Radu Moraru, amendat de CNA cu 30.000 de lei după ce a spus la Nașul TV că „Arahat e homosexual și cu asta l-au șantajat”

3
2001
Radu Moraru

Radu Moraru, patronul postului Nașul TV, a primit o nouă amendă consistentă, de 30.000 de lei, de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), după ce l-a jignit pe șeful DSU, Raef Arafat, scrie Pagina de Media. Moraru l-a poreclit pe secretarul de stat “Arahat” și l-a acuzat, printre altele, că ar fi șantajat de cei care știu că ar fi homosexual.

Au fost nu mai puțin de 3 emisiuni, toate petrecute astă-primăvară, în care Radu Moraru l-a atacat pe Raed Arafat. Patronul postului era în acel moment invitat într-o emisiune moderată de paiața sa favorită, Gabriela Calițescu, care se hlizea și aproba toate bazaconiile șefului ei.

Propunerea de amendă a venit de la Valentin Jucan, care a observat nu doar acuzațiile nedovedite și limbajul licențios din partea lui Moraru, ci și pasivitatea moderatoarei.

Jucan a spus în ședință: “Moderatorul are obligaţii pe care nu le respectă. Dacă Arafat nu răspunde la telefon, nu înseamnă că el trebuie făcut în fel şi chip, fără ca moderatorul să intervină“.

Radu Moraru s-a remarcat în ultimul an și jumătate prin promovarea unor teorii conspiraționiste, numeroase acuzații făcute fără probe și calomnii aduse unor persoane. Cu toate acestea, Nașul TV a primit de la CNA, la începutul lui 2021, licență de funcționare pentru încă 9 ani! În schimb, Facebook i-a blocat activitatea.

Printre atacurile lansate de Radu Moraru într-una din emisiunile sancționate acum de CNA se regăsesc și următoarele:

  • „Arafat este homosexual, da, o ştie toată lumea, toată poliţia română.”
  • „Cum e posibil ca Despescu, ca Arahat… bun, Arahat nici n-are rost, bun, ca Despescu să nu ceară să intervină în emisiunea din această seară? Are telefonul meu, are telefonul Gabrielei. Ce bărbat e Despescu?”
  • „Arahat… Arahat este homosexual şi cu asta l-au şantajat, îl şantajează de 20 de ani, este agent secret şantajat de vreo 3 servicii, lucrează la 3 servicii, nu contează. El execută ordinele.”
  • „Arafat este un homosexual pe care eu îl cunosc din 1987.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Guvernul Cîțu e condamnat! Decizia USR-PLUS de la miezul nopții: va susține o moțiune de cenzură împotriva Cabinetului din care face parte!

* Dan Barna: „Florin Cîțu nu poate conduce nimic. E mai rău decât Dragnea. Ia decizii noaptea ca hoții. Trebuie să plece!”

* VIDEO. Al doilea ministru USR-PLUS dat afară din guvern de premierul Cîțu: Stelian Ion de la Justiție! Război total, coaliția e în aer

Bilanț rușinos al Secției Speciale: 7 procurori au făcut doar 5 rechizitorii în 3 ani, dar au blocat 6.465 de dosare! „Moftul lui Dragnea” ne-a costat peste 4,5 milioane de euro și încurajarea corupției în justiție

* Încă un dosar pentru Dragnea! Vacanțe exotice în Qatar, Maldive, Bali și Caraibe, alături de concubina Irina, pe banii PSD – subvenție de la stat

* Senatorul Bodog (PSD), trimis în judecată de DNA. Ca ministru, a falsificat semnături pentru ca o consilieră a sa să ia leafă de la stat fără a trece pe la serviciu

* Se strânge lațul: Nicușor Dan anunță audit la achizițiile imobiliare făcute de Firea. „Acolo a fost cea mai mare sursă de corupție în Primărie”

* A dispărut un dosar cu probe esențiale în procesul beizadelei Victoraș Micula!

Baronul Oprișan s-a însurat cu fosta sa secretară, pe care a făcut-o directoare la CJ Vrancea. Familia tradițională PSD-istă: el 56 de ani, ea 37, împreună au trei copii din căsătorii anterioare

3 COMENTARII

  1. R.M.-ul FOST (!!!) ziarist esteee… SPITALIZABIL/INTERNABIL (DE MUUUULT TIMP!!!): Bălăceanca, Socola, Palazu-Mare îl așteaptă cuuu… porțile-laaaaarg-deschise!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here