Ciomăgeală între candidații Varanului. Firea: „Piedone ar trebui să decidă singur să se retragă, eu sunt un candidat mai potrivit pentru Primăria Capitalei!“. Ciolacu delirează: „Nu se împarte niciun vot, Firea câștigă!“

3
618
Ciolacu și Firea pun presiune pe Piedone, să abandoneze cursa pentru București ca să-i facă loc PSD-istei

Disperarea pare să-i împingă pe PSD-iști la presiuni majore asupra lui Piedone, candidatul PUSL pe care ar vrea să-l determine să se retragă din cursa pentru primăria Bucureștiului. Atât Marcel Ciolacu, cât și Gabriela Firea au dat vineri declarații prin care încearcă să-l umilească pe primarul Sectorului 5.

Gabriela Firea, a cărei revenire în cursa pentru Capitală este foarte energică și a coincis cu reapariția campaniei murdare, cu atacuri la persoană și reclame plătite pe Facebook și pe site-uri în care Nicușor Dan e insultat, l-a luat la ochi și pe Cristian Popescu Piedone. Miza e uriașă, pentru că Firea și Piedone împart același electorat de stânga.

Un sondaj dat publicității joi seara de Antena 3 îl dădea pe primul loc pe Nicușor Dan – cu 37%, urmat de Piedone – cu 28%, Firea – 23%, Burduja – 9% și Enache – 3%.

Gabriela Firea a fost invitată să-și dea cu părerea la Digi 24, unde i-a transmis un mesaj-avertisment lui Piedone: „Eu îi înțeleg supărarea lui Piedone (…), el credea probabil că e singurul candidat de centru stânga. Și noi am crezut prin nominalizarea doctorului Cătălin Cîrstoiu că va reuși să cumuleze și voturile PSD și pe cele ale PNL, dar s-a dovedit că socoteala din partid nu se potrivește cu cea din teren. Nimeni n-are voturile în buzunar. (…) Mi-e că, dacă-l sun (să-i ceară să se retragă – n. red.), apoi sună el la Antena, să zică că mi-a zis Gabi să mă retrag. Și îmi mai dă și două palme… Sigur, la figurat spun. De la dumnealui trebuie să vină acest gest! Să facă ce a spus la început, că dacă Gabriela Firea nu se retrage, el nu mai candidează. (…) Nu vreau să-l jignesc, și el cunoaște administrație, a condus un sector, poate să-l conducă în continuare, dar Primăria Capitalei este cât 6-7 ministere! Nici eu n-am știut totul la început și m-am bizuit pe specialiști, dar acum, dacă aș câștiga, aș intra direct în pâine, pentru că aș ști ce am de făcut. Pot să fac mai bine pentru că am fost deja acolo. Iar dacă am pierdut în fața actualului primar este pentru că mi s-au pus tot felul de etichete“.

Marcel Ciolacu, premierul României, a pus și el vineri presiune pe Piedone, răspunzând iritat că „nu împarte nimeni niciun vot“ când a fost întrebat dacă nu există riscul ca voturile susținătorilor PSD din București să se împartă între Firea și Piedone.

Șeful PSD a fost întrebat apoi dacă mai sunt șanse de negociere cu Piedone, iar răspunsul a fost următorul: „V-am răspuns. Eu am spus ce văd eu că este corect. Dacă dânsul dorește poate să mă sune, că nu… Dar eu vă spun, uitându-mă la dumneavoastră, că va câștiga doamna Firea cu tot cu candidatura domnului Piedone depusă!”.

Piedone pare că, momentan, nu este intimidat de aceste presiuni. El le-a transmis PSD-iștilor joi că „nu mă retrag și nu negociez cu nimeni!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Râde hârb de oală spartă 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

  2. Sigur ca stim de coana firea ca e mai Buna,ea fura mai performant,de anvergura unei primarii generale,nu de sector…Hotii se cearta pe ciolan,cine e mai bun la furat!!Parca suntem intr-un film de comedie horror!!!Si in spate stau rechinii care au gestionat banii furati de Ceausescu,emanatii „revolutiei”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.