Se încheie circul grotesc și la Sectorul 1: Clotilde Armand își preia mandatul de primar. Instanța a respins definitiv cele 125 de contestații ale PSD

0
1621

Clotilde Armand (USR-PLUS) a fost validată marți ca primar al Sectorului 1 de către Tribunalul București, care a respins definitiv toate contestațiile făcute de PSD. Se încheie astfel, după o lună, și circul grotesc de aici, regizat de fosta administrație social-democrată a Capitalei incapabilă să înțeleagă că a pierdut alegerile locale și accesul la resursele publice.

După modelul de la Primăria București, unde Firea și-a pus zeci de apropiați să conteste rezultatele alegerilor din 27 septembrie într-o încercare disperată de a amâna inevitabilul, primarul Tudorache de la Sectorul 1 a procedat la fel.

Clotilde, primul mesaj după validare: „Avem de reconstruit un sector. Fără hoție și fără birocrație. Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița Dvs. Începem treaba!“

Miza, în ambele unități administrative (Primăria București și Primăria Sectorul 1), era uriașă, pentru că nici Firea, nici Tudorache nu se așteptau să piardă. Veniți în locul lor, Nicușor Dan și Clotilde Armand au avertizat încă din campania electorală că vor lua la mână activitatea de până acum, iar acolo unde se vor găsi fraude, cazurile vor fi trimise la DNA. Dintr-o dată, panica s-a instaurat atât la clanul Firea-Pandele, cât și la administrația Sectorului 1. Luna câștigată prin tergiversări și contestații în tribunale a fost folosită pentru a “pune la punct” actele din primării. Atât Nicușor Dan, cât și Clotilde Armand au avertizat însă că vor verifica foarte amănunțit ce s-a semnat și ce s-a modificat în documente în această perioadă de interimat.

Clotilde Armand a postat marți, pe contul său de Facebook, un comentariu după sentința definitivă a Tribunalului București: După o lună de zile de la alegerile locale câștigate democratic de mine prin votul cetățenilor din Sectorul 1, Tribunalul București a respins astăzi toate cele 125 de contestații depuse de: fostul primar PSD, actuali consilieri PSD, de rudele acestora și de angajați ai Primăriei Sector 1. Astfel, alegerea mea în fruntea Primăriei Sector 1 a fost validată definitiv.

Acum, fostul primar trebuie să ofere niște explicații procurorilor pentru jaful din banii publici din ultimii patru ani. Să fie foarte clar, fiecare funcționar și angajat al primăriei care a girat tunurile PSD în toți acești ani o să plătească în fața Justiției. Lucrurile nu vor rămâne așa. Avem de reconstruit și de dezvoltat un sector. Fără hoție și fără birocrație.

Stimați cetățeni ai Sectorului 1, de astăzi sunt primărița Dvs. Începem treaba!“.

CITIȚI ȘI:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here