vineri, mai 24, 2024
AcasăOpiniiNu toți suntem interlopi!

Nu toți suntem interlopi!

-

Într-adevăr, România are nevoie de liberalism. Însă liberalismul nu poate fi promovat de un nomenclaturist, de o persoană care a transformat Sectorul 5 în tarlaua personală, iar administrația acestuia într-un clan.

Liberalismul este incompatibil cu acordarea de contracte plătite din bani publici către firmele colegilor de partid, este incompatibil cu promovarea rudelor în funcții, este incompatibil cu spargerea contractelor pe bucăți ca să fie evitată atribuirea lor pe baza unei licitații.

Piedone își bate joc de cuvântul „liberalism”, așa cum și-au bătut joc neomarxiștii, de a ajuns în SUA ca liberal să însemne socialist.

***

- Advertisement -
Nu toți suntem interlopi, iar la Revoluție oamenii nu au murit ca să fie conduși de copiii unor nomenclaturiști, ajunși interlopi!
May be an image of 7 people, crowd and text that says "Şieusunt Și Şieu eu sunt INTERLOP #ȘTIM TOȚI"

***

Piedone – care ați văzut cât de intolerant este cu speculanții care cântăresc hârtia la parizer – a cumpărat în februarie, de la o singură firmă, dar prin 12 contracte separate (ca să nu facă licitație), leagăne pentru copii, trambuline, balansoare și altele, în valoare de un milion de lei.

Firma ar aparține nașilor lui Gheorghe Flutur (conform Hotnews).

Cetățeni! Respect, respect, respect! Tocmai ați plătit la suprapreț aceste jucării. Profitul tocmai a fost marcat de nomenclaturiști. Excelent! Acum pupați-le mâna, dați-le votul, mergeți să cereți și două bice pe spinare!

DE ACELAȘI AUTOR:

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. :):):) pentru bicele pe spinare…Da, paradoxul in tara asta de prosti este ca, desi liderii provin tot dintre prosti, reusesc sa imbrobodeasca genial poporul ca pe niste vite….nu vine nicio scanteie de speranta din aceasta cireada imensa….

  2. Dosarul Băneasa: Statul a pierdut un teren din nordul Bucureştiului ce produce anual 30 milioane de euro numai din chirii [Europa Liberă]

    Statul român a pierdut 224 de hectare de teren din nordul Capitalei, zonă în care preţul mediu este de 300 euro pe metru pătrat. În teorie, terenul este al Universităţii de Agronomie. În realitate, pământul este închiriat, iar banii din chirie se duc la milionarul Gabriel “Puiu” Popoviciu, relatează Europa Liberă.

    PARTIDUL SI SECURITATEA PENTRU ETERNITATE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -