Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

5
10895
Bogdan Drăghici

Printre victimele lui Bogdan Drăghici, fost subsecretar de stat și președinte al Asociației TATA, s-a numărat și o fetiță de 11 ani care a avut ghinionul să meargă în excursie împreună acesta.

În vara anului 2017, doctorița Helen Drăghici, cea de-a doua soție a lui Bogdan Drăghici, a primit o informație care îi confirma suspiciunile legate de soțul său.

Helen Drăghici a fost sunată de mama adoptivă a unei fetițe. Fiica femeii tocmai se întorsese dintr-o excursie. Micuța era îngrozită.

După ce a mai liniștit-o, mama fetiței a convins-o să-i spună ce i s-a întâmplat. Și copila s-a pus pe povestit, printre lacrimi și sughițuri.

Femeia a fost șocată să-și audă fetița povestind cum a fost chemată la baie de tatăl prietenei ei, care făcea duș și care a strigat-o să-i aducă un prosop. Mai mult: individul s-a plimbat gol prin fața ei în cameră și, privind-o cu ochi lacomi, a atins-o în zonele intime. Multe i-a mai povestit femeia lui Helen Drăghici, iar din acel moment, aceasta a fost convinsă că bărbatul ei, cu care se afla în proces de divorț, e un monstru. Bănuielile ei primeau o confirmare șocantă.

Mama fetiței abuzate de Bogdan Drăghici a sfătuit-o pe Helen să-și ia cât mai repede fetițele de lângă acesta. În pericol se aflau toate cele trei copile ale lui Helen: două din prima căsătorie (fiicele vitrege ale lui Bogdan Drăghici, care deja făcuse un obicei din a o viola pe cea mai mare, în vârstă de 10-12 ani în acea vreme) și una născută din mariajul cu Bogdan Drăghici.

Situația era complicată, Poliția nu reacționa la plângerile femeii, iar monstrul violator convingea instanțele să-i lase fetița comună în custodie, pentru că e un tată-model.

Doar arestarea lui Bogdan Drăghici a rezolvat această problemă de viață și de moarte. Dar traumele fetelor sunt greu de vindecat.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* Poliția l-a încurajat pe monstrul Drăghici să-și violeze fiica. Și Protecția Copilului s-a comportat criminal

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

Pedofilul Drăghici are patru fete. Pe una, fiică vitregă, a violat-o de când copila avea 10 ani. Mama victimei este medic

Dragnea, Tăriceanu și Tudorel au nenorocit un băiețel de 9 ani: răpit și abuzat! Un violator eliberat de ei a recidivat

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Nicolicea, „electrocutat” de bunicul Luizei la Antena 3: „El cu Iordache și alți hoți! Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! Să le fie rușine!”

Cum a surprins-o Dincă pe Alexandra: „Se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, cu telefonul în mână”. Mărturia monstrului din Caracal e un amestec de adevăruri și minciuni

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

Pățania unui român din diaspora. A supraviețuit gazării din 10 august, dar era să fie asasinat de patru babe de pe uliță!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.