Se strânge laţul în jurul lui Dragnea şi Tăriceanu. Încă un deputat părăseşte majoritatea PSD-ALDE

1
5278

Tot de la PSD se „scurge” majoritatea parlamentară care ţine în viaţă Guvernul lui Dragnea şi Tăriceanu. Cei doi nu sunt mai vinovaţi decât parlamentarii PSD şi ALDE, mulţi dintre ei anonimi, care menţin prin votul lor această putere ce distruge din interior democraţia din România.

Însă încet-încet se destramă reţeaua lor de interese şi de afaceri pe banii statului&funcţii date pe ne-merit celor din anturajul parlamentarilor care susţin Guvernul Dăncilă. Deputatul Petru-Sorin Marica, de la PSD, şi-a dat demisia din partid şi a trecut în Opoziţie. Anunţul a fost făcut de PRO România, pe Facebook

„Deputatul de Hunedoara, Petru-Sorin MARICA, a semnat astăzi, 2 aprilie 2019, adeziunea la PRO România din dorința de a apăra valorile social-democrate autentice, inclusiv la nivel legislativ, și de a se implica activ pentru promovarea unei echipe puternice care să reprezinte cu cinste România în Parlamentul European, în urma alegerilor europarlamentare din luna mai.

”Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni și de problemele lor și am încercat să îi slujesc și să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât și ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulți, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale. M-am alăturat echipei PRO România, pentru că am regăsit alături de Victor Ponta, Corina Crețu sau Mihai Tudose acele valori autentice social-democrate în care cred și dorința de a face bine oamenilor. De asemenea, sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai românii să aleagă PRO România pentru că este partidul care propune cea mai bună listă de candidați și care sunt convins că vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European”, a declarat deputatul Petru-Sorin Marica.

 

Axa Dragnea-Tăriceanu-Orban-Putin

În prezent, PRO România are un număr de 21 de deputați în Camera Deputaților.

Guvernul Dăncilă – prin care Dragnea şi Tăriceanu atacă România din interior lovind în justiţie şi împrumutând ţara iresponsabil – şi-a pierdut deja majoritatea în Camera Deputaţilor, prin plecărilor multor deputaţi la ProRomânia. Dar el supravieţuieşte cu ajutorul UDMR, care susţine din umbră majoritatea parlamentară.

Maghiarii din Parlamentul României sunt legaţi de Viktor Orban, premierul Ungariei şi aliatul lui Putin, care are tot interesul să susţină regimul actual de la Bucureşti. Motivul: Dragnea şi Tăriceanu vor şi ei să distrugă relaţia României cu UE (partidul lui Orban a fost deja suspendat din grupul popular european, cel mai mare grup politic din Europa) şi să impună un sistem „i-liberal” (autoritar).

De aceea, cu ajutorul pe axa UDMR-Orban-Putin, Guvernul PSD-ALDE speră să reziste. De cealaltă parte însă, Europa susţine mişcările pro-democratice de pe scena politică românească, dar şi din societatea civilă; nu o dată, liderii UE au încurajt românii să continue protestele de stradă. Meciul se joacă, nimeni n-a câştigat, nimeni n-a pierdut.

CITIȚI ȘI:

Eleva #ŞÎEU. Citiţi lucrarea Andreei, la simularea BAC: merită nota 10, nu 1! Nu e doar despre şcoală, e #Rezist!

Guşă a pus cruce Realităţii TV. Televiziunea este oficial în faliment. Mogulul promite o variantă „de fugă”: Realitatea Plus

Olguţa nu s-a trezit bine după nuntă. Poliţiştii i-au lăsat soţul fără permis şi acum îi ia la bani mărunţi. În rest, darul, conacul şi naşul mare să trăiască!

Codrin Ştefănescu despre relaţia PSD cu Ion Iliescu: „Şi eu, şi Liviu Dragnea îl sunăm des. Vorbesc şi cu doamna Nina”

Se strânge laţul în jurul lui Dragnea şi Tăriceanu. Încă un deputat părăseşte majoritatea PSD-ALDE

Mircea Badea are vise erotice: PSD peste 40%, PNL doar 16%, USR-PLUS vreo 10%…

Băsescu despre România de după alegeri: „Va fi vai de capul lui Dragnea!”

 

Antena 3 șlefuiește contracost un primar PSD. Adrian Ursu se ocupă personal, cu limbă catifelată

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

1 COMENTARIU

 1. Deputatul PSD și-a dat seama in sfârșit ca acest PSD condus de acest borfaș Liviu Dragnea împreuna cu o Gașca de analfabeți politici și un Guvern DANCILA iresponsabil ( a împrumutat prin MF 3 miliarde de EURO amanetand VIITORUL COPIILOR DI NEPOȚILOR NOȘTRI !!!! Ceea ce va face ROMÂNIA EXTREM DE VULNERABILA IN VIITOR!!! Ce părere au serviciile de informații ale României pentru ca Auci vorbim de SIGURANȚA NAȚIONALA A ROMÂNIEI ȘI NICIUN PARTID AFLAT VREMELNIC LA GUVERNARE NU ARE VOIE SA SE JOACE!!!!
  AICI TREBUIA SA AVEM AVIZUL BNR NU C O N S U L T A T I V!!
  NENOROCIȚII ĂȘTIA NE BAGĂ IN FUNDATURA!!!
  CHEMAM ROMANII CARE MAI AU O FĂRÂMA CA ACEST GUVERN DE ORDINARI ȘI IGNORANȚI CARE NE PERICLITEAZĂ PRIN ACȚIUNILE SALE IRESOBSABILE SA IASĂ IN STRADA PENTRU CA ACEST GUVERN SA SE DUCĂ LA PUȘCĂRIE !!!!!!!
  ACOLO ESTE LOCUL VOSTRU TOȚI BORFASII ÎMPREUNA CU ACEST NEISPRĂVIT CARE LA NUNTA CELOR DOI FRUMOȘI DIN DILJ II DISPĂRUSE DINTR-O DATA HERNIA DE DISC!! MAI NENOROCITULE DUCI PSD LA SUB 20% ȘI ATUNCI TE VIR MÂNCA MEMBRII CU TOTUL! UN SFÂRȘIT POLITIC AȘA CUM ÎL MERIȚI TU ȘI GAȘCA DE IMPOSTORI !!!!!
  MEMBRII PSD DACĂ NU-L IAU DE FUNDUL PANTALONILOR OE ACEST ZDRAGNEA ÎȘI MERITA SOARTA!! SUNT UN ROMAN DE STÂNGA ȘI CE VĂD LA ACEST PSD CONDUS DE ACEST LUVACHE CA PE PROPRIUL SRL NU-ȘI DAU SEAMA CA VOR FI PE TOBOGAN IN SCURT TIMP!!!!
  PRO ROMÂNIA SA NU ACCEPTE DIN PSD DECÂT OAMENI CU MORALITATE !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here