Califică-te la Mondialul Suporterilor până joi, 30 iunie!

1
102

Pasiunea pentru fotbal e un stil de viață. Pentru orice microbist, competiția supremă e o destinație de vis. Una la care poți ajunge în 2022, pe ruta Superbet!

Până joi, 30 iunie, poți obține intrarea/intrările la tragerea la sorți care va desemna marele câștigător al unei experiențe VIP la turneul final din noiembrie-decembrie.

Vom avea români la SuperMondial!

Se spune că omul gospodar își face vara sanie și iarna car. Respectăm vorbele înțelepte ale bunicilor și străbunicilor și le actualizăm. Microbistul norocos profită de orice șansă i se oferă, pentru a-și putea îndeplini visele.

Bine, poate că marele premiu, fiind singular, te dezarmează. Avem soluția. Avem motivația. La extragere se vor acorda și alte 2.022 de premii!

Toate detaliile promoției VIP la SuperMondial sunt aici.

Iată ce trebuie să faci, în 3 pași simpli:

1. Plasezi, până pe 30 iunie, cel puțin un bilet cu miză de minimum 50 de lei și cotă totală minimă de 2,50/3,00, care să conțină cel puțin 2 evenimente;

2. Aștepți validarea biletului.

3. Câștigi o șansă la marea extragere, pentru fiecare bilet eligibil.

SuperPont: e o perioadă în care evenimentele din fotbal sunt rare. Dar cu toate acestea, găsești în orice moment pe SuperSocial, în aplicația Superbet, bilete care să te inspire. Bilete plasate de jurnaliști sportivi de top, de pariori experimentați și de ambasadorii Superbet. Bilete pe care le poți copia rapid, pe orice mize dorești.

Instalează gratuit aplicația Superbet și setează-ți profilul SuperSocial!

Mai e ceva superimportant:

Dacă plasezi în fiecare zi până joi, 30 iunie, cel puțin un bilet combo cu miză minimă 50 de lei, Superbet îți dublează șansele adunate!

Toată oferta Sport, cu cele mai multe evenimente la cote mărite (în ofertele SuperCota, SuperExtra, SuperPariuri, Speciale și SuperLive) este disponibilă online la Superbet aici.

Pariază responsabil! Fii Super!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here