Codrin Ștefănescu a descoperit „trădarea” și „lipsa de scrupule” din PSD. Tot despre trădare vorbea și la înscăunarea lui Dăncilă

1
3214
"Pentru că pot"

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general adjunct al PSD, vorbește din nou despre trădare. El e furios că și-a pierdut funcția de secretar general adjunct, în care fusese numit, nu ales.

Codrin Ștefănescu consideră trădare ce s-a întâmplat marți noaptea în ședința Comitetului Executiv al PSD (CEx), când Viorica Dăncilă a fost îndepărtată de la șefia partidului.

Tot despre trădare vorbea și pe 30 iunie 2019, la o zi după ce Viorica Dăncilă fusese aleasă președinte al partidului, de către Congresul PSD.

Atunci n-a fost ales secretar general (Mihai Fifor – 2.366 de voturi, Gabriel Petrea – 717, Codrin Ştefănescu – 466, Felix Stroe – 189, Rodica Nassar – 77). Acum, prin dizolvarea Biroului Permanent Național, și-a pierdut funcția de secretar general adjunct.

Codrin Ștefănescu pe 27 noiembrie 2019

(la o zi după ce a pierdut funcția de secretar general adjunct al PSD)

„Iertați-ne! Incă nu știm să ne asumăm o înfrângere. Și în astfel de momente scoatem la iveală, în public, tot ceea ce este de neacceptat la noi. Lipsa de camaraderie și colegialitate, trădarea, lipsa de scrupule. Și multe vorbe grele rostite la nervi ce nu se vor șterge niciodată. Vă spun însă că PSD nu este așa în ansamblul său. La baza partidului sunt oameni extraordinari și curajoși. Foarte mulți! Care vor avea un cuvânt greu de spus în curând și de care eu voi ține cont întotdeauna.”

Codrin Ștefănescu pe 30 iunie 2019

(la o zi după ce i-a fost refuzată, prin vot, funcția de secretar general al PSD)

„Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut în toate aceste zile! Vreau să le mulțumesc celor 466 de colegi care m-au votat la Congres! Voi mi-ați demonstrat că există încă curaj și oameni de caracter.

Vreau să le mulțumesc și celor care m-au trădat! Mult mai mulți! Oameni pe care i-am susținut și apārat. Voi mi-ați arătat fața oribilă a ceea ce urmează să devenim curând. Adică lași, lipsiți de scrupule și fără de cuvânt. Ceea ce nu voi accepta niciodatā! Îl voi susține pe Liviu Pleșoianu pentru alegerile prezidențiale dacă rămâne consecvent ideii de a candida! Ceea ce îmi doresc cu adevărat! Adevărata bătălie abia începe!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

 1. PSD=
  -Lichele
  -Borfasi rapaci
  -Ticalosi
  -Paraziti
  -Ipocriti
  -Impostori
  -Marlani
  -Mincinosi
  -Tradatori marsavi
  -Lasi
  -Egoisti meschini
  -Misei

  Adica lepadaturile si rebutul natiei.
  Bun si ce facem cu ei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here