Primar PSD despre o parte dintre sătenii săi: „I-aș băga în pușcărie, i-aș împușca! Udă cu nesimțire”

0
5791
Cosmin Pigui - primarul subțire cu împușcătură se ține!

Declarație șocantă făcută de un primar din Gorj. Cosmin Pigui, edilul comunei Peștișani (comună cu 7 sate, printre care și Hobița lui Constantin Brâncuși), a spus la Radio Infinit că „i-ar împușca” pe sătenii care folosesc apa de la rețeaua comunală pentru a uda porumbii sau gazonul, în aceste zile caniculare.

Disperat din cauza secetei și a lipsei de apă, edilul susține că ar lua măsuri drastice la adresa celor care udă porumbul cu apa din rețeaua publică. Primarul a declarat că „i-ar băga în pușcărie” sau chiar „i-ar împușca” pe sătenii care irosesc apa din rețeaua comunală.

Cosmin Pigui la Radio Infinit: „O rețea de alimentare cu apă de uz casnic este utilizată ca și o rețea de irigații, ceea ce nu este normal. Eu, dacă aș fi în locul celor de la Aparegio, aș face dosare penale. I-aș băga în pușcărie pe acești oameni, care iau dreptul copiilor și bolnavilor la apă. I-aș băga în pușcărie pe cei care udă porumbii în această perioadă, în care alte familii n-au apă să bea de sete. I-aș băga în pușcărie pentru că asta înseamnă nesimțire, și nesimțirea trebuie băgată la pușcărie. (…) Udă cu nesimțire orice – udă gazonul, udă porumbii… Eu i-aș împușca pe oamenii care le iau altor oameni dreptul la civilizație. Sunt familii care au copii mici, sunt famili care au bătrâni, bolnavi care stau la pat, țintuiți la pat zi și noapte, și nu au cu ce să se spele, din cazuă că unii udă porumbii. Pentru oamenii care fac treaba asta, și mai ales pentru cei care fură apă, aș lua cele mai drastice măsuri posibile pe lumea asta. Dacă am ajuns să udăm și porumbii de la rețeaua de alimentare cu apă, deja este exagerat”.

Varianta AUDIO a declarației primarului Pigui poate fi ascultată AICI.

Un sfert din comuna Peștișani, în zona de nord a acesteia (mai ales satele Gureni și Boroșteni), rămâne fără rezerve de apă, în această perioadă caniculară, în care consumul crește foarte mult.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here