Pușcăriașul Severin a descoperit „un act de rebeliune împotriva ordinii constituționale a României”. Autori: „judecătorii #Rezist” de la Pitești, „magistrați ai statului subteran”

2
1074
Adrian Severin

Decizia istorică a Curții de Apel Pitești, pronunțată luni, prin care Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), supranumită Secția Specială, nu mai poate funcționa în urma deciziei Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE), l-a făcut să turbeze pe Adrian Severin, vestit infractor PSD-ist.

Printr-un comentariu postat pe Facebook, ex-ministrul, ex-europarlamentarul și ex-pușcăriașul Adrian Severin numește decizia instanței piteștene „un act de rebeliune împotriva ordinii constituționale a României”.

Judecătorii care au pronunțat sentința sunt „magistrații statului subteran” sau „judecători #Rezist”, în viziunea infracțională a lui Severin.

Acesta a descoperit și „inamici ai Constituției, precum nefasta Ana Birchall”. Precizare, Ana Birchall n-a făcut pușcărie pentru corupție, precum Adrian Severin.

Lamentările penibile ale intractorului Adrian Severin

„Rebeliunea judecătorilor #Rezist”

„Începe dezastrul. Magistrații statului subteran au ieșit azi la luptă, într-o implicit proclamată «Republică de la Pitești», pentru a invalida ordinea de drept și organizarea judecătorească stabilite de reprezentanța supremă a poporului român și unica autoritate legiuitoare a țării, Parlamentul României, prin legi organice cu caracter constituțional.

Astfel, o instanță de judecată din Pitești refuză să ia în considerare actele efectuate de procurorii SIIJ, întrucât apreciază că legile prin care Parlamentului român a înființat această unitate a Parchetului nu sunt conforme cu niște principii generale evocate într-o decizie a CJUE; decizie oricum neavând ca obiect soluționarea unui litigiu, ci interpretarea dreptului UE.

Astfel, legile României sunt anulate de niște judecători care chipurile aplică deciziile CJUE, fără a observa că recomandările invocate, care implicau analize și aprecieri de oportunitate, erau adresate puterii legislative, iar nu celei judecătorești. De aceea, CJUE nici nu a afirmat că existența SIIJ ar contraveni dreptului UE, ci a precizat care sunt criteriile compatibilității sale cu acesta.

Evident că multe instanțe nu vor merge pe drumul Curții de Apel Pitești, ceea ce va face ca actele SIIJ să fie valabile în unele județe și nule în altele. Ceea ce instanța piteșteană a făcut a fost nu să scoată SIIJ în afara legii, cum spun unii, ci să anuleze legea prin care SIIJ a fost creată și astfel să scoată ordinea de drept a României în afara Constituției române, și județul Argeș în afara sistemului judiciar al României.

Inamicii Constituției, precum nefasta Ana Birchall, au și ieșit la atac, deplângând, chipurile, haosul juridic care se crează și cerând, pentru a-l evita, nu utilizarea căilor extraordinare de atac necesare desființării deciziei rebelilor piteșteni și a remediilor politice care să restabilească supremația Constituției române, ci renunțarea la suveranitatea națională prin obligarea Parlamentului să transpună în lege aberanta hotărâre judecătorească în discuție, supunându-se unui abuz, în loc să-l sancționeze.

Avem de-a face cu un act de rebeliune împotriva ordinii constituționale a României. Dacă nu se dorește ca el să devină viral, instituțiile abilitate cu apărarea siguranței naționale trebuie să intervină de îndată. Evident, și intervenția CSM este obligatorie.

Obligativitatea deciziilor CJUE, ca și a aplicării lor directe de instanțele de judecată naționale nu sunt în discuție. Ne aflăm, însă, în fața unui abuz de interpretare patent, încurajat și alimentat, fără îndoială, de reaua-credință cu care CJUE a formulat o decizie plină de ambiguități vinovate, sub imperiul unor interese politice.

De aceea, și solicitarea convocării de urgență a Consiliului JAI, precum și sesizarea Comisiei Europene se impun. Nu este clar ce se poate face în mod concret la nivelul UE, dar ceva trebuie făcut, cu atât mai mult cu cât organizarea sistemului judiciar al statelor membre nu este de domeniul competențelor exclusive ale UE.

Criza astfel creată este fără precedent. Ei trebuie să i se pună capăt cu promptitudine și fermitate. Este în joc însăși statalitatea României.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Demența starețului Zenovie: „După vaccinare, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești” / „Vor fi zombi, ca drogații” / „Planul lor criminal, de genocid în lume…”

* Amenzi grozave pentru Cerva, Tudy și încă doi „protestatari RTV”: 38.000 de lei costă gunoaiele aruncate lui Clotilde Armand!

