luni, februarie 26, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaComandantul unui regiment rusesc de elicoptere, care a bombardat orașele siriene, a...

Comandantul unui regiment rusesc de elicoptere, care a bombardat orașele siriene, a fost măcelărit în Ucraina. Alți 5 invadatori periculoși și-au pierdut viața în ultimele zile

-

Forțele armate ale Ucrainei l-au lichidat pe comandantul Regimentului 487 separat de elicoptere al Federației Ruse, Aleksandr Saveliev, care avea 44 de an). Unitatea maiorului ucis se află în Budennovsk, parte a teritoriului Stavropol, și ține de districtul militar caucazian de nord.

Decesul maiorului Aleksandr Saveliev (44 de ani) a fost anunțat de colonelul ucrainean Anatoli Ștefan pe canalul său de Telegram. Informația a fost preluată de site-ul Obozrevatel.com.

În trecut, ofițerul putinist a participat activ la războiul din Siria. A primit în două rânduri misiunea criminală de a bombarda orașele siriene, pe care a acceptat-o și executat-o cu mult zel, sperând că astfel va fi înaintat în grad.

Acest terorist rus, la fel ca mulți alții, și-a găsit moartea pe frontul ucrainean. Din lista ocupanților omorâți de ucraineni în ultima săptămână mai fac parte alți 5 ofițeri putiniști.

- Advertisement -

Oleg Farniev – pilot de elicopter. Vârsta: 35 de ani. Proveniență: satul Nijni Fiagdon, parte a districtului Ardonski din Osetia de Nord.

Marat Davlianov – maior pensionar. Vârsta: nespecificată. Proveniență: satul Abzanovo, regiunea Arhanghelsk din Republica Bașkiria, situată la aproximativ 1.500 de kilometri de Ucraina. Timp de 14 ani a lucrat în cadrul Ministerului rus al Afacerilor Interne ca ofițer superior de urmărire penală.

Serghei Fedorov – militar activ. Vârsta: 42 de ani. Proveniență: regiunea rusă Novgorod. A luptat anterior și în războiul din Cecenia.

- Advertisement -

Valeri Beriev – militar activ. Vârsta: 30 de ani. Proveniență: Osetia de Nord. Presa ucraineană scrie că acest “denazificator” nu știa să vorbească limba rusă, fiind analfabet.

Aleksandr Kașin – militar activ. Vârsta: 40 de ani. Proveniență: orașul Zvenigovo din regiunea rusă Mari El. Spunea, arogant-superior, că Ucraina “este periferia Rusiei”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Raport clasificat american: Rusia a pierdut în Ucraina 75.000 de militari, uciși sau răniți, adică peste 1‰ din populația masculină a țării! „Este colosal! Sunt împotmoliți și obosiți. Ucraina va lansa contraatacul înainte de căderea iernii”

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* Rusia pune în pericol alegerile din Italia. Moscova s-ar implica în campanie, „bombardând” cu fake-news-uri pentru a favoriza partidele pro-Kremlin

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* VIDEO. Propaganda lui Putin le prezintă rușilor, la TV, avantajul de a le muri copiii în războiul din Ucraina: își pot cumpăra o Lada nouă!

* România a ratat prima tranșă de 2,6 miliarde euro din PNRR, care trebuia să intre la sfârșitul lunii iulie. Guvernul PSD-PNL n-a fost în stare să respecte angajamentele față de UE

* Și sinistrul Nicolicea rămâne fără certificatul de revoluționar! Maximă impostură: nu s-a găsit nicio dovadă că fostul parlamentar PSD ar fi jucat vreun rol în evenimentele din 1989

* Pusă șefă la Cazane, cu salariu de 11.000 de euro pe lună, nepoata directorului SRI din regimul Iliescu tocmai și-a luat penthouse de 260 de metri pătrați, cu 4 terase, într-un bloc din Băneasa

* Sub Iohannis, Tel Drum-ul moșit de Dragnea continuă să primească super-contracte de zeci de milioane de euro cu statul

* Angajații unei agenții „patronate” de Gabriela Firea – trimiși „la specializare” la Mamaia, Brașov și Băile Felix, în hoteluri de 4 stele, pe bani publici

* VIDEO. Mesajul mult așteptat al lui George Buhnici: „Iertați-mă, doamnelor! Am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier, fără pic de minte-n cap” / „O pauză de rațiune” / „Grobianism și lipsă de politețe” / „Dintr-o inconștiență, mi-am expus familia la un val național de oprobriu”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -