Guşă a pus cruce Realităţii TV. Televiziunea este oficial în faliment. Mogulul promite o variantă „de fugă”: Realitatea Plus

6
2910
Guşă şi cu Hoandră au îngropat prima televiziune de ştiri

Dacă nu e o păcăleală de 1 aprilie, atunci Cozmin Guşă a dat breaking news-ul serii: Realitatea TV este oficial în faliment! Decizia a fost luată de Curtea de Apel Bucureşti şi este definitivă.

„Performanţa” îi aparţine în bună măsură lui Gușă, pentru că el este cel care a asigurat managementul acestui post TV în ultimii ani. Iar dacă a ajuns aici, este în primul rând vina sa şi a celor care i-au dat pe mână televiziunea.

Dincolo de eşecul din punct de vedere tehnic, legat de procesul de insolvenţă, iată, eşuat, ce s-a petrecut în ultimul an la Realitatea TV anunţa sfârşitul. Ultima şi cea mai mare eroare a echipei lui Guşă a fost „sugrumarea” lui Rareş Bogdan şi a invitaţilor săi, limitând cea mai puternică voce anti-Ciumă Roşie, ca emisiune.

Apoi, la fel de grav, a fost vizita lui Guşă la Belgrad şi întâlnirea cu mogulii Ghiţă şi Andronic, angrenaţi fiecare pe stilul lui în şubrezirea statului de drept din România, a justiţiei independente, direct şi indirect.

Declaraţiile lui Guşă, care consfinţesc practic un eşec personal pe spinarea unui brand încălecat de amatori profitori

 • „Domnul Dragnea și cei din statul paralel, respectiv Coldea, și-au văzut visul cu ochii. Au reușit, înaintea campaniei electorale, în această seară, să obțină o decizie definitivă și irevocabilă, la cererea ANAF, de intrare în faliment a Realității Media.”
 • „Ceea ce ni s-a tot promis în guvernarea Dragnea și în guvernarea Ponta, practic acum aparatul din jurul lui Dragnea, care îl include și pe Coldea, a reușit să obțină această decizie în instanță, care este neașteptată pentru noi.”
 • „Noi am obținut un plan de reorganizare aprobat, în care trebuia să plătim datoriile debitorilor.”
 • „Toate cifrele noastre erau în regulă.”
 • „Venind acest șir de campanii electorale, Dragnea și ai săi nu au nevoie de Realitatea TV.”
 • „Realitatea TV a rămas singura televiziune independentă, după ce și Digi 24 a îngenuncheat.”
 • „Nu era nevoie de Realitatea TV în campania electorală și, în condițiile în care statul român este atât de slab, au existat o sumă de excese în ultima perioadă, pe o parte am reușit să le dejucăm.”
 • „Presiunea politică a fost prea mare.”
 • „În ultimele trei săptămâni ni s-au blocat conturile de mai multe ori, pentru a nu putea plăti nici utilitățile, nici salariile.”
 • „S-a încercat preluarea ilegală a brand-ului Realitatea de la OSIM.”
 • „Acum trei săptămâni era să pierdem sediul, deși chiria era plătită la zi.”
 • „Pentru că am reușit să rezistăm, azi a venit această lovitură de baros.”
 • „Aveam un plan de reorganizare.”
 • „Avem o altă licență de satelit, care este Realitatea PLUS.”

CITIŢI ŞI:

Guşă a pus cruce Realităţii TV. Televiziunea este oficial în faliment. Mogulul promite o variantă „de fugă”: Realitatea Plus

O nouă mizerie marca Guşă la Realitatea TV: Cioloş s-a „întâlnit” cu Coldea la Viena. Falsuri grosolane

Guşă a pus cruce Realităţii TV. Televiziunea este oficial în faliment. Mogulul promite o variantă „de fugă”: Realitatea Plus

Guşă îl apără pe Tudorel prin şeful postacilor PSD! Harabagiu este autorul mesajului distribuit în filialele PSD că Halep a fost huiduită pe Arena Naţională, nu Firea

