Revelionul lui Codrin Ștefănescu: cu Liviu Dragnea, la vorbitor, la Rahova. „A scāpat de Covid, dar are dureri mari la coloanā”

0
2119
Pucăriașul și aghiotantul

Codrin Ștefănescu (52 de ani) l-a vizitat pe Liviu Dragnea (58 de ani) și în ultima zi a anului 2020. Fostul secretar general al PSD a fost la vorbitor, la Penitenciarul Rahova, unde ex-liderul PSD își ispășește pedeapsa de 3 ani și 6 luni din dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Codrin Ștefănescu spune că Liviu Dragnea a revenit la Rahova după ce o vreme fusese tratat în spitalul penitenciarului Jilava.

„A scāpat de Covid, dar are dureri mari la coloanā”, scrie pe Facebook fostul aghiotant al lui Dragnea, pe care-l divinizează și căruia i-a rămas fidel și după încarcerare.

Codrin Ștefănescu continuă să-l prezinte pe Liviu Dragnea ca pe o victimă a „justiției politice”, dar și a sistemului penitenciar. „E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt!”, bravează fostul secretar general al PSD, căzut în dizgrația partidului în „era Ciolacu”.

În postarea sa, Codrin Ștefănescu comite și o eroare gramaticală grosolană, scriind: „au renunțat la ideea de-al muta forțat în alt județ”.

Anunțul lui Codrin Ștefănescu

„Ieri am fost in vizită la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scāpat de Covid, dar are dureri mari la coloană.

L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens.

E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt!

M-a rugat să vă transmit toate gândurile bune! Primește în continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte ori i se acordă puțin timp.

Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta! Vă voi ține la curent în mod constant!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.