PSD pornește vidanja electorală: încă un fake vizând USR-PLUS. Noua țintă: Clotilde Armand. A apărut un site-fantomă dedicat calomnierii contracandidatei lui Tudorache la Sectorul 1

3
2012

Un site-fantomă, cu articole nesemnate și fără dată de publicare și neasumat de nimeni, a apărut brusc, conținând numai texte “dedicate” calomnierii Clotildei Armand, candidata USR-PLUS și a PNL la Sectorul 1. Vătaf aici este Daniel Tudorache, primarul PSD, autorul celui mai scandalos Plan Urbanistic Zonal, care prevedea construirea de blocuri pe zeci de hectare din Parcul Herăstrău și Pădurea Băneasa.

Apărut din neant, site-ul “infractoriada.ro” este găzduit pe o platformă WordPress și sub frontispiciu și-a pus deviza “O Românie fără infractori”.

Domeniul a fost înregistrat, pe persoană fizică, pe 3 februarie 2020 și expiră pe 2 februarie 2021, dar i s-a dat drumul doar acum, odată cu începerea campaniei electorale – semn că planul de calomniere a Clotildei Armand a fost făcut cu grijă din timp.

Clotilde Armand, acuzată de toate relele pământului în articole nesemnate, nedatate și care nu prezintă nicio dovadă în sprijinul afirmațiilor

Deși te-ai aștepta să scrie, conform motto-ului, în primul rând despre cei care au păgubit bugetul și patrimoniul public, inclusiv despre Daniel Tudorache, site-ul are un singur subiect: toate textele o vizează doar pe Clotilde Armand.

Candidata USR-PLUS și a PNL la primăria Sectorului 1 este acuzată de absolut toate lucrurile posibile – că șantajează, că-și face campanie cu subiecte inventate, că a ajutat Bechtel să fure 1,5 miliarde de dolari, că n-are program electoral și că e la un pas de condamnare penală, că este vinovată pentru neconstruirea unui spital în Sectorul 1 etc.

Absolut toate articolele reflectă temele de campanie ale lui Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, și niciunul nu are acoperire și nici nu prezintă probe. Din contră, Clotilde Armand nu e anchetată penal, iar cel care a mințit cu nerușinare în privința spitalului este chiar primarul PSD.

În urmă cu doar câteva zile, după ce presa a scris timp de o lună despre subiect, Consiliul Național al Audiovizualului a interzis un clip electoral în care Daniel Tudorache se lăuda cu un spital construit în Sectorul 1, deși așa ceva nu există! Imaginile pe care le prezenta Tudorache în videoclip erau generate virtual, pe computer.

Debutul campaniei electorale pentru alegerile locale, produs vineri, 28 august, a găsit PSD în plină ofensivă a mizeriilor, manipulărilor și fake-news-urilor. Vineri au apărut două videoclipuri filmate cu telefonul mobil, prezentând falși voluntari ai USR-PLUS, deghizați în femei și alungați de oameni. Scenele au fost filmate, s-a descoperit ulterior, pe o stradă din Voluntari, chiar în spatele clădirii Primăriei unde stăpânește Florentin Pandele, primarul PSD și soțul Gabrielei Firea, primărița Bucureștiului – și ea, tot PSD-istă.

Clotilde Armand: “În loc să dezbatem programe, ne ocupăm de campania fake news lansată de PSD. Sunt tehnici bolșevice denumite Kompromat în manualele de specialitate

Clotilde Armand a reacționat la noua înscenare care o vizează și a scris pe Facebook:

