Hodorkovski: „Dacă ucrainenii nu vor rezista în Donbass, gașca de bandiți din jurul lui Putin va cere să fie atacat Kievul”

0
3955
Mihail Hodorkovski

Încheierea războiului din Ucraina va depinde în principal de felul în care va fi tranșat conflictul armat din Donbass. Dacă luptătorii lui Zelenski vor reuși să reziste și să respingă toate atacurile teroriștilor ruși, invazia putinistă va lua sfârșit în luna septembrie. În caz contrar, tiranul de la Kremlin va încerca să-și suplimenteze personalul militar pentru a ataca din nou capitala Kiev.

Aceste previziuni îi aparțin miliardarului rus Mihail Hodorkovski (58 de ani), refugiat la Berlin încă din 2013. El este unul dintre opozanții regimului criminal de la Moscova. La un moment dat, fostul colonel KGB l-a trimis la pușcărie pentru 10 ani, pentru presupuse fapte de corupție și evaziune fiscală. După eliberarea sa printr-un ordin de grațiere (la presiuni internaționale), oligarhul și-a părăsit imediat țara.

Afirmațiile afaceristului exilat au fost făcute în cadrul emisiunii „Vozduh” („Aer”), găzduită de propriul său canal de Youtube, „Hodorkovski Live”, și preluate de site-ul Obozrevatel.com.

În opinia lui Hodorkovski, un posibil ordin dat de Putin pentru folosirea armelor nucleare va culmina cu sinuciderea sa politică.

VIDEO: Analiza lui Mihail Hodorkovski

  • „Dacă trupele ucrainene reușesc să supraviețuiască în Donbass, atunci cred că totul se va termina până în toamnă.”
  • „Dacă nu vor izbuti să reziste, acea gașcă de bandiți din jurul lui Putin va cere să fie atacat Kievul și astfel războiul poate să continue multă vreme de-acum încolo.”
  • „Sentimentul meu personal este că, până în septembrie, vom vedea disponibilitatea lui Putin pentru negocieri reale, fiindcă nu va mai avea trupe.”
  • „Folosirea armelor nucleare sau declararea mobilizării generale – și una, și alta – vor reprezenta pentru Putin sinuciderea politică. Pur și simplu, o sinucidere rapidă.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Curajul nebun de a spune adevărul în Rusia. “Putin e un dictator paranoic. Va ajunge la tribunal după război“. Articolele au fost șterse imediat

* Putin a eliminat aviația de la parada de 9 Mai din motive politico-militare, nu meteorologice! Ar fi fost avertizat că ar putea fi lichidat

Șoc la televiziunile rusești, de 9 Mai: „Sângele copiilor ucraineni este pe mâinile voastre”! Hackerii au făcut zob propaganda lui Putin

„As al tancurilor“ și campion mondial la jocuri de război, un rus a fost ucis de ucraineni în războiul real. La concurs, Basanov nimerise țintele în timp ce tancul său rula cu 80 km/oră

Medic oncolog: „Dacă metastaza a ajuns cu adevărat la oase”, pentru Putin „totul s-ar putea termina în 2022 sau 2023”

VIDEO. Insula Șerpilor a devenit cimitir pentru ruși! Atacuri în serie ale ucrainenilor. O dronă Bayraktar a făcut praf un elicopter putinist

Se înmulțesc informațiile despre o iminentă lovitură de stat împotriva lui Putin

Rusia a început o nouă campanie de propagandă: acuză și Suedia că e nazistă!

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

CTP: „Pacifismul” este ilogic, slujește propagandei lui Putin. România este de partea bună a istoriei

Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

Minciuna grosolană a lui Ciolacu: zice că nu are dreptul la pensie specială, dar are! Se califică deja la 3.000 de euro pe lună

* Guvernul PSD-PNL, înapoi în comunism, la lupta cu chiaburii și burghezii. E înfierată specula: „acumularea de mărfuri”, „limitarea vânzărilor”, prețurile „nejustificat de mari”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here