ADIO! Realitatea TV schimbă macazul. De ce a plecat de fapt Rareş Bogdan. Guşă confirmă reorientarea televiziunii

Guşă îngroapă Realitatea TV. L-au zdrobit la audienţă toate televiziunile de ştiri

Alex Ştefănescu: „Rareş Bogdan, nu mai pot să vin la Realitatea TV! Jocuri de Putere nu mai e ce-a fost. Am văzut circ de prost gust în emisiunea lui Guşă”

„Pseudo-teleastul Guşă şi sluguţa lui, Octavian Hoandră”. Super-parodie despre balamucul de weekend de la Realitatea TV

Oreste către „Kuzmin” Gușă: „Sunt un jurnalist cu gura mare, care nu se teme de geostrategi cu puța mică”

Campanie oribilă anti-PNL, anti-USR și anti-Cioloș la Gușă TV. Hoandră: „Mie mi se par periculoși neomarxiștii ăștia… Cioloș, Barna… un real pericol pentru România”

Gușă i-a furat lui Rareș Bogdan emisiunea de joi. Rareș îi transmite salutări de la Oreste și Oana Stănciulescu!

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

6 COMENTARII

 1. Chiar dacă nu îmi place patronul REALITSTEA TV. Faptul ca astăzi Curtea de Apel a anunțat falimentul postului TV zău este o veste buna pentru democrație, pentru lubera exprimare fără niciun fel de sugrumare din partea celor care vor sa-i bage pumnul in gura!
  O solutie se va găsi ca sa existe cât msi multe voci autentice fără posibilitatea sa le închizi ceea ce înseamnă un pas înapoi pentru democrație!
  Cei care dunt la guvernare trebuie sa înțeleagă odată pentru totdeauna indiferent cine va veni la guvernare ca nu poți sa închizi gura niciunui post de TV Zindiferent ca-ți place sa nu!!!!! Astăzi ești la putere dar mâine poți fi in opoziție!!!!!

 2. Fara Rares …… KKgusaTv este in faliment! L-a scuipat in fata pe cel ce l-a scos din umbra si acum isi primeste plata de mercenar. El si hoarda doi papitoi incapabili sa sustina o emisiune, un program. Doi ratati! KKgusaTV pe teava spre hazna! Acum nu mai putin adevara este ca romanii raman fara un post angajat impotriva mafiei politice. Rifai e buna de gura dar nu o duce mintea si este slugarnica pe fond. In rest nimic la KKgusaTV!

 3. Geostrategul l-a sacrificat pe Rareș și audienta ca sa-l satisfacă pe Dragnea iar acesta sa-i salveze postul. Și a rămas și fără audienta și fără Rareș și Dragnea tot nu l-a ajutat. Mare strateg, mare manager.

 4. Stilul lui Gușă: tot ce atinge se face praf si pulbere!

  Unde este PIN-ul, celebrul lui partid, făcut impreună cu nevasta lui Vâlcov (Lavinia Șandru) ?
  Unde e partidul Realitatea, ăla anunțat cu Hoandră și Pastia?
  Unde e Rareș Bogdan și Jocuri de putere – „binomul” care făcuse din Realitatea TV un post redutabil de luptă impotriva mafiei aldePSD ?
  Ce mare lovitură a dat el cu episodul Ghiță-Belgrad?
  Ce mare realizare a facut Gușă cu ale sale penibile emisiuni folclorice, in care lipseste doar momentul când Gușă și cu Hoandră joacă sârba-n căruță?
  Unde e acum chiar postul Realitatea după grețoasa sesiune de slujuri și limbiîncur la adresa lui Dragnea ?

  Alo, Gușă, mă auzi? Fă dom’le un miting, tu cu Hoandră, și veniți cu pancarte „Jos Kovesi!”, ia vezi, poate intri in grațiile lui Liviu și-ți dă ceva de ros…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here