Am zguduit sistemul lor bolșevic. A început campania electorală și în loc să dezbatem programe sau idei despre orașul nostru trebuie să ne ocupăm de campania fake news lansată de PSD. Sunt tehnici bolșevice denumite «Kompromat» în manualele de specialitate. Iar PSD este specialistul în România când vine vorba de așa ceva.
După clipul fake distribuit de PSD chiar în prima zi a campaniei electorale am descoperit că s-a creat un website plin de minciuni și jigniri la adresa mea. Atenție! Materiale false, fără autor scrise doar despre mine. Acestea au un singur scop: să compromită activitatea mea și încrederea oamenilor în mine. Site-ul resprectiv rulează deja reclame în online. Dar nu-i lăsăm pe pesediști să facă chiar așa ce vor. Am semnalat instituțiile statului cu privire la acest site înregistrat pe persoană fizică, site care nu are autor sau date de contact.
Dragi pesediști, de data asta să știți că nu vă mai merge. Venim după voi și vă trimitem fix acolo unde meritați să stați: în lada de gunoi a politicii“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

 1. De data asta…, chiar… subsemnatul, Paul Pârvu, cetățean…d’ălaaa…, așaaaa…, „obișnuit”/”simplu”/”de-rând”/”umil” (SIC!), trimite un apel… „public”-spreee…-„popular”, pe(ste) o postare din „kmkz.ro”:

  Rugăminte (MAREEEEE!) pentru… „bucarAreștenii” CRETINOIDO-„DACOPATO”-…ÎMPUȚIȚI(-(ȘI!-laaa…-PROPRIU-!!!!!!!!!!!!!): vă rugăm să… NU (!!) votați, cumva, cu Nicușor Dan sau Clotilde Armand: oricum vă place să văăă… PUTĂ (!) picioarele, fundu’, subțiorile, totu’…, ce maiii…, de ce să aveți, și voi, „(rrr)românilor-verzi” ce sunteți (!!!), „nEște”… apă-caldă???!!!!!???????

  Nu-i mai bine așa?… În fond, ce vrea/caută „la-noi”, pe pământu’ nostru străbun, unde, vreme de două… MILENII (!), cuuu… „decât” (Sic!) câteva/(PREA-!-)RARE excepții – care… confirmă-regula, desigur/LOGIC! –, am „cam” (Sic!) fost… CURVELE-(„PREA-SUPUSE-!)”-ale-tuturor-STĂPÂNITORILOR?!

  Păiii…, de fapt…, ce dorește de la noi „striăna” /”aliana”/ „alogena” / „pribeaga” / …”VENETICA” asta??? Aiiiiiii…?

  Nu cumva vrea să ne confiște/”ÎNSTRĂINEZE” (Sic!) nouă… „râu’-,- ramu’ „, „sărăcia-,-și nevoile-,-și neamu’ ” („neamuuu’… PROST”, bineînțeles!)?????!
  Plusss… JEGU’ (nost’…, românesc-dăcesc-„strămoșesc”)?!!!

  P.S. – Același – SINCER! – RESPECT celui care semnează, aici, „Camelian Propinațiu”!
  „Leee… are”, dom’leee…, cu textul-sintetic, „punctual(-ideatic/pe-fond, dar și formal-comunicativ!), nu caaa… „barocii” de noi…, vaiii… de mămicuță-noastră,”tarați” și de aeru’ marin-sărat, ăsta de „Trei-Papuci”…, congenitali… latino-(GURALIV0/PROLIXO-)-balcanico-levantini…, în concluzieee…, ăăă…, așaaaa…, DOBROGENI-…CORCIȚI/amestecați!
  Încă o dată: RESPECT! (Și pentru Doamna Armand și pentru Domnul „Propinațiu”!!!)

 2. E si de bine si de rau.
  De rau este pentru ca in politica romaneasca au aparut asemenea metode mizerabile.
  De bine este ca prin asemenea metode de manipulare bolsevica psd-ul alunga exact alegatorul nehotarat.
  Alegatorul nehotarat (neinteresat de politica) este tanar si educat. Niciodata nu o sa se lase manipulat.Mai degraba scarbit si intaratat.
  Asta o spun din experienta. Ma uit la copii mei si la gasca lor de prieteni.
  Nu-i intereseaza politica, nu urmaresc stirile, dar nu au lipsit niciodata de la vot.
  Au inteles aceasta responsabilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here