Cioloş demontează manipularea de la Guşă TV: „N-am fost la Viena de patru ani, nu m-am întâlnit cu Coldea acolo”

2
7108

Nu le-a reuşit manevra anti-Dacian Cioloş, vânturată pe axa Guşă-Realitatea TV-ZiardeCluj.ro! Liderul PLUS a demontat pe pagina sa de Facebook manipularea despre care ziaristii.com a vorbit în exclusitate ieri noapte, potrivit căreia el s-ar fi întâlnit cu Florian Coldea (ex-SRI) într-un restaurant din Viena. „Probele” ştirii erau două poze: una cu Coldea într-un avion, veche de când lumea şi folosită de toată presa în exces, alta cu zidul unei cafenele din capitala Austriei. Nimeni nu a confirmat făcătura vândută publicului cu mesajul: „Cioloş s-a întâlnit la Viena cu Coldea”.

Aşa a sunat „ştirea”  care a rulat sistematic ieri pe Realitatea TV, ca la comanda lui Dragnea. „Ştire” în ghilimele, desigur, pentru că o ştire trebuie mai întâi verificată ca să fie ştire fără ghilimele. Iar „verificarea” în ce-a constat? Într-un copy-paste după o şi mai mare mizerie de presă, marca Antena 3, publicată de un site anonim din Cluj aflat pe lista scurtă a clienților din presă ai lui Dragnea-PSD.

Cine a confirmat „întâlnirea”? Nimeni. Nu tu declaraţii, mărturii, imagini clare, vorbe de la chelneri, însoţitoare de bord, călători din avion, trecători, camere de luat vederi, înregistrări şi alte cele. Nimic-nimic. ZERO barat.

Explicabil, având în vedere autorul intoxicării: Liviu Alexa, proprietarul „Ziar de Cluj” și NCN TV, care anul trecut a primit 93.000 de euro de la PSD, alături de alte „trompete” de presă ale sultanului de Teleorman: Doru Buşcu, Bogdan Chirieac, Răzvan Savaliuc, Marius Ghlizean, Mirel Palada, Marius Pieleanu.

Dacian Cioloş a reacţionat azi pe Facebook:

„Riscăm să devenim spectatori captivi ai unei lumi urâte, „împodobită“ cu minciunile din ce în ce mai disperate ale celor care ne guvernează. O lume în care scandalul, obscenitatea și nesimțirea încearcă să acopere corupția, nepotismul și inaptitudinea guvernanților.

M-am obișnuit cu aberațiile spuse despre mine și despre activitatea mea. Am aflat că Soros ar fi tatăl meu, că sunt un ultranaționalist feroce, membru al unui partid în care nu am fost înscris niciodată și că puterile oculte de la Bruxelles îmi spun ce trebuie să fac.

Mai nou, am fost preafericit de presa pro-PSD și cu darul ubicuității. Am întâlniri oculte cu Florian Coldea la Viena. Viena, în decembrie, e un loc plăcut, numai bun de vizitat, doar că nu am mai ajuns acolo de vreo patru ani. Pe domnul Coldea nu l-am mai văzut de prin 2016, când ne-am întâlnit, în cadru oficial, la un eveniment cât se poate de public.

Dar ce contează adevărul sau bunul-simț? Scrie o publicație cvasianonimă că mă întâlnesc cu Coldea – așa trebuie să fie. Trec două zile în care minciuna este plimbată de „analiști“ aserviți pe la diverse emisiuni TV. Aceeași știre este publicată, pe urmă, în presa centrală, care „uită“ să verifice dacă informația nu este cumva o dezinformare, o minciună lansată de cei care se plâng că sunt asupriți de Statul Paralel. Abia apoi mi se oferă „dreptul“ de a comenta afirmații care nu au fost verificate cu mine înainte de a fi publicate.

Ei bine, aceasta este o cale sigură de a otrăvi iremediabil societatea. De a ne transforma într-un popor speriat, neîncrezător și ușor manipulabil, în poporul perfect pentru a fi condus de Dragnea și de Vâlcov.

România are nevoie de oameni ca voi, oameni onești, harnici și cu bun-simț, care să se implice în politică, hotărâți să schimbe democratic o clasă politică catastrofală pentru noi toți. Pe mine nu mă vor opri să fac tot ceea ce pot pentru a aduce această schimbare în bine.”

CITIŢI ŞI:

O nouă mizerie marca Guşă la Realitatea TV: Cioloş s-a „întâlnit” cu Coldea la Viena. Falsuri grosolane

Furajați de PSD din banii românilor: Chirieac, Pieleanu, Palada, Savaliuc, Ghilezan. Sume uriaşe ajung la propagandişti

„Cațavencul” Doru Buşcu suge de la țâța PSD între 17.000 şi 52.000 de euro pe lună. Propaganda grețoasă cu cheltuială se ține!

2 COMENTARII

  1. Saracu’ Gusa, cum a trebuit el, saracutul, sa sufere zilnic vazandu-i si auzindu-i pe Rares Bogdan, Oreste, Grigore Cartianu, Laurentiu Ciocāzanu si multi altii injurand mafia comunista tocmai din studiourile televiziunii lui. Of Doamne, bine ca i-a venit mintea la cap si i-a interzis pe „sorosisti” pana la urma. 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here