luni, februarie 26, 2024
AcasăMainPropagandistul-șef al lui Putin: "Să ardeți în focurile iadului!" / "Tovarășul Stalin...

Propagandistul-șef al lui Putin: „Să ardeți în focurile iadului!” / „Tovarășul Stalin a greșit când a permis existența Germaniei” / „Gorbaciov a greșit când a permis reunificarea Germaniei”

-

Vladimir Soloviov, propagandistul TV favorit al liderului de la Kremlin, s-a dezlănțuit violent la adresa Germaniei și a cancelarului Olaf Scholz, după mai multe poziții exprimate public de Guvernul de la Berlin în favoarea Ucrainei.

În emisiunea sa de pe canalul Rusia 1 (principala televiziune a regimului Putin), Vladimir Soloviov l-a atacat direct pe cancelarul german Olaf Scholz.

Delirul fascist al lui Soloviov

„Olaf Scholz este foarte dur în ultima vreme. A declarat că va ajuta Ucraina cu bani și armament, «până când Putin realizează că a făcut o greșeală majoră».

Scholz, ascultă aici: nu Putin a făcut o greșeală fatală, ci Gorbaciov, când a permis celor două Germanii să se reunifice! Aceea a fost o greșeală.

Tovarășul Stalin a greșit atunci când a decis să permită existența Germaniei.

Tu, molie, îndrăznești să spui ceva despre Rusia? 

De ce să aprovizionăm Germania cu gaz, din moment ce germanii au început să trimită artilerie grea în Ucraina?

De ce permitem existența industriei care ne omoară soldații?

Să ardă, cu toții, în focurile iadului!”

Olaf Scholz: „Ucraina are nevoie de un plan Marshall întins pe mulți ani, de multe miliarde

Cancelarul Olaf Scholz a afirmat marți că decizia guvernului german de a furniza arme Ucrainei este una corectă și „de anvergură”.

„Acest lucru este necesar acum”, le-a spus Olaf Scholz membrilor grupului parlamentar al Partidului Social-Democrat.

- Advertisement -

Scholz a arătat că populația germană a susținut decizia de livrare a armamentului greu în Ucraina.

Declarațiile cancelarului german vin după ce prima livrare de armament greu german a ajuns în Ucraina, la patru luni de la începutul invaziei ruse.

Este vorba despre șapte tunuri autopropulsate Panzerhaubitze 2000. Aceste obuziere pot lovi ținte aflate până la 40 de kilometri.

- Advertisement -

Lentoarea cu care Germania a livrat Ucrainei arme a fost criticată atât pe plan intern, cât și extern. Acum, după ce livrările de armament greu au început să se concretizeze, Olaf Scholz a reiterat că Rusia trebuie să pună capăt războiului şi a subliniat dreptul Ucrainei de a exista ca ţară liberă.

„Tot ceea ce facem are ca scop acest lucru”, a mai spus Scholz, indicând că „va fi nevoie de un nou Plan Marshall, de multe miliarde de euro, pentru reconstrucția țării după război, iar procesul va dura ani de zile”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rușii bombardează din nou Kievul! Trimit rachete de la distanță. O fetiță de 7 ani, scoasă de sub dărâmături. Joe Biden: „Încă o barbarie a lor”

* „Putin nu va reuși. Va fi o catastrofă pentru Rusia. Ucraina va reveni la granițele ei din 1991, își va recupera toate teritoriile”

* VIDEO. O rachetă trimisă de ruși, în Lugansk, s-a întors și a lovit punctul de lansare, provocând o explozie catastrofală!

* Misterul împușcării colonelului FSB care purta valiza nucleară a lui Putin. Vadim Zimin se afla în arest la domiciliu

* VIDEO. PSD-istul pervers care i-a cerut favoruri sexuale unei tinere pentru a o angaja la Primărie: „Sunt un familist convins!”

* Prins că a trucat un concurs de angajare, ministrul Chesnoiu (PSD) și-a dat demisia de la Agricultură, dar nu și din Parlament. DNA cere ridicarea imunității sale parlamentare

* Netejoru, șeful Inspecției Judiciare cu care PSD a terorizat magistrații reformiști, se pensionează cu 6.500 de euro/lună, mai mult decât salariul pe care l-a avut

* Nepoata directorui SRI din regimul Iliescu, salariu de 11.000 de euro pe lună la stat. Ioana Timofte a făcut o facultate particulară și a fost pusă șefă la ISCIR București

* Populismul grețos al lui Dan Negru. Are salariu de 25.000 de euro, dar a pus motorină de 1,4 lei, instigând la blocarea benzinăriilor

* Dulce ca mierea e pușcăria patriei. Cazul Elena Udrea

* Extraterestrul David Popovici, dublu campion mondial la seniori, deși are doar 17 ani și 9 luni! Din 1973, nimeni n-a mai reușit „dubla” 100 + 200 de metri liber

- Advertisement -

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -