Olguţa nu s-a trezit bine după nuntă. Poliţiştii i-au lăsat soţul fără permis şi acum îi ia la bani mărunţi. În rest, darul, conacul şi naşul mare să trăiască!

2
22838

Lia Olguţa Vasilescu nu se simte bine cu legea prin preajmă. Vrea, ca orice baroană, ca legea să fie ea.

Aşa se face că PSD-ista Doljului s-a arătat deranjată de ştirea privindu-l pe Claudiu Manda, proaspătul ei soţ, rămas fără permis după ce a fost înregistrat conducând cu 126 km pe oră în localitate! (Notă: viteza maxim admisă e 50 de km pe oră). Nu-i place că s-a aflat.

”Eram cu el, în acea zonă se circulă pe două benzi pe sens. Trebuia să conducă ședința Senatului și ne grăbeam. Sunt foarte deranjată de un lucru, că s-a dat asta pe surse. Dacă știa Poliția că e corect, trebuia să dea un comunicat. Nu am contestat, am spus că ne grăbim. E jenant pentru Poliția Română că s-a comportat așa”, a spus Olguţa Vasilescu la RTV.

Aşa e, pentru baronii PSD e jenant când oamenii legii îşi fac treaba. Când procurorii şi judecătorii se ocupă de politicienii corupţi şi nu acceptă să ia decizii la partid. Sau când omul de rând întreabă cum poţi să te numeşte „social-democrat”, dar să ai conac în centrul Craiovei (cum au proaspeţii însurăţei). Sau să spui şi tu câte meleoane de euro ai încasat la nuntă, pe care nu trebuie să plăteşti impozit, că e „dar”.

Multe lucruri jenante pentru baronimea PSD-istă în ţara asta…

Cheful face bine şi la hernia de disc

Dar nu-i prea doare la bască. Iar când e rost de chef, dispare orice durere. Cum i-a trecut şi şefului de partid al Olguţei şi al  soţului ei hernia de disc, chiar la petrecerea de sâmbăta trecută.

Liviu Dragnea, zis și Liviu Cervicalu’, a dansat toată noaptea. Jupânul social-democrației de caviar n-a avut grimase de durere, iar șalele n-au dat semn că se dezmembrează.

Parteneră de bâțâială i-a fost Irina Tănase, „nepoata”, care se încăpățânează să rămână cu 30 de ani mai tânără decât el (56 bunicu’, 26 nepoțica). Dar au mai fost și alte PSD-iste oacheșe-șpagaoacheșe care au ținut să testeze coloana șefului.

Și a ținut, semn că minciuna cervicală și-a făcut datoria. Dragnea se îmbolnăvește când are proces la Înalta Curte, dar se vindecă subit când merge la nuntă sau la ședințe de partid.

Miracolul de la Işalniţa a fost confirmat și de faptul că, în timpul danțului, Liviu Cervicalu’ n-a mai avut nevoie să se sprijine de „cârja” Codrin, i-a fost suficientă nepoțica Irina.

CITIŢI ŞI:

Nuntă mare în Bănie. Manda şi Olguţa strâng bani pentru a plăti Conacul Interlopilor din Craiova

Miracolul de la Ișalnița: hernia de disc a dispărut, Liviu Cervicalu’ a dansat toată noaptea! Nici de „cârja” Codrin n-a mai avut nevoie

EXCLUSIV. Manda şi Olguţa şi-au tras conac de la un craiovean arestat pentru spargeri de bancomate şi carduri clonate!

Palatul familiei PSD-iste Manda – Olguţa Vasilescu. Clanţe cu cristale Swarovski, robineţi în aur, mobilier de lux. Ambii sunt bugetari

„Social-democraţii” cu conac şi clanţe Swarovski

Europa se ridică ferm împotriva jihadului anti-Kovesi. E începutul sfârșitului pentru guvernarea infracțională de la București!

Guşă TV nu se potoloşte nici în ziua falimentului. Denis Rifai, pe post de buldog anti-Cioloş. Fostul premier a izbucnit: „Nu mai răspund!”

Guşă a pus cruce Realităţii TV. Televiziunea este oficial în faliment. Mogulul promite o variantă „de fugă”: Realitatea Plus

O nouă mizerie marca Guşă la Realitatea TV: Cioloş s-a „întâlnit” cu Coldea la Viena. Falsuri grosolane

Guşă a pus cruce Realităţii TV. Televiziunea este oficial în faliment. Mogulul promite o variantă „de fugă”: Realitatea Plus

Guşă îl apără pe Tudorel prin şeful postacilor PSD! Harabagiu este autorul mesajului distribuit în filialele PSD că Halep a fost huiduită pe Arena Naţională, nu Firea

2 COMENTARII

  1. Dar asta cu viteza excesivă in disprețul legii nu se face doamna Lia Olguța Vadilescu. Dumneavoastră ca politicieni trebuie sa fiți primii care sa respectați legea! Legea ,doamna Draga este una la fel pentru toți și NU aveți nicio scuza! Cine greșește plătește spune un proverb! Nimeni nu dorește sa încalce legea știm ca situl dumneavoastră trebuia sa fie la senat dar o veche zicala spune cam așa : pleacă mai devreme cu doua ore sa ajungi la timp și atunci nu ai nicio treaba cu nimeni inclusiv cu politia rutieră! Este neplăcut dar șirul Dvs. Are o șansa sa dea un examen de sala și își recuperează permisul de conducere! Sunteți doi tinerei frumoși dar mare atenție ca sunt atâția nebuni pe șoselele din România. Sincer mi-ar fi placut ca dumneavoastră sa fiți numita la Ministerul Transporturilor dar l-ați pus pe “ inteligentul “ de Răzvan Cuc care este paralel cu aceasta meserie de constructor de autostrăzi!

  2. Ce baroana cucoana asta de Lia Olguța Vasulescu! Ăștia își permit orice in disprețul legii , o traseista venită de la PRM și intrata in PSD , am văzut cu toții ce cunoștințe bogate când a fost la ONU vorbind nu in limba lui Shakespeare ci in limbajul oltenesc. Sărăcuța are cunoștințe extrem de sărace și își dorea la Ministerul Trsndporturilor , tupeu fără margini ! Dar PSD nu o sa stea veșnic la guvernare dar nenorocirea este ca nu avem alternativa la aceasta guvernare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here