Realitatea TV şi-a „furat-o” la ea acasă. Profesorul Marian Preda n-a picat în capcana anti-PLUS. „Ştiţi ce, mie nu-mi plac lucrurile astea!”

6
17527

Agenda anti-Cioloş a lui Cozmin Guşă e veche. Apropierea alegerilor amplifică însă atacurile la fostul premier tehnocrat şi la noul său partid, PLUS. La mijloc pică, inexorabil, jurnaliştii oneşti, împinşi să stoarcă maximum din orice subiect cu potenţial distructiv sau „combinator” (şi azi, Ghiţă a fost mediatizat pe post drept „abuzat” al justiţiei, de parcă era la Antena 3 sau RTV, nu la Realitatea TV).

Azi, Guşă TV a încercat un nou atac la PLUS, via o pensionară „specială” ajunsă în conducerea partidului. Subiect aparent valid, din perspectiva dorinţei declarate a PLUS de a face politică altfel, cu oameni noi.

În realitate, felul în care a fost tratat cazul, în contextul salbei anterioare de subiecte anti-Cioloş, n-a fost cel mai „fair”. Şi n-o spunem doar noi, ci inclusiv profesorul Marian Preda, fost consilier prezidenţial, invitat în studioul Andrei Miron. Om integru, Preda n-a muşcat momeala, a refuzat să se ploconească şi i-a spus de la obraz moderatoarei:

„Ştiţi, mie nu-mi plac astfel de critici la adresa lui Cioloş. Ce vină are persoana respectivă că statul român i-a dat şi ei, ca multor altora, o pensie specială? Şi apropo de asta, nu în PLUS sunt numeroase astfel de cazuri, ci în alte partide. Eu chiar cred că PLUS, USR sunt partide cu foarte mulţi oameni oneşti, competenţi şi profesionişti. Brusc, nici n-au apucat bine să apară în scenă că au şi început atacurile. La fel şi cu situaţia acelui avocat cu tată fost securist. Ce vină are fiul pentru trecutul tatălui? Condamnăm acum şi copiii pentru păcatele părinţilor? Nu e bine. Aceste cazuri sunt excepţii şi sunt amplificate artificial, în timp ce marile probleme sunt la partidele vechi, pline de oameni slabi, compromişi, penali. Da, critica e normală, dar fără să omitem tabloul general.”, a declarat Marian Preda, aflat în studioul Realitatea TV (n.r.-citat aproximativ).

Luna trecută, Realitatea TV a promovat intens un „fake-news” marca Liviu Alexa, şeful unei obscure publicaţii locale din Cluj-Napoca, aflat pe lista jurnaliştilor „trataţi” regeşte cu donaţii grase „social-democrate”. Atacul era o ştire cum că Dacian Cioloş s-a întâlnit la Viena cu Florian Coldea, fostul şef executiv al SRI din vremea lui Băsescu. Evident, fals (vezi link-ul, mai jos).

CITIŢI ŞI:

O nouă mizerie marca Guşă la Realitatea TV: Cioloş s-a „întâlnit” cu Coldea la Viena. Falsuri grosolane

Cioloş demontează manipularea de la Guşă TV: „N-am fost la Viena de patru ani, nu m-am întâlnit cu Coldea acolo”

De ce-a întârziat Rareş Bogdan să intre pe post cu „Jocuri de Putere”?! Un nou conflict cu Guşă?

Ghiță a devenit abonat la Gușă TV. Hoandră, odios: „De la Fenomenul Pitești la Fenomenul Ploiești”

O seară cu Hoandră, Gușă, Bichir, Depardieu – cvartetul de coarde al lui Putin

Guşă (Realitatea TV), Ghiţă (România TV) şi Andronic (EVZ), surprinşi împreună la Belgrad!

Oreste, atac la Guşă şi Denis Rifai, după întâlnirea de la Belgrad. „S-au căţărat pe succesul lui Rareş Bogdan. Am fost trist”

EXCLUSIV. Guşă a negociat cu Ghiță şi Andronic un parteneriat politico-mediatic pentru partidul lui Ponta! Guşă vrea „un rol important” la prezidențiale

SURPRIZĂ. Stolojan (PNL) îi ia apărarea lui Dacian Cioloş (PLUS), în scandalul cu Securitatea

Cioloş şi-a luat „Doza de Haş”. Cum s-a aliat PLUS cu 1,4 milioane de abonaţi ai vloggerului mai popular decât Smiley

6 COMENTARII

 1. Multi, foarte multi stiu, cum si de ce a fost propulsat CIOLOS!
  Si acum este un biet iepuras teleghidat.
  Cine intra sub steagul lui Ciolos este sacrificat de profesie
  Ciolos este acompaniat, precedat de gunoaie!..
  Cine se aseamana se aduna.
  Poftiti adepti ai **Guvernului meu**!

 2. Cioloş îi demască pe „securiştii cu şorici” care atacă PLUS şi recunoaşte: „Da, m-am întâlnit cu preşedintele Iohannis”. Candidează?
  Atentie la vorbe!
  CANDIDEAZA>> Iepurasul este pregatit sa ia startul si sa -l ajute pe neamt!
  Daca Iohannis a fost si inca este o catastrofa pentru Romania.. in eventualitaea Ciolos nu va mai exista!

 3. Stefane, subiectul nu era Cuilos, ci loviturile sub centura date lui Ciolos de o presa vanduta lui Ghita si penalilor, dupa ce, ca sa-si castige simpatie, au facut-o pe soldatii impotriva coruptiei. Ciolos este un om corect, ceva rar intalnit printre politicieni.

  Ce lectie le-a dat profesorul Marian Preda! Iata deosebirea dintre un om demn si lichelele participante la emisiunea lui Hoandra care s-au pliat dupa mizeriile lui Hoandra.

  Andra Miron ni s-a bagat sub masa de rusine la lectia primita?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here