Cîțu l-a demis pe Voiculescu pentru a se asigura că „încrederea în instituţiile statului rămâne”

13
615
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a declarat miercuri, după revocarea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătăţii, că a decis să facă o modificare la Ministerul Sănătăţii pentru a se asigura că nu va fi pierdută încrederea în instituţiile statului. „Eu cred în această coaliţie de guvernare”, a adăugat șeful Guvernului.

La scurt timp după ce a emis comunicatul de presă prin care a anunțat revocarea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu (USR-PLUS), prim-ministrul Florin Cîțu (PNL) a explicat, în câteva fraze, decizia luată.

Explicațiile premierului Florin Cîțu

 • „De un an de zile, România trece printr-o perioadă dificilă în lupta cu pandemia. Această luptă a întins la maxim resursele statului, în special în sistemul de sănătate, dar şi în economie. Ca să avem succes în această luptă cu pandemia, întotdeauna am spus că este nevoie de încredere în instituţiile statului, instituţiile care administrează această perioadă dificilă.”
 • „În acest context şi pentru a mă asigura că încrederea în instituţiile statului rămâne, am decis astăzi să fac o modificare la vârful Ministerului Sănătăţii.”
 • „Vreau să-i asigur pe toţi românii că eu cred că tărie în această coaliţie de guvernare, pentru că este o coaliţie de guvernare care s-a constituit în urma votului românilor, în jurul valorilor, al unor idei, şi nu în jurul unor persoane.”
 • „Trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes. De aceea, vă îndemn pe toţi să vă înregistraţi pe platforma de vaccinare!”

Comunciatul premierului Florin Cîțu

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății.

Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Florin Cîțu l-a demis pe Vlad Voiculescu! Ministrului i-a fost fatal ordinul semnat pe șest de adjuncta sa, care pleacă și ea

* USR-PLUS condiționează rămânerea la guvernare de plecarea lui Cîțu, după demiterea lui Voiculescu

* Miniștrii USR-PLUS au boicotat prima ședință de guvern fără Vlad Voiculescu!

VIDEO. Șoșoacă, mahala extremă. Interzisă pentru nepurtarea măștii, a intrat cu forța, ajutată de șoșoc. A pus „bulumacul” în ușă și tot ea a strigat că a fost „bătută”, „învinețintă”. Șoșocul a promis că „rupe ușa”

Radu Moraru vrea să se unească urgent cu Șoșoacă și George Simion, să adune pe Nașul TV toate forțele rusofile, anarhiste. Cică o așa dictatură n-a fost nici sub Ceaușescu!

Șoșoacă simte ceva: “Eu cu bărbatu-meu și Lazarus – se caută motive să fim internați la spitalul de nebuni! Dacă dispărem, căutați-ne la spitalele de nebuni! E posibil să fim internați acolo!”

Firma ex-ministrului Sebastian Vlădescu, judecat pentru corupție, se ocupă de mententanța TIR-ului ATI defectat la „Victor Babeș”. Sincopa a dus la moartea a 3 pacienți Covid

VIDEO. Cerva îmbrâncește un ambulanțier cu bolnav pe targă. Țipă isteric: „Fir-ați ai dracu’ cu Salvarea mamii voastre! Criminalii dreacu’ care sunteți!”

Jurnalistul Mălin Bot l-a executat pe infractorul Dan Andronic! Executorul a extras 3.000 de lei din contul EVZ, după un proces pierdut de mogulul Mafia Media

13 COMENTARII

   • Atunci…, NU citiți, dacă nu vă place! (Sauuu… nu vă lăsați „inundată” — Sic! –! Atenție: SIMPATIZANȚILOR U.S.R.-P.L.U.S. le plac comentariile noastre șiii… EI sunt MAJORITARI printre cititorii ziarului, răspunsurile la sondaje o dovedesc! Așadar…)

    P.N.L. A DISTRUS COALIȚIA!
    PUNCT!!!

    • Șiii… vedeți că dumneavoastră ați postat un comentariu la… comentariul nostru, NU INVERS, daaaaaaaaaaaaa?!!!

     În altă ordine de idei, BRAVO Alianței U.S.R.-P.L.U.S., pentru că știe să se comporte cu MATURITATE-POLITICĂ, în condițiile în care P.N.L. face (RĂU!) ceea ce face…

 1. ABIA acum, după MÂRȘAVA (!!!!!!) decizie a „GREILOR” P.N.L. (în coordonare cu președintele Iohannis — NU știm încă dacă și în… deplină-CONSONANȚĂ cu dorințele și planurile acestuia, dar… vom afla CURÂND, în aceste zile, când se va discuta soarta coaliției guvernamental-parlamentare și a lui… Florin Cîțu!) a fost DISTRUSĂ (COMPLET!) ÎNCREDEREA ÎN INSTITUȚIILE STATULUI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here