* Antena 3 și RTV pregătesc referendumul pentru demiterea lui Nicușor Dan și a lui Clotilde Armand. Cei doi sunt acuzați că „infectează intenționat populația”

* Mama premierului Florin Cîțu a murit la 7 zile după ce George Simion a târât-o într-un potop de minciuni

* Dan Voiculescu o atacă și pe soția lui Mihai Șora, cu o tehnică securistă: „Am aflat cu tristețe că postările unui venerabil om de cultură nu sunt scrise de acesta, ci de o persoană apropiată…”

* Liderii AUR au votat împotriva propriei legi, prin care ziceau că elimină subvenția pentru partidele politice!

* Dezvăluiri despre averea lui Gigi Becali: „Are pământuri de două miliarde de euro. 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

* Top 3 al moderatorilor TV, în viziunea lui Ion Cristoiu: 1. Gâdea (Antena 3); 2. Ciutacu (RTV); 3 Cristache (TVR)

* VIDEO. Macron, pălmuit de un protestatar. Agresorul l-a păcălit cu o diversiune: i-a întins mâna stângă și l-a lovit cu dreapta

* Naționala de fotbal a României, cele mai proaste rezultate din ultimii 60 de ani! Mirel Rădoi continuă să-și roadă unghiile…

2 COMENTARII

 1. GOLANUL ăsta a devenit… unul dintre cei mai DETESTAȚI indivizi din România!!!

  Vă dați seama cu ce NENOROCIȚI de oameni a pornit Țara noastră, acum peste trei decenii, pe drumul… RECUPERĂRII DEMOCRAȚIEI și CAPITALISMULUI: SECĂTURA asta a făcut parte din prima garnitură de politicieni-de-la-vârful-Puterii-post-decembriste, a lui Ion Iliescu și Petre Roman!

  ” (…) Cariera de politician după 1990 a lui Adrian Severin a fost marcată de o serie de gafe:
  – La începutul anilor 1990, răspunzând unei întrebări puse de un ziarist al cotidianului umoristic „Academia Cațavencu”, a căzut într-o capcană alături de alți parlamentari și s-a declarat revoltat că apa de la robinetele din București ar avea o concentrație nepermisă de hidrogen, doi atomi la doar unul de oxigen, denotând astfel că… nu cunoștea formula H2O a apei!
  – Ca ministru de externe, în 1997, a introdus o sintagmă în versiunea preliminară a unui act-anex al Tratatul dintre România și Ucraina, care avea drept urmare… cedarea Insulei-Șerpilor, din Marea-Neagră, către Ucraina!
  – A pierdut postul de ministru-de-externe în urma unui scandal pe care l-a pornit când a declarat că deține o listă cu șefi-de-ziare și ziariști care ar fi spioni, pe care însă… nu a produs-o publicului niciodată!
  – Într-o analiză pe care a realizat-o pentru Institutul Social-Democrat „Ovidiu Șincai”, afiliat P.S.D., l-a calificat pe președintele de-atunci al țării, Traian Băsescu, drept… “han-tătar, urmaș al lui Genghis-Han” și “alogen ce nu are ce căuta în fruntea țării”, atrăgându-și din această cauză sancțiunea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (C.N.C.D.)!
  – Un alt scandal a avut loc în 2011, când o echipă de jurnaliști britanici de la ziarul „The Sunday Times”, pretinzând a fi reprezentanți ai unei organizații de „lobby”, l-au convins să accepte o sumă de bani, în schimbul introducerii unor amendamente în legislația europeană. Ziarul a dezvăluit că alți doi membri ai Parlamentului European au fost în aceeași situație, însă Adrian Severin a fost singurul dintre cei trei care… NU și-a dat demisia din Parlamentul European, deși a fost ulterior huiduit în plen și marginalizat, pierzând funcția de vicepreședinte din partea Partidului Socialiștilor Europeni.
  – Mai târziu, pe data de 25 noiembrie a aceluiași an, Adrian Severin a stârnit stupoare când a ținut o prelegere despre… corupție (Sic!), la București, în contextul în care dovezile luării sale de mită erau larg accesibile și D.N.A. începuse deja urmărirea penală împotriva sa. (…)
  – Sursă: „WIKIPEDIA, enciclopedie liberă” –

 2. De fapt asistăm la o rebeliune bolșevică pe toate fronturile, orchestrată de Bolșevicia Mare. Dar KGB-ul așa l-a învățat, să acuze cu tupeu adversarul exact de ce e acuzat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here