vineri, mai 31, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaPutin i-a dat finului său ucrainean, oligarhul-deputat Medvedciuk, un miliard de dolari...

Putin i-a dat finului său ucrainean, oligarhul-deputat Medvedciuk, un miliard de dolari pentru pregătirea invaziei

-

Potrivit unor date oficiale furnizate de Departamentul contrainformații din cadrul Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), teroristul planetar Vladimir Putin i-a dat finului său Viktor Medvedciuk, deputatul-oligarh ucrainean, cel puțin un miliard de dolari pentru a pregăti invazia declanșată de Moscova la 24 februarie.

Deputatul trădător de origine ucraineană a fost capturat de trupele lui Zelenski în luna aprilie, în urma unei “operațiuni speciale”. Acesta se deghizase la acea vreme în militar. Încerca să fugă în Transnistria, de unde trebuia să fie preluat de spioni din FSB, după ce stătuse ascuns într-o casă închiriată cu 13.000 de dolari pe lună!

Jurnaliștii de la publicația Glavkom au studiat materialele din cazul Medvedciuk, menționate în decizia Curții de Apel din Lvov din data de 20 iulie. Informațiile au fost preluate de site-ul Obozrevatel.com.

Instanța de judecată a prelungit termenul arestării pentru finul lui Putin. Acesta va sta după gratii până la 9 august. Acuzat de înaltă trădare și de jefuirea valorilor naționale, el riscă să stea 15 ani în pușcărie.

“Cu acești bani, Medvedciuk și rudele lui au cumpărat bunuri mobile și imobile”

  • “Reprezentanții Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB) i-au predat aceste fonduri pentru ca politicianul să le cheltuiască pentru pregătirea războiului din Ucraina.”
  • “Medvedciuk trebuia să folosească acest miliard de dolari pentru a oferi baza organizării operațiunilor militare de către Federația Rusă, în detrimentul intereselor statului ucrainean.”
  • “Cu acești bani, Medvedciuk și rudele lui au cumpărat bunuri mobile și imobile.”
  • “Informațiile relevante de la SBU au fost predate instanței de către fostul procuror general Irina Venediktova, împreună cu o petiție de sechestrare a averii lui Medvedciuk.”
  • “Avocații inculpatului au numit datele furnizate de contrainformațiile din SBU ca fiind nefondate. Au mai declarat că acest caz nu poate fi luat în considerare în timp ce războiul dintre Federația Rusă și Ucraina este în desfășurare.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Raport clasificat american: Rusia a pierdut în Ucraina 75.000 de militari, uciși sau răniți, adică peste 1‰ din populația masculină a țării! „Este colosal! Sunt împotmoliți și obosiți. Ucraina va lansa contraatacul înainte de căderea iernii”

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* Rusia pune în pericol alegerile din Italia. Moscova s-ar implica în campanie, „bombardând” cu fake-news-uri pentru a favoriza partidele pro-Kremlin

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* VIDEO. Propaganda lui Putin le prezintă rușilor, la TV, avantajul de a le muri copiii în războiul din Ucraina: își pot cumpăra o Lada nouă!

* România a ratat prima tranșă de 2,6 miliarde euro din PNRR, care trebuia să intre la sfârșitul lunii iulie. Guvernul PSD-PNL n-a fost în stare să respecte angajamentele față de UE

* Și sinistrul Nicolicea rămâne fără certificatul de revoluționar! Maximă impostură: nu s-a găsit nicio dovadă că fostul parlamentar PSD ar fi jucat vreun rol în evenimentele din 1989

* Pusă șefă la Cazane, cu salariu de 11.000 de euro pe lună, nepoata directorului SRI din regimul Iliescu tocmai și-a luat penthouse de 260 de metri pătrați, cu 4 terase, într-un bloc din Băneasa

* Sub Iohannis, Tel Drum-ul moșit de Dragnea continuă să primească super-contracte de zeci de milioane de euro cu statul

* Angajații unei agenții „patronate” de Gabriela Firea – trimiși „la specializare” la Mamaia, Brașov și Băile Felix, în hoteluri de 4 stele, pe bani publici

* VIDEO. Mesajul mult așteptat al lui George Buhnici: „Iertați-mă, doamnelor! Am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier, fără pic de minte-n cap” / „O pauză de rațiune” / „Grobianism și lipsă de politețe” / „Dintr-o inconștiență, mi-am expus familia la un val național de oprobriu”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -