Șeful DIICOT: „Nu exclud ca Luiza să fie în viață”. Monstrul din Caracal: „Am omorât-o și am aruncat-o în Dunăre”

2
1479
Felix Bănilă

Momente grele pentru familia Luizei Melencu, fata de 18 ani, din Dioști (Dolj), răpită și probabil omorâtă de Gheorghe Dincă (66 de ani), monstrul din Caracal. La mama și bunicul Luizei ajung vești contradictorii.

Șeful DIICOT, Felix Bănilă, a declarat marți că nu exclude nici varianta ca Luiza Melencu să fie în viață, deoarece ultimul raport al INML nu a putut oferi un rezultat cu privire la ADN-ul din oasele identificate în pădurea de lângă Caracal.

„Nu excludem niciuna dintre variante. Știți foarte bine că testele ADN în cazul victimei majore nu sunt concludente. De aceea, la momentul acesta nu putem exclude. (…) Sunt discuții ipotetice la momentul acesta. Nu pot face o speculație la acest moment”, a declarat Felix Bănilă.

Specialiştii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, a informat DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziţie de refacere a analizei.

Mărturia lui Dincă despre moartea Luizei

  • „Am avut un incident similar cu o fată pe nume Melencu Luiza Mihaela, pe care o recunosc din fotografia de profil de pe pagina de Facebook.”
  • După ce Luiza s-a urcat la mine în mașină, am stat de vorbă cu ea și am aflat că fata a mers să scoată niște bani de la bancomat, dar nu a reușit. Îi trimite bani mama ei, care lucrează în străinătate.
  • Mi-a mai spus că face liceul la Craiova. Eu am crezut că fata e prostituată. I-am oferit 50 de lei, pe care nu i-a acceptat. Dar a acceptat să meargă la mine acasă, de bunăvoie, pentu a bea o cafea împreună.
  • La un moment dat, după o ceartă, am lovit-o, iar fata a căzut jos, între pat şi perete, cu capul către noptieră, şi s-a lovit puternic cu capul de ciment.”
  • Am încercat să o resuscitez, dar am observat că murise. M-am gândit să-i pună corpul în mai mulți saci de gunoi, cărora le-am tăiat fundul, iar rucsacul ei l-am lăsat în mașină.
  • Am plecat noaptea pe ruta ocolitoare spre Corabia, am trecut pe lângă Comana, am mers spre Rotunda şi am ajuns la Vişina, în apropiere de Corabia. Nu găseam un stufăriş în care s-o arunc şi atunci m-am hotărât s-o arunc în Dunăre, în apropiere de Corabia (…) M-am uitat să văd cum cadavrul se duce la fundul apei.”
  • „Apoi am găsit în rucsacul fetei suma de 120 de lei și bilete cu numere de telefon ale tatălui și bunicului, pe care i-am sunat să-i asigur că fata e bine.”

Dincă a băgat-o pe Alexandra în curte sub ochii a două polițiste și ai oamenilor adunați la înmormântare

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Mircea Diaconu, candidatul „Iliescu 2”. A avut un rol malefic la Revoluție, iar acum vrea să fie președintele României

VIDEO. Candidatura Vioricăi Dăncilă îi provoacă o criză de râs fostei sale consiliere. Rolul lui Dan Voiculescu

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Dispută aprigă Băsescu-Turcescu pe legalizarea prostituției. Disconfort pentru Neamțu, care migrează de la PNL la PMP

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here