marți, februarie 27, 2024
AcasăNewsFOTO memorabil: Orban și Barna lipind primul afiș electoral cu Nicușor Dan,...

FOTO memorabil: Orban și Barna lipind primul afiș electoral cu Nicușor Dan, la miezul nopții de 28 august, odată cu deschiderea campaniei electorale

-

Moment memorabil la miezul nopții de 27 spre 28 august 2020, odată cu deschiderea campaniei electorale pentru alegerile locale: Ludovic Orban, președintele PNL, și Dan Barna, președintele USRLPLU, lipind primul afiș cu Nicușor Dan. Matematicianul este candidatul pe care cele două formațiuni îl susțin la București împotriva caracatiței PSD personificată de Gabriela Firea.

Nicușor Dan a publicat fotografia, alături de alte câteva în care apare și o echipă de voluntari, cu mesajul: „Primele minute ale campaniei electorale, primele afișe lipite împreună cu Ludovic Orban și Dan Barna, care au dat chiar și o mână de ajutor. La propriu :).

Pornim în forță, de aici, din Piața Victoriei, locul în care PSD a dat cu gaze în bucureșteni, pe drumul spre îndepărtarea celei mai incompetente administrații pe care a avut-o Bucureștiul vreodată. Gabriela PSD Firea trebuie să plece cât mai repede!

Vă aștept alături pe 27 septembrie.
Save the date!“.

- Advertisement -

La alegerile din 27 septembrie, Nicușor Dan a fost expediat pe poziția a 15-a din 18 posibile, pe buletinele de vot. Biroul Electoral i-a pus pe primele poziții pe Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu și Gabriela Firea.

Conform legii electorale, pe buletinele de vot apar, la primele poziții, candidații susținuți de partide parlamentare. La coadă sunt tipăriți candidații independenți. Nicușor Dan, deși este susținut atât de PNL, cât și de USRPLUS, este înscris în cursa electorală ca independent.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -