marți, februarie 27, 2024
AcasăRăzboi în Ucraina"Putin nu va reuși. Va fi o catastrofă pentru Rusia. Ucraina va...

„Putin nu va reuși. Va fi o catastrofă pentru Rusia. Ucraina va reveni la granițele ei din 1991, își va recupera toate teritoriile”

-

Kirilo Budanov, șeful Direcției Principale de Informații din cadrul Ministerului ucrainean al Apărării (GRU), declară într-un interviu acordat postului de televiziune ITV News că, până la sfârșitul acestui an, invazia putinistă va scădea până la zero. Kremlinul va înregistra o adevărată catastrofă pe front începând din luna august. În cele din urmă, Kievul își va recupera toate teritoriile și va reveni la granițele din 1991.

Înaltul oficial al GRU mai face o dezvăluire inedită: retragerea trupelor lui Zelenski din orașul Severodonețk, situat în Donbass, a fost una “tactică” și “organizată”.

Budanov este ferm convins că Ucraina are capacitatea de a câștiga războiul cu teroriștii ruși.

Vă prezentăm cele mai importante opinii formulate de șeful informațiilor militare ucrainene, Kirilo Budanov, la ITV News.

- Advertisement -

„În direcția Mikolaiv și Herson are loc o anumită schimbare. Este doar o chestiune de timp pentru Herson”

Ucrainenii s-au retras tactic din Severodonețk. „Pentru a obține o victorie strategică, Comandamentul nostru a decis să se regrupeze pe noi poziții. Și, personal, cred că această decizie este corectă. Apărarea Ucrainei se desfășoară de patru luni, iar apărarea Severodonețk-ului durează de puțin peste patru săptămâni. Forțele noastre de acolo nu vor fi distruse, acest lucru nu se va întâmpla.”

Victoria din Herson este doar o chestiune de timp. „Aceasta este doar o regrupare tactică. Și, după cum puteți vedea, o regrupare tactică se desfășoară în Ucraina în ansamblul său. În anumite zone ale liniei de front contraatacăm cu succes, în anumite zone ale liniei de front ne apărăm cu succes. Veți vedea că în direcția Mikolaiv și Herson are loc o anumită schimbare. Este doar o chestiune de timp pentru Herson.”

„Din luna august vor avea loc anumite evenimente, care să demonstreze lumii întregi că punctul de cotitură începe să aibă loc”

Marea schimbare va începe să se vadă din august. „Ucraina se va întoarce la granițele ei din 1991, nu vor fi alte scenarii și nu avem în vedere alte scenarii. Începând cu luna august vor avea loc anumite evenimente, care să demonstreze lumii întregi că punctul de cotitură începe să aibă loc.”

- Advertisement -

„Operațiunea specială” a lui Putin va eșua. „Înainte de sfârșitul anului, luptele active vor scădea practic la zero. Suntem fermi în opinia noastră. Vom recâștiga controlul asupra teritoriilor noastre în viitorul apropiat. Putin nu va reuși. ​​Aceasta este o tragedie la care a condus Rusia și Ucraina și va sfârși ca o catastrofă pentru Rusia. Nimic altceva.”

Mulțumiri pentru britanici. „Ajutorul Marii Britanii în procesul de instruire este semnificativ. Ne oferă echipamente de înaltă precizie, care necesită pregătire. Fără el nu am fi capabili să-l operăm eficient. Acesta este un exemplu excelent de cooperare și ajutor. Dar întotdeauna avem o lipsă de arme. Avem nevoie de mai multe arme.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Prăbușirea spectaculoasă a păcătosului Kiril, patriarhul KGB-ist al Rusiei, în timpul sfințirii unei biserici

* VIDEO. O rachetă trimisă de ruși, în Lugansk, s-a întors și a lovit punctul de lansare, provocând o explozie catastrofală!

* Misterul împușcării colonelului FSB care purta valiza nucleară a lui Putin. Vadim Zimin se afla în arest la domiciliu

* Ce i-a cerut Zelenski lui Iohannis: 1. urgentarea exportului de cereale ucrainene prin portul Constanța; 2. fabricarea de muniție pentru armamentul ex-sovietic al Kievului

* Savlucenko, unul dintre cei mai importanți colaboraționiști ai rușilor în Herson, a sărit în aer cu mașina. Rezistența ucraineană pune presiune pe ocupanți și pe trădători

* Prins că a trucat un concurs de angajare, ministrul Chesnoiu (PSD) și-a dat demisia de la Agricultură, dar nu și din Parlament. DNA cere ridicarea imunității sale parlamentare

* Netejoru, șeful Inspecției Judiciare cu care PSD a terorizat magistrații reformiști, se pensionează cu 6.500 de euro/lună, mai mult decât salariul pe care l-a avut

* Nepoata directorui SRI din regimul Iliescu, salariu de 11.000 de euro pe lună la stat. Ioana Timofte a făcut o facultate particulară și a fost pusă șefă la ISCIR București

* Dulce ca mierea e pușcăria patriei. Cazul Elena Udrea

* Extraterestrul David Popovici, dublu campion mondial la seniori, deși are doar 17 ani și 9 luni! Din 1973, nimeni n-a mai reușit „dubla” 100 + 200 de metri liber

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -