VIDEO. Candidatura Vioricăi Dăncilă îi provoacă o criză de râs fostei sale consiliere! Rolul lui Dan Voiculescu

3
4475

Până și candidata lui Dan Voiculescu râde în hohote de candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale! Ramona Ioana Bruynseels i-a fost și consilieră premierului PSD, care a dat-o afară și apoi a reangajat-o.

Candidata la Partidului Puterii Umaniste (PPU) la Președinția României, Ramona Ioana Bruynseels, ironizează candidatura Vioricăi Dăncilă la Cotroceni, care-i stârneşte o criză de râs într-o înregistrare publicată pe pagina sa de Facebook. Bruynseels afirmă că în acest an ne pregătim pentru o premieră absolută: PSD fără candidat în turul 2.

După ce-și consumă criza de râs, candidata partidulețului lui Dan Voiculescu reușește, în sfârșit, să-și spună mesajul:

„Din păcate, însă, candidatura doamnei Dăncilă la prezidenţiale este atât de neconvingătoare, încât chiar şi pentru cei care o susţin, din PSD, dar mai ales din anumite zone din afara PSD, există nevoia de a o vota de două ori, şi în 23 iulie, şi în 24 august, probabil ca să se convingă pe ei înşişi că asta chiar se întâmplă. Nu m-ar mira să fie nevoie de încă o cofirmare, undeva, prin 27 septembrie”.

Bruynseels admite, cu oarece sfială, că a avut „o scurtă colaborare” cu actualul premier. Colaborarea a durat, de fapt, 5 luni (din decembrie 2018 până în mai 2019).

„Din foarte multe motive, pe care le ştim noi toţi, odată cu candidatura doamnei Viorica Dăncilă la prezidenţialele din acest an, ne pregătim pentru o premieră absolută: PSD fără candidat în turul doi”, conchide Ramona Bruynseels, avertizând că vom avea o toamnă electorală marcată de multe surprize.

Clipul video: AICI (https://www.facebook.com/RamonaIoanaBruynseels/videos/463816297535630/)

Dăncilă a dat-o afară și a reangajat-o

Ramona Ioana Bruynseels a fost adusă inițial în Guvern de Mihai Tudose, pe funcția de consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al Executivului. A condus Direcţia Coordonare Politici şi Priorităţi. Pe 13 noiembrie 2017, aceasta a fost numită secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului (SGG).

A fost una dintre primele persoane pentru care Viorica Dăncilă a semnat decizii de eliberare din funcție, după preluarea mandatului de premier. Pe 31 ianuarie 2018, Bruynseels a fost dată afară din Palatul Victoria.

Jocurile de culise au readus-o însă în Guvern pe actuala candidată la Președinție. Pe 10 decembrie 2018, Dăncilă a numit-o consilier de stat, responsabilă de relația cu mediul de afaceri.

În luna mai 2019, Bruynseels a demisionat din Guvern, pentru a candida la Președinție din partea partidulețului lui Dan Voiculescu.

Astfel, colaborarea Dăncilă – Bruynseels a durat 5 luni.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* VIDEO. Arma secretă a PSD la prezidențiale: „blonda lui Voiculescu”. Inspirat de Băsescu, mogulul Antenei 3 încearcă s-o impună drept candidat unic al frontului anti-Iohannis

* La „Marele Congres”, PSD a angajat doi aplaudaci ca să alunge atmosfera de înmormântare. N-au reușit

Putin are un plan: s-o pună președinte pe Dăncilă prin sluga lui din Bulgaria

Demnitarul-pedofil a chemat-o la duș pe prietena de 11 ani a fiicei sale vitrege. Monstrul s-a plimbat dezbrăcat în fața ei, în camera de hotel

Bestia Drăghici își șantaja fetița de 10 ani, ca s-o violeze: „Dacă nu te ating, mă îmbolnăvesc și mor. Vrei să moară tati?!”

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

Nicolicea, „electrocutat” de bunicul Luizei la Antena 3: „El cu Iordache și alți hoți! Uitați unde am ajuns din cauza lor și a legilor pe care le-au dat în Parlament! Să le fie rușine!”

Cum a surprins-o Dincă pe Alexandra: „Se dezlegase de la pat și umbla legată la picioare, cu telefonul în mână”. Mărturia monstrului din Caracal e un amestec de adevăruri și minciuni

Alexandra trăiește. Sorinei i-a fost luat un rinichi. O lume paralelă, clădită de ticăloși pentru proști

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here