Rusia încearcă să instaureze teroarea cecenă în estul Ucrainei. „Măcelarii lui Kadîrov” sunt chemați să conducă Donbass-ul după anexare

0
1618
Frăția dintre ruși și cecenul Kadîrov

Puterea criminală de la Kremlin, în frunte cu tiranul Vladimir Putin, plănuiește anexarea părților ocupate deja din regiunile Donețk și Lugansk. Pregătirile pentru această integrare durează deja de aproape o jumătate de lună. Ea se face cu un scop precis: să împiedice tentativa ulterioară a Ucrainei de a-și recuceri propriile teritorii. Un asemenea act al Kievului va fi considerat atac direct asupra Federației Ruse.

Informațiile despre planurile lui Putin în Donbass sunt furnizate pe surse de postul ucrainean de televiziune Canal 24.

Mai mult, ca să mențină controlul asupra Donbass-ului, fostul colonel KGB a trimis o delegație de consilieri din Cecenia în așa-zisele republici populare Donețk și Lugansk pentru a se asigura că toate instituțiile de aplicare a legii se află sub controlul definitiv al ocupanților.

Practic, sceleratul Putin vrea să transforme Donbass-ul într-un spațiu militarizat și să nu investească aproape deloc în infrastructura orașelor pe care le-a distrus începând cu 24 februarie. În acest sens, el a și redistribuit unități ale armatei din sud, care vor rămâne în acea zonă în permanență.

„Putin consideră destul de reușită experiența lui Kadîrov în suprimarea bandelor aflate sub controlul său”

 • „Pentru a-și arăta «victoria» în fața societății sale, Hitler din zilele noastre (Putin – n. red.) acceptă integrarea teritoriilor bine înarmate în care trăiesc militanți nebuni, în care nu există nici legi și nici economie.”
 • „Întrucât Moscova înțelege că orice alipire a cvasi-republicilor la țara agresoare ar putea duce la o creștere rapidă a criminalității directe în Rusia, se dorește implementarea unei integrări după modelul Ceceniei. La urma-urmei, Putin consideră destul de reușită experiența lui Ramzan Kadîrov în suprimarea bandelor aflate sub controlul său.”
 • „O delegație de consilieri din Cecenia a vizitat de mai multe ori Donețk și Lugansk pentru a se asigura că toate instituțiile de aplicare a legii din așa-numitele «republici» au intrat sub controlul deplin al rușilor, precum și pentru a împiedica actualii lor lideri să influențeze bandele.”
 • „În același timp, în «capitale» (orașele Donețk și Lugansk – n. red.) au sosit și oficiali din Tatarstan, însărcinați să se angajeze în reorganizarea juridică a tuturor instituțiilor, ținând cont de cerințele legislației ruse.”

„Pentru anexarea non-republicilor, oficialii ruși pregătesc toate documentele și reglementările relevante privind personalul «administrațiilor»”

 • „Dacă Putin va decide totuși să anexeze Donețk și Lugansk, Donbass-ul ar putea deveni un fel de autonomie, după exemplul Ceceniei. Dar cu orașele complet distruse și cu lipsa unor subvenții atât de mari pe care le primește Kadîrov de la Rusia.”
 • „Pentru anexarea non-republicilor, oficialii ruși pregătesc toate documentele și reglementările relevante privind personalul «administrațiilor». Prin urmare, așa-numitele DPR și LPR pot efectua în curând epurări serioase de personal prin înlocuirea «funcționarilor» locali cu personal mai mult sau mai puțin calificat din Rusia.”
 • „Moscova are în vedere diverși candidați care pot să conducă «regiunile», deoarece Pușilin și Pasicinik ar putea să nu facă față sarcinii de a controla numeroasele bande. Liderii de azi pot fi ei înșiși eliminați sau înlăturați în liniște din funcție.”
 • „În ceea ce privește reconstrucția teritoriilor ucrainene distruse complet de Rusia în cei 8 ani de ocupație, acest lucru nici măcar nu este menționat. Rusia nu va aloca fonduri pentru reluarea activității în mine și fabrici. Invadatorii nu plănuiesc să reconstruiască nici orașele pe care le-au capturat după 24 februarie, pentru că nimeni nu vede acest lucru ca pe un beneficiu economic.”

