Cantitate imensă de oase descoperită la Caracal. Casa Groazei, analizată palmă cu palmă

3
8518

Cercetările legate de „Casa Groazei” din Caracal au scos la iveală o cantitate impresionantă de oseminte. Sute de fragmente osoase au fost găsite în casă şi împrejurimi, majoritatea de origine animală. Foarte multe intră însă în categoria „posibil umane” şi trebuie analizate de legişti, existând suspiciunea că resturile umane şi animale au fost amestecate intenţionat pentru a pierde urma crimelor.

Investigaţiile anchetatorilor au durat două săptămâni. Criminaliştii au fost nevoiţi să se strecoare printr-o junglă de gunoaie răspândite în patru camere, două magazii și o cămară. Pereţii şi gropile cu ciment din curtea casei vor fi cercetate cu un detector special, pe care investigatorii l-au mai folosit în ancheta crimelor de la Caracal.

37 de locuri răscolite

Curtea lui Gheorghe Dincă măsoară 3.000 de metri pătrați. Fiecare palmă de pământ a fost scanată cu un aparat folosit de arheologi și geodezi. Detectorul a indicat 37 de locuri în care structura pământului a fost răscolită, ceea ce i-a obligat pe criminaliști să sape tot atâtea gropi, unele mici, însă altele cu diametrul de câțiva metri și adânci de până la 6 metri. Anchetatorii le-au cercetat pe toate şi au scos şi de acolo o mulţime de probe.

Anchetatorii au secat fântâna și au golit fosa septică

Pentru a fi siguri că nu scapă nimic, anchetatorii au secat fântâna din curte și au golit fosa septică. Mașina cu care Dincă și-a răpit victimele a fost şi ea verificată. De aici au fost recoltate câteva zeci de fire de păr, dar și accesorii de adolescente, pe care însă familiile Luizei și Alexandrei nu le recunosc, relatează Digi24.ro.

Cercetări au fost făcute și în afara curții lui Gheorghe Dincă. În șapte locuri – unul dintre ele, la liziera pădurii de la marginea orașului Caracal – au fost găsite mai multe oase umane, despre care legiștii au spus că au aparținut unei fete cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani.

Până acum, ancheta de la Caracal a adunat 100 de ore de audieri. 30 de persoane, între care și soția, fiica și doi dintre cei trei fii ai lui Gheorghe Dincă, au fost interogate de procurorii DIICOT.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

* Cumpănașu profită de tragedia Alexandrei și ne mai jumulește o dată: e păzit de un jandarm și se plimbă cu un jeep de la Interne

Mircea Diaconu, candidatul „Iliescu 2”. A avut un rol malefic la Revoluție, iar acum vrea să fie președintele României

VIDEO. Candidatura Vioricăi Dăncilă îi provoacă o criză de râs fostei sale consiliere. Rolul lui Dan Voiculescu

Dincă a băgat-o pe Alexandra în curte sub ochii a două polițiste și ai oamenilor adunați la înmormântare

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Dispută aprigă Băsescu-Turcescu pe legalizarea prostituției. Disconfort pentru Neamțu, care migrează de la PNL la PMP

Pățania unui român din diaspora. A supraviețuit gazării din 10 august, dar era să fie asasinat de patru babe de pe uliță!

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.