Putin îi pregătește pe ruși pentru înfrângere. A ordonat propagandei să prezinte războiul cu Ucraina ca fiind unul cu NATO, SUA și UE!

1
4819
Diavolul Putin

„Propagandiștii țării de ocupație îi vor spăla acum pe creier pe ruși cu idei despre necesitatea de a se uni pentru propria supraviețuire și încrederea oarbă în politica dictatorului de la Kremlin”.

Dictatorul rus Vladimir Putin se pregătește pentru pierderea războiului cu Ucraina. Direcția principală de informații a Ministerului Apărării de la Kiev dezvăluie noua strategie trasată de teroristul numărul 1 a planetei către întreaga presă moscovită.

Jurnaliștii putiniști au fost înștiințați deja de fostul colonel KGB că trebuie să schimbe politica de îndoctrinare a populației. Din acest moment, rușii nu se mai luptă „eroic” doar cu „naziștii” lui Zelenski, ci și cu SUA, și cu toate țările UE.

Astfel, puterea de la Kremlin se va „spăla” de înfrângerile catastrofale suferite în peste două luni de la invazie: 25.600 de militari lichidați, 1.100 de tancuri spulberate, circa 200 de avioane și 150 de elicoptere doborâte.

Crucișătorul Moscova se află pe primul loc în topul pagubelor înregistrate de ocupanți, având un cost de 750 de milioane de dolari. Toată tehnica distrusă a statului agresor ajunge la suma de 34 de miliarde de dolari.

„Pentru a pregăti societatea pentru o posibilă înfrângere, presei ruse i s-a ordonat să vorbească despre războiul ruso-ucrainean ca despre o confruntare între Rusia și toate țările UE și NATO”

Vă prezentăm comunicatul Direcției principale de informații a Ministerului Apărării din Ucraina, intitulat: „Sub influența eșecurilor militare, Rusia își schimbă propaganda”.

  • „Având numeroase avantaje în ceea ce privește forța de muncă și tehnologia, armata țării de ocupație suferă pierderi și înfrângeri catastrofale în fața apărătorilor Ucrainei. Pentru a schimba ideea rușilor de «invincibilitate» militară și pentru a pregăti societatea pentru o posibilă înfrângere, presei ruse i s-a ordonat să vorbească despre războiul ruso-ucrainean ca despre o confruntare armată între Rusia și toate țările Uniunii Europene și NATO. Potrivit gândirii strategilor politici de la Kremlin, acest lucru va reduce rușinea de a pierde în fața unui adversar mai puternic.”
  • „Potrivit serviciilor de informații militare ale Ucrainei, șefii canalelor de televiziune ale Kremlinului, mass-media de pe internet și armata de roboți pro-Putin sunt deja instruiți să treacă la o nouă politică informațională.”
  • „Propagandiștii țării de ocupație îi vor spăla acum pe creier pe ruși cu idei despre necesitatea de a se uni pentru propria supraviețuire și încrederea oarbă în politica dictatorului de la Kremlin.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Putin a eliminat aviația de la parada de 9 Mai din motive politico-militare, nu meteorologice! Ar fi fost avertizat că ar putea fi lichidat

* Portretele putiniștilor lichidați în Ucraina au fost aruncate la gunoi după defilarea din Piața Roșie!

Șoc la televiziunile rusești, de 9 Mai: „Sângele copiilor ucraineni este pe mâinile voastre”! Hackerii au făcut zob propaganda lui Putin

„As al tancurilor“ și campion mondial la jocuri de război, un rus a fost ucis de ucraineni în războiul real. La concurs, Basanov nimerise țintele în timp ce tancul său rula cu 80 km/oră

Surpriză totală pentru ruși: Jill Biden a dat o fugă în Ucraina, via Slovacia, la o zi după vizita în România! Soția lui Joe Biden s-a întâlnit cu cea a lui Zelenski

Medic oncolog: „Dacă metastaza a ajuns cu adevărat la oase”, pentru Putin „totul s-ar putea termina în 2022 sau 2023”

VIDEO. Insula Șerpilor a devenit cimitir pentru ruși! Atacuri în serie ale ucrainenilor. O dronă Bayraktar a făcut praf un elicopter putinist

DOCUMENT. De frica ucrainenilor, o companie formată din 295 de militari ruși a dezertat de pe câmpul de luptă. Procurorii lui Putin au deschis dosare penale pe numele fugarilor

Se înmulțesc informațiile despre o iminentă lovitură de stat împotriva lui Putin

Rusia a început o nouă campanie de propagandă: acuză și Suedia că e nazistă!

Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

CTP: „Pacifismul” este ilogic, slujește propagandei lui Putin. România este de partea bună a istoriei

Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

Minciuna grosolană a lui Ciolacu: zice că nu are dreptul la pensie specială, dar are! Se califică deja la 3.000 de euro pe lună

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here