Codrin Ştefănescu despre relaţia PSD cu Ion Iliescu: „Şi eu, şi Liviu Dragnea îl sunăm des. Vorbesc şi cu doamna Nina”

0
1531

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Codrin Ştefănescu, a declarat că în urma discuţiilor cu medicii a reieşit că intervenţia chirurgicală la care a fost supus fostul preşedinte Ion Iliescu a decurs bine, dar un răspuns mai detaliat este aşteptat în jurul orei 14.00.

„Am aflat de la medici, azi de dimineaţă, că totul a decurs bine şi nu sunt probleme. De fapt, se anticipa, pentru că la „C.C. Iliescu” sunt nişte specialişti foarte buni în astfel de intervenţii chirurgicale. Aşteptăm un răspuns mai detaliat în jur de ora 14.00-14.30 şi sperăm să şi vorbim la telefon cu preşedintele Iliescu în această după amiază. Nu am vorbit aseară. Nu am putut să dau de dânsul. Când am aflat, era deja în drum, în Salvare, dinspre Elias spre „C.C. Iliescu”, împreună cu soţia şi aghiotantul”, a arătat Ştefănescu, într-o declaraţie acordată presei la Palatul Parlamentului.

Ştefănescu a mai precizat că în weekend a avut ultima discuţie cu fostul preşedinte.

„Era ca de obicei, nu avea nimic special. Noi vorbim destul de des. O dată pe săptămână. Îl sun, vorbesc şi cu doamna Nina Iliescu. Şi eu, şi Liviu Dragnea sunăm destul de des. Chiar primim sfaturi şi de foarte multe ori este un foarte atent analist şi urmăreşte toate posturile de televiziune. Este, aşa, prins în jocul acesta politic şi de foarte multe ori ne-a dat şi sugestii foarte bune. Ultima oară când am vorbit nu avea această problemă. Se pare că a răcit undeva în weekend”, a menţionat Codrin Ştefănescu.

„În după-amiaza zilei de 1 aprilie, domnul Ion Iliescu, fost preşedinte al României, a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare ‘Prof. C.C. Iliescu’ cu diagnosticul de pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă. După evaluare şi pregătire preoperatorie, pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun”, precizează reprezentanţii spitalului, într-un comunicat citat de Agerpres.

CITIȚI ȘI:

Eleva #ŞÎEU. Citiţi lucrarea Andreei, la simularea BAC: merită nota 10, nu 1! Nu e doar despre şcoală, e #Rezist!

Guşă a pus cruce Realităţii TV. Televiziunea este oficial în faliment. Mogulul promite o variantă „de fugă”: Realitatea Plus

Olguţa nu s-a trezit bine după nuntă. Poliţiştii i-au lăsat soţul fără permis şi acum îi ia la bani mărunţi. În rest, darul, conacul şi naşul mare să trăiască!

Codrin Ştefănescu despre relaţia PSD cu Ion Iliescu: „Şi eu, şi Liviu Dragnea îl sunăm des. Vorbesc şi cu doamna Nina”

Se strânge laţul în jurul lui Dragnea şi Tăriceanu. Încă un deputat părăseşte majoritatea PSD-ALDE

Mircea Badea are vise erotice: PSD peste 40%, PNL doar 16%, USR-PLUS vreo 10%…

Băsescu despre România de după alegeri: „Va fi vai de capul lui Dragnea!”

 

Antena 3 șlefuiește contracost un primar PSD. Adrian Ursu se ocupă personal, cu limbă catifelată

VIDEO + STENOGRAMĂ. Cele 3 minute și 40 de secunde în care un deputat liberal le-a băgat mortu’-n casă la Antena 3. „Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Gâdea și Badea au paralizat, Ciuvică urla ca dementul. Toți mințeau că Felix nu e securist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here