Dr. Ioana Mihăilă va fi noul ministru al Sănătății. Antena 3 a început linșajul cu o zi înainte de numire!

7
3457

Ioana Mihăilă, medic endocrinolog și secretar de stat, este propunerea USR-PLUS  pentru funcția de ministru al Sănătății. Anunțul a fost făcut miercuri dimineață, a doua zi după încheierea crizei din coaliția de guvernare și semnarea unui nou protocol între cele trei partide care alcătuiesc majoritatea în Parlament.

Încă de marți seara, înaintea desemnării oficiale, Ioana Mihăilă a fost atacată violent de Antena 3, în special la emisiunea lui Mihai Gâdea. Doctorița a avut parte de un linșaj profesionist, cu insinuări și invective, iar acesta este – probabil – doar începutul.

Ziaristii.com a scris despre posibila nominalizare a Ioanei Mihăilă încă de săptămâna trecută.

Ioana Mihăilă a fost președinte PLUS Bihor și a ocupat până acum postul de secretar de stat la Sănătate, în cele 3 luni și jumătate de mandat ale lui Vlad Voiculescu.

După nominalizare, Ioana Mihăilă (40 de ani) și-a prezentat obiectivele: “Prioritatea mea va fi rezolvarea crizei sanitare prin măsuri concrete, care să vină în sprijinul spitalelor. Sunt medic și cunosc îndeaproape care este situația din spitale și cu ce se confruntă colegii mei de mai bine de un an. Au nevoie de soluții ferme și clare și asta îmi propun să fac, alături de colegii mei din minister – să venim în ajutorul lor, iar tot ce a fost făcut bun până acum va fi continuat. Rămân consecventă angajamentelor pe care mi le-am asumat ca secretar de stat în Ministerul Sănătății: refacerea infrastructurii de sănătate, sprijinirea segmentului ambulatoriu și a medicinei de familie, precum și alocarea finanțărilor pe criterii obiective. Depolitizarea sistemului de sănătate va fi un punct esențial al mandatului meu“.

Propunerea USR-PLUS va fi trimisă premierului Cîțu, iar acesta ar urma s-o trimită mai departe către președintele Iohannis. Diseară, decretul de numire va fi semnat deja, iar Ioana Mihăilă va depune jurământul și va intra în pâine.

Cine este Ioana Mihăilă, nominalizarea USR-PLUS pentru postul de ministru al Sănătății

Ioana Mihăilă este un medic care a dovedit și calități manageriale. A pornit de la un mic cabinet medical din Oradea, reușind să-l transforme, în doar câțiva ani, într-o clinică de endocrinologie cu zeci de angajați, care tratează pacienți din tot județul Bihor.

După numirea ca secretar de stat la Ministerul Sănătății, Ioana Mihăilă a coordonat gestionarea investițiilor din fonduri externe în sistemul medical și elaborarea proiectelor pe sănătate din Planul Național de Redresare și Reziliență, document care trebuie trimis la Bruxelles.

Principalele provocări ale Ioanei Mihăilă sunt însă cele legate de proiectele de reformă care au atras linșarea mediatică și, în final, executarea lui Vlad Voiculescu. Este vorba despre examenele pentru posturile de șefi ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate, decizia de a transparentiza achizițiile din sistemul medical și alte câteva măsuri în urma cărora Vlad Voiculescu ajunsese să fie atacat zi și noapte atât de televiziunile oligarhilor, cât și de numeroși politicieni.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* PNL și USR-PLUS, opriți hârjoana și puneți urgent ministru la Sănătate! Record Covid: 237 de morți în 24 de ore

* Documentul-pricină de la Sănătate. Cîțu: „Arată ca un fals în acte”. Patru ciudățenii care trebuie lămurite de anchetă

* Fiul lui Sever Mureșan a fost arestat după ce, beat și drogat, a urcat la volan și a distrus 12 mașini în Brașov. În 2017 a stat agățat 10 ore pe o macara!

* Slujba de Înviere se va oficia în aer liber. Cine nu merge la biserică e consemnat în casă în noaptea de Paște

* Studiu științific: Ivermectina nu are niciun efect în cazurile medii și severe de Covid

* „Olguțul” Claudiu Manda, europarlamentar PSD, a fost trimis în judecată de DNA pentru folosirea influenței politice

* S-a ales praful de politicianul Tăriceanu: și-a pierdut și partidul! ALDE și-a ales un nou președinte

VIDEO. Scene înfiorătoare cu anarhistele rusofile. Cerva: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”. Lovin: „I-am vărsat cafeaua în cap! L-am călcat pe mână!”

* Socaciu, Daea, Bacalbașa, Tărăcilă, Hașotti, Solcanu își vor pensiile speciale înapoi! 122 de foști parlamentari au apelat la instanță pentru a-și recupera privilegiul pierdut prin lege

* Deputații-șaormari Solomon și Stativă au pierdut procesele în care contestau amenzile Covid, după scandalul din Centrul Vechi. Instanța a stabilit că trebuie disciplinați

7 COMENTARII

    • Cât de BINE (spre… EXCELENT, chiar!) s-a prezentat astăzi NOUL MINISTRU, Doamna doctor Ioana Mihăilă (membră P.L.U.S.), la conferința-de-presă convocată la Ministerul-Sănătății, imediat după depunerea jurământului la Palatul-Cotroceni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      FELICITĂRI și (MULT!) SUCCES, Doamnă ministru!

      • A știut inclusiv cum să… „PUNĂ-CAPAC” (dar… într-un mod FOARTE-ELEGANT, deși FERM, DEMN și, mai ales, COMPETENT-RESPONSABIL!!!) unor întrebări… ULTRA-VENINOASE (!!!!!), pline de REA-CREDINȚĂ…, venite mai ales de la reporterii… televiziunilor-de-știri naționale!!!

  1. Daca cocina TV a puscariasului hot si turnator la securitate felix motanul o linseaza inseamna ca doamna are caracter este profesionista si incoruptibila, un motiv suficient pentru a fi sustinuta de societatea civila.

  2. Avem o singura șansă pentru a contracara propaganda partidelor de origine comunistă PSD, PNL și AUR : Oameni buni, faceți colectă națională pentru deschiderea unei TELEVIZIUNI LIBERE DE COMUNISM !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here