„Moscova are în vedere și redistribuirea unităților armatei din Districtul Militar de Sud, care vor sta acolo în permanență” 

 • „Este probabil ca, în urma anunțului anexării Donbass-ului, Putin să înceapă o relocare în masă a rușilor în teritoriile ocupate, deoarece în orașe aproape că nu mai există populație masculină.”
 • „Oficialii ruși nu exclud ca puterea de la Kremlin să decidă să organizeze o amnistie în masă pentru prizonierii din Donețk și Lugansk, ca să-i trimită pe front. În schimb, prizonierii din Rusia și personalul lor vor fi transportați în închisori goale.”
 • „Moscova are în vedere și redistribuirea unităților armatei din Districtul Militar de Sud, care vor sta acolo în permanență. De fapt, invadatorii plănuiesc să transforme Donbass-ul într-un teritoriu militarizat fără viitor, cu control total al instituțiilor de aplicare a legii și teroare după scenariul cecen.”
 • „Serviciile speciale ucrainene subliniază că pretențiile lui Putin asupra Donbass-ului vizează înghețarea conflictului și declararea anexării chiar și în cazul unui eșec complet al campaniei militare de a captura toate așezările din regiunile Donețk și Lugansk.”
 • „Totuși, din 11 mai, situația cu existența «republicilor» nu se rezolvă în birourile buncărului, ci pe fronturi. Dacă trupele ucrainene sunt gata să contraatace, toate planurile lui Putin ar putea eșua. Până la urmă, dacă armata rusă nu rezistă presiunii Forțelor Armate, trupelor, grănicerilor, poliției și Gărzii Naționale, Ucraina poate reocupa toate teritoriile.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Silviu Mănăstire pleacă de la B1 TV și trimite săgeți către patronul Sorin Oancea. Nemulțumiri financiare: „Profitul televiziunii a fost de peste 6 milioane de euro”

* Dat afară de la TVR, „gornistul penalilor”, Ionuţ Cristache, a fost recuperat de condamnatul Dan Andronic. De luni, emisiune la EVZ

* Guvernul PSD-PNL, înapoi în comunism, la lupta cu chiaburii și burghezii. E înfierată specula: „acumularea de mărfuri”, „limitarea vânzărilor”, prețurile „nejustificat de mari”

Minciuna grosolană a lui Ciolacu: zice că nu are dreptul la pensie specială, dar are! Se califică deja la 3.000 de euro pe lună

* România spre prăpastie: inflația a ajuns la 13,8%! Cartofii s-au scumpit cu 41%, gazele cu 85%, curentul cu 40%, pâinea cu 20%

* OPINIE. Cu diavolul nu negociezi. Îl calci pe cap și-l zdrobești, nu există altă cale. Iar Putin e diavolul

* Hodorkovski: „Dacă ucrainenii nu vor rezista în Donbass, gașca de bandiți din jurul lui Putin va cere să fie atacat Kievul”

* Curajul nebun de a spune adevărul în Rusia. “Putin e un dictator paranoic. Va ajunge la tribunal după război“. Articolele au fost șterse imediat

* Putin a eliminat aviația de la parada de 9 Mai din motive politico-militare, nu meteorologice! Ar fi fost avertizat că ar putea fi lichidat

Șoc la televiziunile rusești, de 9 Mai: „Sângele copiilor ucraineni este pe mâinile voastre”! Hackerii au făcut zob propaganda lui Putin

Medic oncolog: „Dacă metastaza a ajuns cu adevărat la oase”, pentru Putin „totul s-ar putea termina în 2022 sau 2023”

VIDEO. Insula Șerpilor a devenit cimitir pentru ruși! Atacuri în serie ale ucrainenilor. O dronă Bayraktar a făcut praf un elicopter putinist

Se înmulțesc informațiile despre o iminentă lovitură de stat împotriva lui Putin

Rusia a început o nouă campanie de propagandă: acuză și Suedia că e nazistă!

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

* Viktor Orban, pe urmele lui Putin: Croația are „mare și porturi” care i-ar fi fost smulse Ungariei! Zagrebul, indignat de revizionismul maghiar; Budapesta, obraznică

CTP: „Pacifismul” este ilogic, slujește propagandei lui Putin. România este de partea bună a istoriei

Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here