Ambasada SUA la Kiev: „Dacă Rusia continuă cu planurile de anexare, vom răspunde rapid și sever, împreună cu aliații noștri”

1
7625

Teroristul planetar Vladimir Putin primește un mesaj neplăcut din partea Ambasadei SUA la Kiev. Americanii îl avertizează în mod direct că, în cazul în care va îndrăzni să anexeze teritoriile ocupate ilegal până acum în Ucraina, Rusia va primi un răspuns prompt.

Acest avertisment tranșant a fost publicat pe pagina de Twitter a Ambasadei SUA la Kiev, preluată de site-ul Obozrevatel.com. Se specifică foarte clar că măsurile vor fi luate rapid, dacă invadatorii vor fi tentați să meargă pe un scenariu similar cu cel din Crimeea în 2014.

Comunicatul Ambasadei SUA la Kiev: “Știm următoarea mișcare a Rusiei. Rusia pune bazele pentru anexarea teritoriului ucrainean pe care-l ocupă, încălcând direct suveranitatea Ucrainei. Dacă Rusia își va continua planurile de anexare, vom răspunde rapid și sever, în pas cu aliații și partenerii noștri”.

“Serviciul de Securitate al Ucrainei a dezvăluit planul ocupanților – acela de a organiza un pseudo-referendum cu implicarea organizației teroriste Republica Donețk”

Aceeași informație a apărut anterior și în profilul misiunii SUA la NATO. Anunțul Ambasadei americane vine la scurtă vreme după ce Institutul American pentru Studiul Războiului (ISW) a declarat că Rusia intenționează să pună mâna pe mai multe teritorii ucrainene înainte de 11 septembrie, urmând să organizeze acolo “referendumuri” false cu scopul de a le anexa ilegal.

Obozrevatel.com: “Cu toate acestea, invadatorii au puține șanse să implementeze un astfel de plan. SBU (Serviciul de Securitate al Ucrainei – n. red.) a dezvăluit planul ocupanților – acela de a organiza un pseudo-referendum cu implicarea organizației teroriste Republica Donețk, care ar putea deveni în curând «Rusia Mare». Invadatorii vor să folosească mass-media pentru propagandă în rândul locuitorilor din regiunile Donețk și Lugansk, precum și în Federația Rusă însăși”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* România a ratat prima tranșă de 2,6 miliarde euro din PNRR, care trebuia să intre la sfârșitul lunii iulie. Guvernul PSD-PNL n-a fost în stare să respecte angajamentele față de UE

* Și sinistrul Nicolicea rămâne fără certificatul de revoluționar! Maximă impostură: nu s-a găsit nicio dovadă că fostul parlamentar PSD ar fi jucat vreun rol în evenimentele din 1989

* Pusă șefă la Cazane, cu salariu de 11.000 de euro pe lună, nepoata directorului SRI din regimul Iliescu tocmai și-a luat penthouse de 260 de metri pătrați, cu 4 terase, într-un bloc din Băneasa

* Sub Iohannis, Tel Drum-ul moșit de Dragnea continuă să primească super-contracte de zeci de milioane de euro cu statul

* Angajații unei agenții „patronate” de Gabriela Firea – trimiși „la specializare” la Mamaia, Brașov și Băile Felix, în hoteluri de 4 stele, pe bani publici

* VIDEO. Mesajul mult așteptat al lui George Buhnici: „Iertați-mă, doamnelor! Am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier, fără pic de minte-n cap” / „O pauză de rațiune” / „Grobianism și lipsă de politețe” / „Dintr-o inconștiență, mi-am expus familia la un val național de oprobriu”

* Raport clasificat american: Rusia a pierdut în Ucraina 75.000 de militari, uciși sau răniți, adică peste 1‰ din populația masculină a țării! „Este colosal! Sunt împotmoliți și obosiți. Ucraina va lansa contraatacul înainte de căderea iernii”

* ANALIZĂ. De ce este Rusia neputincioasă în fața loviturilor HIMARS. Ucrainenii au distrus aproape toate depozitele de carburanți și muniție ale armatei ruse în teritoriile ocupate

* Rusia pune în pericol alegerile din Italia. Moscova s-ar implica în campanie, „bombardând” cu fake-news-uri pentru a favoriza partidele pro-Kremlin

* „Putin are zeci de tone de valută și tone de lingouri de aur. Banii – 250 de miliarde de dolari – sunt depozitați în țări unde extrădarea este imposibilă”

* VIDEO. Propaganda lui Putin le prezintă rușilor, la TV, avantajul de a le muri copiii în războiul din Ucraina: își pot cumpăra o Lada nouă!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here