Primele rezultate din diaspora, zona Asia-Oceania: Barna 42,55%, Iohannis 36,2%, Paleologu 8,1%, Dăncilă 4,5%

1
3616
Dan Barna

Au sosit primele rezultatele provizorii din diaspora, după numărarea voturilor exprimate în 30 de secţii de votare din 23 de țări, la alegerile prezidenţiale din 8-10 noiembrie.

Pe primul loc se situează Dan Barna, cu 42,55%, urmat de Klaus Iohannis – 36,2%, Theodor Paleologu – 8,1%, Viorica Dăncilă – 4,5% etc.

Datele comunicate de Biroul Electoral Central (BEC), după numărarea voturilor din cele 30 de secții, se referă la 3.056 de voturi, adică sub 0,5% din totalul voturilor.

Cum cele 3.056 de voturi provin din 23 de țări, deci cu o medie de 133 de voturi pe țară, este evident că e vorba de secții din zona Asia-Oceania, incluzând Australia și Noua Zeelandă. Sunt primele secții care s-au închis, urmare a diferenței de fus orar în avans.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

  1. Le „multumim”-(Sic !-)din-suflet… „INTELIGENȚILOR” (SIC !, SIC !, SIC !) care au… IROSIT (!!!!!!!!!!!!!!) voturile de CENTRU-DREAPTA votându-l pe… Paleologu !!!

    HAI-SIKTIR (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), băiii… FUND-MARE (!!!) de „IOHA”: din acesta seara ești… DUȘMANUL (!) TUTUROR USERIȘTILOR, măiii… TRÂNDAV-IPOCRIT, măăă… „premierule-de-la-„GRIVCO” (!) al… „U.S.L.”-ului (P.S.D.+p.n.l. !!!), daaaaaaaaaaaaa ?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here