vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNewsPopulismul grețos al lui Dan Negru. Are salariu de 25.000 de euro,...

Populismul grețos al lui Dan Negru. Are salariu de 25.000 de euro, dar a pus motorină de 1,4 lei, instigând la blocarea benzinăriilor

-

În concertul inept al celor care au alimentat cu câțiva stropi de benzină sau motorină, plătind 60 de bani sau 1,4 lei, protestând astfel față de scumpirea carburanților, s-a prins și Dan Negru, vedetă TV care a făcut carieră la Antena 1, iar acum e la Kanal D. El s-a transformat în vectorul numărul 1 al „anarhismului la pompă”, instigând la blocarea benzinăriilor. O acțiune iresponsabilă, care nu ține cont de cauzele scumpirii carburanților, de nivelul taxelor impuse de stat și nici de mecanismele pieței libere. O adevărată ofensivă bolșevică.

Pe Dan Negru îl doare-n cot dacă motorina e 6 lei, 9 lei sau 15 lei. La salariul său de 15.000 de euro pe lună (pentru emisiunea „Jocul cuvintelor” de la Kanal D), la milioanele de euro câștigate până acum din televiziune – bravo lui! -, e tipul de om realizat, care nu se mai uită de mult cât costă friptura la restaurant sau motorina la „Peco”.

Și totuși, Dan Negru a simțit nevoia să îmbrce haina populistului grețos. Sâmbătă, 18 iunie, el a urcat pe valul operațiunii „Să blocăm benzinăriile, ca să scadă prețurile!” și a anunțat, pe Facebook, că a alimentat de 1,4 lei, introducând în rezervorul puternicei sale mașini 0,15 litri, adică 150 de mililitri. Un păhărel micuț de motorină.

O aberație: prețurile nu sunt determinate de proteste, ci de mecanismele pieței libere și de taxele percepute de stat (accize, TVA, impozit pe venit/profit etc.).

- Advertisement -

Postarea ineptă a lui Dan Negru

„Am pus și eu motorină de 1,4 lei, ca să le arăt celor lacomi că cel mai greu este să iei puțin atunci când poți să iei mult.

România are sonde de petrol, extrage, rafinează și totuși vinde scump.

Din cauza lăcomiei alor noștri!

- Advertisement -

Vreți să dețineți totul de parcă ați avea timp să stăpâniți totul.”

Ce a „uitat” să spună protestatarul Dan Negru

Prin gestul său, Dan Negru (51 de ani) face pe moralistul anarhist, dar „uită” câteva detalii esențiale.

1. Prețul carburanților nu-l afectează pe el, dat fiind că încasează 15.000 de euro pe lună.

2. Frumoasa sa avere vine din audiențele spectaculoase pe care le face de peste 20 de ani, audiențe alimentate deseori cu manele, subcultură, vulgaritate și prost-gust.

3. Contul îi este alimentat grație spoturilor publicitare plătite de multinaționale (inclusiv distribuitori de carburanți), companii pe care le boicotează el acum „la pompă”.

4. Timp de două decenii, patronul său a fost Dan Voiculescu, un corupt de mare anvergură, ale cărui hoții au lovit puternic în buzunarele românilor, inclusiv ale celor afectați acum de scumpirea carburanților.

5. Antena 3 a făcut campanii violente anti-justiție și pro-corupție, încurajând spolierea românilor, iar Dan Negru nu doar că n-a protestat în fața redacției lui Mihai Gâdea, dar a și participat cu bucurie și multe zâmbete la emisiuni ale acestuia.

6. România nu prea mai „are sonde de petrol, extrage, rafinează” petrol, pentru că a avut grijă Adrian Năstase să vândă compania Petrom la preț de nimic, sub înaltul patronaj mediatic al lui Dan Voiculescu, patronul lui Dan Negru (vedeta care, evident, n-a protestat, n-a scris și n-a vorbit despre marele jaf).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. PSD-istul pervers care i-a cerut favoruri sexuale unei tinere pentru a o angaja la Primărie: „Sunt un familist convins!”

* Prins că a trucat un concurs de angajare, ministrul Chesnoiu (PSD) și-a dat demisia de la Agricultură, dar nu și din Parlament. DNA cere ridicarea imunității sale parlamentare

* Netejoru, șeful Inspecției Judiciare cu care PSD a terorizat magistrații reformiști, se pensionează cu 6.500 de euro/lună, mai mult decât salariul pe care l-a avut

* Nepoata directorui SRI din regimul Iliescu, salariu de 11.000 de euro pe lună la stat. Ioana Timofte a făcut o facultate particulară și a fost pusă șefă la ISCIR București

* Dulce ca mierea e pușcăria patriei. Cazul Elena Udrea

* „Putin nu va reuși. Va fi o catastrofă pentru Rusia. Ucraina va reveni la granițele ei din 1991, își va recupera toate teritoriile”

* VIDEO. Prăbușirea spectaculoasă a păcătosului Kiril, patriarhul KGB-ist al Rusiei, în timpul sfințirii unei biserici

* VIDEO. O rachetă trimisă de ruși, în Lugansk, s-a întors și a lovit punctul de lansare, provocând o explozie catastrofală!

* Misterul împușcării colonelului FSB care purta valiza nucleară a lui Putin. Vadim Zimin se afla în arest la domiciliu

* Ce i-a cerut Zelenski lui Iohannis: 1. urgentarea exportului de cereale ucrainene prin portul Constanța; 2. fabricarea de muniție pentru armamentul ex-sovietic al Kievului

* Savlucenko, unul dintre cei mai importanți colaboraționiști ai rușilor în Herson, a sărit în aer cu mașina. Rezistența ucraineană pune presiune pe ocupanți și pe trădători

* Extraterestrul David Popovici, dublu campion mondial la seniori, deși are doar 17 ani și 9 luni! Din 1973, nimeni n-a mai reușit „dubla” 100 + 200 de metri liber

- Advertisement -

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -