Mircea Badea are vise erotice: PSD peste 40%, PNL doar 16%, USR-PLUS vreo 10%…

11
19605

Mircea Badea, clovnul favorit al lui Dan Voiculescu, zice că are încredere în corectitudinea sondajelor, dar la alegerile europarlamentare vor fi mari surprize, în sensul că PSD va avea mai mult chiar și decât în sondajele lui Pieleanu (care oricum sunt „umflate” masiv, în direcția finanțatorilor săi social-democrați).

Pornind de la un sondaj care creditează partidul lui Dragnea cu 32% (altele îl dau cu 22-25%), Badea spune – speră! – că PSD va lua „spre 40%” sau chiar „peste 40%”.

El „îndrăznește” să facă o predicție și în privința scorurilor pe care le vor obține partidele de opoziție. Aici e e mult mai puțin generos, retezând procente importante dață de orice sondaje. Cică el „vede” PNL la 16%, USR-PLUS la 10% – „hai, fie, 11%” -, iar PMP nu trece pragul de 5%!

Badea își oferă acest doping electoral, demn de Mama Omida angajată la Antena 3 și sponsorizată de Tel Drum, pentru că – zice el – sunt mulți cei cărora „le este rușine să spună că votează cu PSD”! Adică, ei spun că votează cu PNL sau USR-PLUS, dar de fapt abia așteaptă să voteze cu PSD!

Precizare: Mircea Badea este plătit masiv de PSD. O mare parte din leafa lui vine din banii instituțiilor de stat (primării, ministere etc.) care, conduse de PSD-iști, oferă contracte de publicitate generoase televiziunilor lui Voiculescu. De asemenea, PSD dirijează sume enorme către Antena 3 și în mod direct, de la partid, din banii primiți ca subvenție de la stat.

CITIȚI ȘI:

Băsescu despre România de după alegeri: „Va fi vai de capul lui Dragnea!”

Antena 3 șlefuiește contracost un primar PSD. Adrian Ursu se ocupă personal, cu limbă catifelată

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

VIDEO. Imaginile șocante în care Gâdea îl dă afară pe Ionel Dancă (PNL) „cu bodyguarzii”!

11 COMENTARII

 1. Marea realizare a lui Mircea Badea e aducerea lui Sorin Oprescu la primăria Capitalei în 2008 şi construcția unui mare stadion național. Centura ocolitoare să o facă pigmeii ca Grigore Cartianu care înotând în ape limpezi se vede a fi un rechin şi nu un delfin. Mircea Badea e un produs conservator primit de om de-a gata cu care societatea se mândrește. Visează Mircea Badea 104 tone de aur care ajung la Fort Knox unde Thranduil are o lege Europeană. Aceea de a lua 8000 tone după un incident nuclear memorabil. Mircea Badea e PSD. Nici o autostradă construită de omul conservator. În toată lumea evreii au construit şi copiii juni şi june se mândresc cu realizările maturilor. Vorbim de prezent. Mircea Badea nu mai poate fi dat jos de pe calul său de aure mai repede sau mai uşor. Merge înainte. Vede lumea cun ochi aliberali. Poporul poate crede iar în PSD şi nu va da şanse PNL, dar fiecare oraş liberal arată zilnic mai bine ca oraşele republicane ale PSD. Fiecare om cetățean are dreptul să ducă pe umeri mantia sărăciei biblice. Dar vine şi vremea PNL de a face omul mai bun. Zilele acelea vor fi marile forme de aur ale zeilor lui Apolo. Merg şi cuget. De ce mai multi oameni şi tot mai puțini nemernici. Acelea vor fi zilele mele. Luna tot aia. Dar soarele mai frumos ca ziua din urmă. Să fie PSD 40% şi prețurile mici la oameni. Dar plasând tipar de leu la pensii face PSD numai inflație. Inflația muşcă din reguli. Fiecare domn spune adevărul. Am murit ca Zina Dumitrescu şi s-a întors la New York o tânără de 30 ani. PSD e totul. Facerile de bine aparțin democrației. Dar mai departe merge numai omul suplu şi nevasta lui dragă. A fi PNL. A fi omul cu care spiritele mari au construit dramele. De a se întoarce memoria pe Pământ.

  Doamne… deschide mintea părinților.

 2. Mircea Badea vede alt film dar la miile de dolari pe luna pe care i le da Dl. Dan Voiculescu ( de ce ? De bun ce este? ) scorul cam asta este:
  – PSD 23%
  -PNL. 25%
  -PRO ROMÂNIA 12%
  -ALDE 9%
  -USR/PLUS. 17,5%
  -PMP 5,5%
  -UDMR. 4,5% ( intra reîmpărțite cu 1 mandat)
  – Partidul Umanist 4% ( nu intra sau la limita
  Restul nu contează !
  O zi buna România!
  Grea moștenire ne-ai lăsat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here