu sa bata. La 10 August bateau si gazau femei copii si batrini pasnici. Problema e ca ciorile poseda foarte multe arme de foc pe care daca le scot o sa fie jale printre politisti si jandarmi. Citeam zilele trecute ca au si AK 47 la discretie.

 4. Eu zic că trebuie neapărat prins și izolat nebunul asta pe nume Cercel !! Scoți oamenii din case, proprietari de regulă!, pe criterii absolut arbitrare (varsta!) și îi duci cu forța in lagăre ??!! Si culmea, majoritatea celor din presa, care au sub 65 de ani, privesc aberația lui Cercel cu.. amuzament?!
  Demisia urgentă a acestui doctor nebun și un cartonas roșu pentru rahitica presă română.

  • Aloo,desteptul site-ului-mai e unul,mai jos,anonim cu gura spurcata cand e vorba de liberali–acest doctor are spate in pesedeu,e tot timpul langa firea,pandelica,pentru ca stie ca spitalele sunt in subordinea PRIMARIILOR!Asa ca,pana la alegeri, pesedeaua isi face de cap cat poate,pentru ca primariile nu tin de guvern,ci de alegatori !!CULEGI CE ALEGI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here