sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăNewsBaron PSD, atac dement-scabros la adresa Anei Birchall: "Suge-o, Ramona!", "curcă securistă,...

Baron PSD, atac dement-scabros la adresa Anei Birchall: „Suge-o, Ramona!”, „curcă securistă, urâtă cu spume”

-

Ionel Arsene, baronul PSD de Neamț, a recurs la o bădărănie extremă, atacând-o abject pe o fostă colegă din PSD, Ana Birchall. Arsene o numește „o curcă securistă și urâtă” și îi recomandă „o carte care o reprezintă: «Suge-o, Ramona!»”. Ce scursură, acest Arsene!

Ionel Arsene este:

 • președintele Consiliului Județean Neamț;
 • președintele PSD Neamț;
 • vicepreședinte PSD la nivel național;
 • cercetat de procurorii DNA pentru fapte de corupție;
 • unul dintre apropiații pușcăriașului Liviu Dragnea.

Înarmat cu aceste „calități” și dregătorii, baronul roșu a lansat pe pagina sa de Facebook un atac incredibil de mârșav la adresa Anei Birchall, fost ministru al Justiției din partea PSD.

Aflat în război cu „leprele galbene” care „au asmuțit publicații securistice să mă denigreze continuu și să mă acuze că aș fi implicat în fel de fel de afaceri” și care „se întreabă retoric pe Facebook dacă o fi bine, dacă o fi noroc, că doar firme din Neamț câștigă licitații”, Ionel Arsene nu o uită nici pe „javra securistă” Ana Birchall.

- Advertisement -

Arsene e furios că Ana Birchall a scris, anterior, că ar fi bine să fie investigate toate achizițiile din timpul pandemiei, inclusiv cele scandaloase făcute de Consiliul Județean Neamț.

Postarea de luni a Anei Birchall (decentă)

„Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizițiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamțului… 🙂
Pentru că a refuzat să-și ceară scuze pentru acest comportament nedemn de un președinte de Consiliu Județean, i-am comunicat domnului Arsene că voi face publică «intervenția» dumisale, să vadă toată lumea ce metode practică anumiți politicieni cu interese în domeniul achizițiilor.”

Postarea de marți a lui Ionel Arsene (scabroasă)

„Se pare că postările mele la adresa Guvernului incompetent al României au deranjat și, în consecință, leprele galbene au asmuțit publicații securistice să mă denigreze continuu și să mă acuze că aș fi implicat în fel de fel de afaceri!

- Advertisement -

Îmi pare rău pentru ele… sunt în totală eroare!!!

Absolut toate licitațiile organizate de Consiliul Județean Neamț, au fost organizate LEGAL si atribuite CORECT !

Ce nu știu ei, denigratorii mei, este că sunt foarte fericit și mulțumit pentru că firme din Neamț reușesc să contracteze importante lucrări pe plan local, realizează proiecte de calitate care atrag dezvoltarea județului și, mai mult, sumele importante pe care le încasează pentru ceea ce fac, rămân la noi în zonă!

Asta a făcut ca anul trecut, județul Neamț să fie pe primul loc în țară la creștere economică!

Investițiile în infrastructura din Neamț, realizate de către firme locale, care au câștigat în mod CORECT licitațiile, au făcut posibil ca după foarte mulți ani să se vorbească despre județul nostru ca fiind un județ cu cea mai mare creștere economică din țară!

Sunt foarte liniștit să știu că nemțenii au locuri de muncă și salarii pentru a-și întreține familiile, mai ales în această perioadă dificilă, în care foarte mulți agenți economici își închid activitatea!

Mai știu și că interesele unora sunt total diferite de ale mele și că ar vrea ca banii să plece spre alte zări!

Văd trepăduși liberali care se întreabă retoric pe Facebook dacă o fi bine, dacă o fi noroc, că doar firme din Neamț câștigă licitații!

Vă răspund eu, trepăduși mici: este foarte bine!!! Pentru că toate aceste investiții atrag dezvoltarea economică a județului și banii rămân în Neamț!

Vă anunț că mă voi lupta continuu pentru binele nemțenilor mei, pentru județul meu!
Orice ar spune unii, oricât ar scrie alții!!! Contractul meu este cu nemțenii și înțelegerea mea cu ei este să dezvolt și să modernizez județul nostru!

Am promis asta nemțenilor și îmi voi respecta cuvântul dat, indiferent de cât mă vor huidui trepădușii galbeni sau trompetele securistice!

P.S. 1: Am mai văzut și o curcă securistă și urâtă cu spume că scrie despre mine pe Facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numește: «Suge-o, Ramona!».

P.S. 2: Leprelor galbene, vă ofticați? Foarte bine!!! Sunt pe drumul cel bun!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

6 COMENTARII

 1. Băi hidoșenie malefică, ce p…a mă’tii cauți tu în politică în afară de furat, borfaș mizerabil ?! Unde te crezi cretinule, la mă’ta pe tarla sau pe insula Belina cu pușcăriașul agramat DRAKnea ?! Mai dă’ți din când în când cu furtunul pe cutia aia de carton plină cu KKt alterat de pe umeri, că emiți un miros pestilențial de poluezi atmosfera, nesimțitule !!! 👹👺😱

 2. Numai cand te uiti la fatza lui vezi clar ca apartine lumii interlope. Cum sa vorbeasca altfel decat se pricepe?
  Doar niste politicieni, cine stie pe ce motive santajati, au putut admite ca in administratia romaneasca sa intre asemenea indivizi.
  Ciolacu si-a exprimat o nemultumire de forma, nu a propus excluderea din PSD a acestui derbedeu.
  Il inteleg si pe el. Daca ar exclude toti derbedeii, cati membri ar mai ramane in PSD?

 3. Citatul urmator din acest articol poate fi considerat O CARTE DE VIZITA a omului cu succes in cariera, din anii postcomunismului

  „președintele Consiliului Județean (Neamț);
  președintele PSD (Neamț);
  vicepreședinte PSD la nivel național;
  cercetat de procurorii DNA pentru fapte de corupție;
  unul dintre apropiații pușcăriașului Liviu Dragnea.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -